רעשים לאחר החלפת בולמי זעזועים
-
החלפתי בולמי זעזועים בעקבות הוראת המוסך (מוסך מורשה של כלל)
ומאז יש לי כל הזמן חריקות.
המוסכניק טוען שזה לא בעיה, ויסתדר עם הזמן.
נראה לכם תקין?
או שהוא עשה עלי סיבוב, והביא לי בולמי זעזועים סוג ב‘?
טויוטה יאריס 21.
תודה מראש לעוזרים -
החלפתי בולמי זעזועים בעקבות הוראת המוסך (מוסך מורשה של כלל)
ומאז יש לי כל הזמן חריקות.
המוסכניק טוען שזה לא בעיה, ויסתדר עם הזמן.
נראה לכם תקין?
או שהוא עשה עלי סיבוב, והביא לי בולמי זעזועים סוג ב‘?
טויוטה יאריס 21.
תודה מראש לעוזרים -
יש דבר כזה שבהחלפת כריות לבולם ישמע רעש מספר ימים לאחר מכן משום שלוקח זמן לכרית להתרכך ולשבת טוב אך נשמע מוזר שעם הזמן הרעש הולך ומתחזק - לא סביר הייתי חוזר למוסך
-
שוב אם תוכל להקליט תוך כדי שאתה מנדנד את הרכב, האם הרעש מהחלק הקדמי או האחורי של הרכב ?
רעש של תקתוקים או קפיץ מיושן ?@DanielC כתב ברעשים לאחר החלפת בולמי זעזועים:
שוב אם תוכל להקליט תוך כדי שאתה מנדנד את הרכב, האם הרעש מהחלק הקדמי או האחורי של הרכב ?
רעש של תקתוקים או קפיץ מיושן ?הלכתי שוב למוסך, והוא אומר לי שזה לא מהבולם עצמו, אלא מהתושבת והבוקסרים שעל הבולם, והראה לי שכשהוא משמן שם, זה נעלם. (רק שבפעם שעברה זה חזר. עכשיו שוב שימן לי)
הוא טוען שזה לא בעיה שלהם, כי הבולם זעזועים עצמו בסדר גמור, אלא בגלל שהתושבת שחוקה. ובגלל שהבולם חדש, הוא חזק יותר ועושה רעש.
הצד שעושה את הרעש - צד שמאל אחורי.
כרגע לא יכול להקליט כי הוא שימן. אם יחזור הרעש - אקליט
הרעש לא תקתוקים, אלא חריקה, כמו קפיץ מיושן. בעיקר כשאני כשהכביש לא חלק
-
@DanielC כתב ברעשים לאחר החלפת בולמי זעזועים:
רעש של תקתוקים או קפיץ מיושן ?הלכתי שוב למוסך, והוא אומר לי שזה לא מהבולם עצמו, אלא מהתושבת והבוקסרים שעל הבולם, והראה לי שכשהוא משמן שם, זה נעלם. (רק שבפעם שעברה זה חזר. עכשיו שוב שימן לי)
הוא טוען שזה לא בעיה שלהם, כי הבולם זעזועים עצמו בסדר גמור, אלא בגלל שהתושבת שחוקה. ובגלל שהבולם חדש, הוא חזק יותר ועושה רעש.
הצד שעושה את הרעש - צד שמאל אחורי.
כרגע לא יכול להקליט כי הוא שימן. אם יחזור הרעש - אקליט
הרעש לא תקתוקים, אלא חריקה, כמו קפיץ מיושן. בעיקר כשאני כשהכביש לא חלק
-
@יוסישוי למה באותו מעמד של החלפת הבולמים הוא לא החליף תושבת אם הוא ראה שהיא שחוקה ?
מחירי החלפים שלו יקרים (אלא"כ זה מקורי) ולכן הייתי מציע לך לקנות חלפים ולבקש מהמוסך להחליף בלבד, אם יסרב תעבור למוסך אחר.