מפת חסימות ביום חמישי בירושלים
- 
מתכנן להגיע ממודיעין עילית עם רכב, היות וכביש 1 סגור, ככה״נ 443 יהיה גוש אחד של מכוניות 
 ייתכן ושווה לעשות עיקוף ולהגיע דרך כביש 60?
 דרך שהיא עקרונית שעה ארבעים פחות או יותר, האם יש צד שזה יהיה יותר מהר?@איש-גמזו סע מוקדם זה בטוח יפתור לך את הבעיה 
- 
@איש-גמזו סע מוקדם זה בטוח יפתור לך את הבעיה 
- 
- 
@איש-גמזו אני יוצא ברכב עם חצי מהכולל מקרית ספר בבוקר ועושים סדר א בירושלים 
- 
- 
@איש-גמזו כתב במפת חסימות ביום חמישי בירושלים: @יוני  בבוקר יש כולל מעדיף שלא לצאת לפני אחת, ואין לי עניין להגיע לשם לפני שלוש פלוס בבוקר יש כולל מעדיף שלא לצאת לפני אחת, ואין לי עניין להגיע לשם לפני שלוש פלוסשים לב לסתירה המובנית בדבריך 
 לצאת ברכב אחרי אחד ולהגיע לפני שלוש? אתמהה!?
 אך בזכות לימוד התורה בכולל והזהירות המופלגת במניעת ביטול תורה הכל יכול להיות… 
- 
- 
@איש-גמזו כתב במפת חסימות ביום חמישי בירושלים: @יוני  בבוקר יש כולל מעדיף שלא לצאת לפני אחת, ואין לי עניין להגיע לשם לפני שלוש פלוס בבוקר יש כולל מעדיף שלא לצאת לפני אחת, ואין לי עניין להגיע לשם לפני שלוש פלוסשים לב לסתירה המובנית בדבריך 
 לצאת ברכב אחרי אחד ולהגיע לפני שלוש? אתמהה!?
 אך בזכות לימוד התורה בכולל והזהירות המופלגת במניעת ביטול תורה הכל יכול להיות… 
- 
תכלס אני רוצה לצאת בשמונה וחצי מה הכי מומלץ? 
- 
האם מישהו הסתבך, או נתקע בפקקים? 
 מעניין אותי אם הגזמתי עם היצאה מוקדם
 יצאתי ב-10:45 בבוקר מבני ברק
 וחזרתי לפני סוף העצרת (התחלתי לנסוע ב-16:50)
 לי כמובן לא היו פקקים בכלל
 השאלה אם למי שיצא יותר מאוחר היו פקקים או קשים בהגעה?
- 
@אבי-ים סתם הלחיצו את כל העולם מהכיוון שאני הגעתי בגין היה פתוח אפילו בשעה 14:00 ואפילו יותר מיום רגיל וגם ביציאה לכביש 16 היה זורם וקל 
- 
@דוד-100 
 בכללי לא היה יותר מ300,000 אנשים ובכלל לא היה כזה צפוף
 נראה שבגלל שבסוף גם הרכבת הקלה וגם הרכבת ישראל לא עבדו אז הרבה אנשים לא הגיעו ולכן לא היה פקקים כל כך
- 
@הרשלה 300,000? נראה לי שאתה טועה בגדול היה הרבה יותר לא יודע מדויק אבל חצי מליון ודאי והרכבת עבדה עד השעה 14:00 הרבה כן הספיקו להגיע 
- 
@הרשלה 300,000? נראה לי שאתה טועה בגדול היה הרבה יותר לא יודע מדויק אבל חצי מליון ודאי והרכבת עבדה עד השעה 14:00 הרבה כן הספיקו להגיע 
- 
האם מישהו הסתבך, או נתקע בפקקים? 
 מעניין אותי אם הגזמתי עם היצאה מוקדם
 יצאתי ב-10:45 בבוקר מבני ברק
 וחזרתי לפני סוף העצרת (התחלתי לנסוע ב-16:50)
 לי כמובן לא היו פקקים בכלל
 השאלה אם למי שיצא יותר מאוחר היו פקקים או קשים בהגעה?
- 
לדעתי הלחיצו בכוונה בכדי שלא יבואו ברכבים פרטיים ויחשבו שניתן לבוא בתח"צ בלבד שגם את זה לא העמידו מספיק כך שאנשים יעדיפו להישאר בבית וממילא העומס יתמתן 
 למעשה אני חניתי בחניון הטכנולוגי (הר חוצבים) בחמש ורבע יצאתי דרך כביש 9 - 1 והגעתי לאשדוד תוך שלושת רבעי שעה ללא שום פקק! כולל לא בתוך העיר