בקשת מידע | מהם הסדרי התנועה ברחבי הארץ ביום ראשון?
-
שמועה שמעתי שעקב הגעתו של הנשיא האמריקאי ביום א’,
צפויים שיבושי תנועה כבדים (בעיקר בכביש 1?)יש לאי-מי מידע על כך?
ומהן תחלופות הנסיעה בתחב"צ?
(בעיקר מעניין אותי ירושלים<>ב"ב)א-גוטען-מויעד!
-
@סוסיתא-קדישתא
כביש 1 אמור להיות סגור מהבוקר
לגבי תחבורה ציבורית יש אפשרות בקווים של דרך אגד שנוסעים מ443 אבל אני מאמין שיהיו פקקים נוראיים -
-
@סוסיתא-קדישתא
לגבי תחבורה ציבורית יש אפשרות בקווים של דרך אגד שנוסעים מ443 אבל אני מאמין שיהיו פקקים נוראיים@הנוסע-המתמיד כתב בבקשת מידע | מהם הסדרי התנועה ברחבי הארץ ביום ראשון?:
מקור?
-
@הנוסע-המתמיד כתב בבקשת מידע | מהם הסדרי התנועה ברחבי הארץ ביום ראשון?:
מקור?
-
הלו"ז המסתמן -
קרדיט ‘הגיזרה’הגעה ביום ראשון ונחיתה בשעה 15:00
יתקיים טקס בנתב״ג
טקס בכנסת
טקס בכותל
שהיה באחד המלונות בירושלים
המראה בשעה 23:00
ייתכנו שינויים בלו״ז. כאמור מדובר בלו״ז ראשוני שמתואם בין הבית הלבן ולשכת נתניהו -
ועוד משהו שנגזר קצת מהביקור הזה - למחרת, הושענא רבה, יהיה עומס מטורף, יותר מכל ערב חג.
מי שלא מתחשק לו לעשות את שמחת תורה על השוליים בכביש 1, שיעשה טובה לעצמו וייצא כמה שעות קודם.
אני יכול לכתוב כבר עכשיו את האייטם מ"הגיזרה" שיהיה ביום שני:
שעה לפני כניסת החג | עומסים כבדים בכביש מס’ 1 עקב משאית שעלתה באש/תאונה/חשש לאירוע בטחוני, אלפים רבים חוששים שלא יספיקו להגיע לירושלים עד השקיעה -
ועוד משהו שנגזר קצת מהביקור הזה - למחרת, הושענא רבה, יהיה עומס מטורף, יותר מכל ערב חג.
מי שלא מתחשק לו לעשות את שמחת תורה על השוליים בכביש 1, שיעשה טובה לעצמו וייצא כמה שעות קודם.
שעה לפני כניסת החג | עומסים כבדים בכביש מס’ 1 עקב משאית שעלתה באש/תאונה/חשש לאירוע בטחוני, אלפים רבים חוששים שלא יספיקו להגיע לירושלים עד השקיעה -
שעה לפני כניסת החג | עומסים כבדים בכביש מס’ 1 עקב משאית שעלתה באש/תאונה/חשש לאירוע בטחוני, אלפים רבים חוששים שלא יספיקו להגיע לירושלים עד השקיעה@EBA כתב בבקשת מידע | מהם הסדרי התנועה ברחבי הארץ ביום ראשון?:
מי שלא מתחשק לו לעשות את שמחת תורה על השוליים בכביש 1, שיעשה טובה לעצמו וייצא כמה שעות קודם.עכשיו כשמודיעים שהוא יגיע ביום שני, מי שמתכנן להגיע לירושלים עם רכב, שייצא ביום ראשון, או שלא ייצא בכלל.