דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. טיפולים, אחזקה ותקלות
  3. חום מנוע פורד S מקס 2008

חום מנוע פורד S מקס 2008

מתוזמן נעוץ נעול הועבר טיפולים, אחזקה ותקלות
1 פוסטים 1 כותבים 22 צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • yosiY מנותק
    yosiY מנותק
    yosi
    כתב נערך לאחרונה על ידי

שלום וברכה
    לאוטו שלי יש יצירתיות, הוא לא סתם יתחמם ויכבה אלא יעשה את זה בצורה יותר מקורית.
    תשאלו מה היה?
    אז ככה, בדרך לעצרת ביום חמישי זחלתי קרוב לחצי שעה בפקק.
    תוך כדי הריח לי שהחום מנוע עולה, הסתכלתי על המחוג והוא היה קרוב לאזור האדום, קרוב ולא הגיע אליו.
    הריח עליו אני מדבר הוא לא ריח שרוף אלא משהו שאני לא יודע איך להגדיר אותו, נראה לי שזה קשור להתחממות של נוזל הקירור.
    כיביתי מנוע, הדלקתי הבהובים, פתחתי מכסה מנוע, מפלס המים היה תקין, הדציבלים של הצפירות ממש לא!
    חיכיתי שהכביש לפני יתפנה והתנעתי חזרה, איך שהתנעתי המחוג עלה לחום גבוה וצנח חזרה לטווח הנורמלי.
    אחרי שחניתי בדקתי שוב, מפלס המים היה בתוך הטווח, השמן מנוע היה נמוך, מילאתי קרוב ל 2 ליטר.
    מאז המחוג מראה על חום תקין אבל משהו מרגיש לי לא בסדר.
    היום בצהרים אחרי נסיעה של כ 10 דקות עצרתי לבדוק מה קורה.
    דבר ראשון שבדקתי זה האם המאווררים של הרדיאטור עובדים, הם לא עבדו, ניסיתי ללחוץ גז כד לראות אם הם נכנסו לפעולה אבל הם לא התחילו לעבוד אבל גם המחוג הראה על חום תקין.
    חנה לידי בחור נחמד שהציע לי לבדוק אם כשמפעילים את המזגן זה נדלק, הדלקתי מזגן ואכן המאווררים נדלקו. הם המשיכו לפעול גם אחרי שכיביתי את המזגן.
    נסעתי למחוז חפצי, בדרך עצרתי למנחה כמובן שכיביתי את המנוע. כשחזרתי הפעלתי סוויץ’ וזה הדליק את 2 המאווררים כלומר המנוע היה מאוד חם, המחוג לא הראה על חום חריג.
    הערב כשחזרתי הביתה חניתי כיביתי, המאווררים המשיכו לפעול עוד קצת וכבו. אחרי כמה דקות פתחתי סוויץ’ ושוב המאווררים נדלקו, הם נשארו דלוקים גם אחרי שהוצאתי את המפתח.
    אשמח לשמוע כיוון מה ואיך אפשר לבדוק.
    תודה מראש

אגב כשנתתי גז בצהרים הגעתי לכ 4000 סל"ד ויצא לי עשן לבן מהאגזוז, לא יודע אם זה קשור.
    באופן כללי האוטו אוכל שמן אבל לא מים.

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0

29

2.1k

משתמשים

6.8k

נושאים

89.9k

פוסטים
    • התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה