טלטלה בעולם הביטוח, ביטוח לנהג צעיר ב30 ש''ח ליום ללא תלות בביטוח הנוכחי שיש לרכב
-
@לך-תדע כתב בטלטלה בעולם הביטוח, ביטוח לנהג צעיר ב30 ש''ח ליום ללא תלות בביטוח הנוכחי שיש לרכב:
כנראה המכוון הוא רק לגבי שטחי הרש"פ.
נו באמת, ביתר ומודיעין עילית ערים גדולות לאלוקים, ופוק חזי מאי עמא דבר, קורות שם תאונות כמו בכל מקום אחר, ואם לא היה כיסוי היינו שומעים על זה.
-
@Klonimoos כתב בטלטלה בעולם הביטוח, ביטוח לנהג צעיר ב30 ש''ח ליום ללא תלות בביטוח הנוכחי שיש לרכב:
לא היה אחד! יותר זול מביטוח ישיר.
בדקתי עכשיו, ייצא לי 1000 שקל יותר ממה ששילמתי.
כמובן שייתכן והיו דברים שהסוכן עשה בצורה קצת שונה אבל בדברים הבסיסיים נראה לי דייקתי וזה ההפרש.לייתר דיוק:
והפוליסה שלי:
החובה היה 3,280
לדעתי גם גבול אחריות לצד ג' הוא יותר גבוה אצלי -
@Klonimoos כתב בטלטלה בעולם הביטוח, ביטוח לנהג צעיר ב30 ש''ח ליום ללא תלות בביטוח הנוכחי שיש לרכב:
@aiib
א. התמונה הראשונה חסומה.אולי זו תפתח
ב. אדרבה, אתקשר בל''נ ואשווה את שלי איתו, זה יהיה לי חידוש גדול, גם סוכן וגם יותר זול.
מעניין! תעדכן אם גם לך יצא יותר זול.
-
אגב, בטלפון, קצת לחץ, יותר זול מהאינטרנט הלקוני.)
כלומר?
-
@aiib
והרי מדריך קצרצר לדיפלומטיה סחטנית
אתה מבקש הצעת מחיר, ומהמהם, שבעיקרון אתה משווה כמה חברות, וזה נראה לך חברה ממש אמינה ושירות טוב, אך המחיר קצת יקר לך, ואז אומרים לך להמתין ''שידברו עם המנהל'' שהסכים ברוב טובו ורחמנותו (על חשבון הבנק שלו שלא יפספס עוד לקוח) להוזיל את המחיר.
ואם יש לך עוד זמן, אתה אומר שישמרו את ההצעה ותחזור אליהם תוך יום/ שעה, לאחר שתשקול את הנתונים שישלחו במייל, מתקשר לעוד חברה, מקדים לומר שקיבלת כבר הצעה, ואם הם לא ישאלו איזה, תומר להם את השם של החברה, זה בד''כ יגרום להם לרדת קצת, וחוזר חלילה.
את כל זה אי אפשר לעשות באינטרנט... (חלק מהסיבות שהחיים מאושרים בלעדיו)
נ.ב. אין פה שום ''תאוריות'', הכל מניסיון שלי ושל עוד מכלי ראשון. -
והרי מדריך קצרצר לדיפלומטיה סחטנית
נכון מאוד ויפה מאוד, אבל יותר יעיל לעשות את זה עם סוכנים ולא עם החברות עצמן, ואז גם תרוויח סוכן שיעזור לך בעת הצורך שלא תבוא
-
@EBA כתב בטלטלה בעולם הביטוח, ביטוח לנהג צעיר ב30 ש''ח ליום ללא תלות בביטוח הנוכחי שיש לרכב:
נכון מאוד ויפה מאוד, אבל יותר יעיל לעשות את זה עם סוכנים ולא עם החברות עצמן, ואז גם תרוויח סוכן שיעזור לך בעת הצורך שלא תבוא
אכן ניסיתי, את זה. אך בסוף כשהגענו להצעה הסטפית, תמיד החברה נתנה פחות והסוכן נאלץ לומר, מגיע לי גם, וכמו שכתבתי לעיל הוא גם צודק.
זה בעצם אותה נקודה, רק שאתה מוריד את המחיר לשני הצדדים...