השחרת חלונות באזור בני ברק
-
כמובן רק בחלונות הנוסעים האחוריים.
מישהו יודע איפה אפשר לעשות?
תודה רבה וחג שמח. -
כמובן רק בחלונות הנוסעים האחוריים.
מישהו יודע איפה אפשר לעשות?
תודה רבה וחג שמח.@יעקב-ישראל איך אתה רוצה בהדבקה? גם אני מחפש. קניתי פילם אבל לא השתמשתי נכון וזרקתי אותו.
יכול להיות שעדיף שמישהו יעשה לי, יש לך מושג כמה אמור לעלות פר חלון? -
@יעקב-ישראל איך אתה רוצה בהדבקה? גם אני מחפש. קניתי פילם אבל לא השתמשתי נכון וזרקתי אותו.
יכול להיות שעדיף שמישהו יעשה לי, יש לך מושג כמה אמור לעלות פר חלון?@מתלמד-0 אני עוד לא יודע מה אני רוצה.
אני מעוניין לבדוק את העלויות והתוצאה ולפי זה להחליט.
בינתיים זה נראה שזה תחום שאף אחד לא מוכן לדבר עליו… -
@יעקב-ישראל איך אתה רוצה בהדבקה? גם אני מחפש. קניתי פילם אבל לא השתמשתי נכון וזרקתי אותו.
יכול להיות שעדיף שמישהו יעשה לי, יש לך מושג כמה אמור לעלות פר חלון? -
@אליה יכול להיות ש @יעקב-ישראל מעוניין בכל החלונות האחוריים. אני רוצה רק זוג חלונות מאחור, בלי המשולשים והשמשה האחורית.
אתה מכיר מישהו שעושה את זה?@מתלמד-0 עשיתי בסוף בקאר סטייל ברח’ שבזי 20 יהוד
עלה לי 400 ש"ח לשני חלונות אחוריים + משולשים
הם עושים עבודה מצוינת (חיתוך מדויק בלייזר לפי דגם החלון, ועבודה מקצועית)
יש להם אחריות 7 שנים על הכל (דהיה, קילוף ועוד).
בערך רבע שעה עבודה והייתי בחוץ. -
@מתלמד-0 עשיתי בסוף בקאר סטייל ברח’ שבזי 20 יהוד
בערך רבע שעה עבודה והייתי בחוץ.@יעקב-ישראל כתב בהשחרת חלונות באזור בני ברק:
בערך רבע שעה עבודה והייתי בחוץ.פילם?
-
@יעקב-ישראל כתב בהשחרת חלונות באזור בני ברק:
בערך רבע שעה עבודה והייתי בחוץ.פילם?
@MEM כנראה שכן.
הוא הדפיס איזה שקף גדול, וחתך אותו על לוח מואר. -
@MEM כנראה שכן.
הוא הדפיס איזה שקף גדול, וחתך אותו על לוח מואר.@יעקב-ישראל כתב בהשחרת חלונות באזור בני ברק:
@MEM כנראה שכן.
הוא הדפיס איזה שקף גדול, וחתך אותו על לוח מואר.פילם לא מדפיסים, חותכים מגליל גדול ומתאימים על החלון.
-
@יעקב-ישראל כתב בהשחרת חלונות באזור בני ברק:
@MEM כנראה שכן.
הוא הדפיס איזה שקף גדול, וחתך אותו על לוח מואר.פילם לא מדפיסים, חותכים מגליל גדול ומתאימים על החלון.
@גיל ההדפסה כנראה הייתה כדי לקבוע את רמת ההכהייה.
והוא המקום היחיד בארץ (לטענתו) שחותך את זה לפי שרטוט לייזר ולא על החלון. -
@גיל ההדפסה כנראה הייתה כדי לקבוע את רמת ההכהייה.
והוא המקום היחיד בארץ (לטענתו) שחותך את זה לפי שרטוט לייזר ולא על החלון.@יעקב-ישראל מהיכרות עם התחום, הוא לא הדפיס את השקף וחתך אותו, למרות שזה נראה לך כך.
השקף מגיע כמדבקה כהה שמורכבת משכבת שקף דביק מוצמדת לנייר מדבקה ובגליל ברוחב אחיד, (מסתבר שזה של חברת 3m) הוא חתך את השקף (אבל לא את הנייר, המחט חורצת רק את השקף) במכונה שנקראת פלוטר שזו מכונה עם ראש וגליל נע כמו מדפסת הזרקת דיו גדולה.
כזו:יש אפשרות לחבר לראש מיכל דיו ואז היא מדפיסה ויש אפשרות לחבר מחט מיוחדת שמשמשת כסכין ואז היא חותכת.
את הצורה של החלון שלך הוא מאתר במחשב דרך מאגר שרטוטים של שמשות רכב ושולח לחיתוך.
לאחר מכן הוא מסיר את העודפים מהשקף עם סכין יפנית מעל שלחן אור, מרסס נוזל, מפריד את המדבקה בצורה של החלון שנותרה על הנייר ומדביק. -
@יעקב-ישראל מהיכרות עם התחום, הוא לא הדפיס את השקף וחתך אותו, למרות שזה נראה לך כך.
השקף מגיע כמדבקה כהה שמורכבת משכבת שקף דביק מוצמדת לנייר מדבקה ובגליל ברוחב אחיד, (מסתבר שזה של חברת 3m) הוא חתך את השקף (אבל לא את הנייר, המחט חורצת רק את השקף) במכונה שנקראת פלוטר שזו מכונה עם ראש וגליל נע כמו מדפסת הזרקת דיו גדולה.
כזו:יש אפשרות לחבר לראש מיכל דיו ואז היא מדפיסה ויש אפשרות לחבר מחט מיוחדת שמשמשת כסכין ואז היא חותכת.
את הצורה של החלון שלך הוא מאתר במחשב דרך מאגר שרטוטים של שמשות רכב ושולח לחיתוך.
לאחר מכן הוא מסיר את העודפים מהשקף עם סכין יפנית מעל שלחן אור, מרסס נוזל, מפריד את המדבקה בצורה של החלון שנותרה על הנייר ומדביק.