יונדאי אלנטרה 2025 נגד יונדאי I30
-
נסעתי על אלנטרה 2025 מנוע 1600 רגיל ולצידי יונדאי I30 שנת 2013 פתחנו בתחרות קצרה כשהכביש שאנחנו נוסעים בו הוא עליה די קשה [שפונים מכביש המנהרות לעוקף חוסאן לכיון ביתר] אני נמצא על מצב S לוחץ עד הסוף של הדוושה ולא מצליח לעקוף אותו [כמובן שהוא גם לחץ עד הסוף ראינו את האגזוז
] קצת התפלאתי את האמת אשמח אם מישהו יאיר את עיני -
נסעתי על אלנטרה 2025 מנוע 1600 רגיל ולצידי יונדאי I30 שנת 2013 פתחנו בתחרות קצרה כשהכביש שאנחנו נוסעים בו הוא עליה די קשה [שפונים מכביש המנהרות לעוקף חוסאן לכיון ביתר] אני נמצא על מצב S לוחץ עד הסוף של הדוושה ולא מצליח לעקוף אותו [כמובן שהוא גם לחץ עד הסוף ראינו את האגזוז
] קצת התפלאתי את האמת אשמח אם מישהו יאיר את עיני -
@הנהג כתב ביונדאי אלנטרה 2025 נגד יונדאי I30:
יכול להיות, עוד מישהו יכול לעזור בענין
יכול להיות שזה ענין של הבדל בסוג גיר או משהו @גיל @טכנולוג @EBA @מאיר
מישהו יודע@הנהג כתב ביונדאי אלנטרה 2025 נגד יונדאי I30:
יכול להיות, עוד מישהו יכול לעזור בענין
יכול להיות שזה ענין של הבדל בסוג גיר או משהו @גיל @טכנולוג @EBA @מאיר
מישהו יודעא. ייתכן מאד שהסוללה קצת התרוקנה בגלל המחסום (=פקק).
ב. אולי הרכב שלו היה ריק בזמן ששלך היה עם נוסעים ומטען. (גם ככה הרכב שלך אמור לשקול יותר בגלל הסוללה ובטיחות פסיבית גבוהה יותר)
ג. במקרה נסעתי משם היום. אם מדובר על הרמזור שמפנה ימינה, בנתיב הימני שם, יש עליה חזקה בהרבה מהנתיב השמאלי בו יש קשת רחבה יותר. כך שהנתיב הימני מצריך מאמץ יתר.
-
] קצת התפלאתי את האמת אשמח אם מישהו יאיר את עיני