איך להתקין אפליקציות / להכנס לחשבון גוגל וכדו' - במולטימדיה של אאוטלנדר
-
באאוטלנדר החדשה שקניתי בס"ד, יש מולטימדיה אנדרואיד, רק אין בו כלום חוץ מבלוטוס לשיחות ומדיה, רדיו, ווייז ופנגו, ואולי עוד משהו שאיני זוכר כרגע, אבל זה אנדרואיד 5.5 בערך.
איך יכולים להגיע למדיה (אין שם אפילו סייר) ולהפעיל קובץ התקנה? או אולי להתחבר לחנות כלשהי ולהוריד מייל או מה שרוצים.
יישר כח.
-
באאוטלנדר החדשה שקניתי בס"ד, יש מולטימדיה אנדרואיד, רק אין בו כלום חוץ מבלוטוס לשיחות ומדיה, רדיו, ווייז ופנגו, ואולי עוד משהו שאיני זוכר כרגע, אבל זה אנדרואיד 5.5 בערך.
איך יכולים להגיע למדיה (אין שם אפילו סייר) ולהפעיל קובץ התקנה? או אולי להתחבר לחנות כלשהי ולהוריד מייל או מה שרוצים.
יישר כח.
-
יישר כח.
-
@מכון-כתר-תורה ברכב הזה המסך אמנם נראה מרשים, אבל הוא לא שווה כלום.
הפתרון הוא רק החלפה של המסך, וזה יוצא ממש יפה ברכב הזה.@EBA כתב באיך להתקין אפליקציות / להכנס לחשבון גוגל וכדו' - במולטימדיה של אאוטלנדר:
@מכון-כתר-תורה ברכב הזה המסך אמנם נראה מרשים, אבל הוא לא שווה כלום.
הפתרון הוא רק החלפה של המסך, וזה יוצא ממש יפה ברכב הזה.מסכים עם כל מילה. גם אני עשיתי כך משום שנמאס לי מהוויז הישן ומזה שצריך כל פעם ללחוץ ‘אני לא הנהג’ ועוד תוך כדי נהיגה…
אגב, עכשיו מותר לך לספר בכמה קנית ומה הנתונים?