דילוג לתוכן
  • דף הבית
  • תקנון הפורום
  • מילון מושגים המלא
  • המדריך המלא למשתמש
  • פוסטים אחרונים
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. שאר נושאים
  3. האם רכב חוסך זמן

האם רכב חוסך זמן

מתוזמן נעוץ נעול הועבר שאר נושאים
6 פוסטים 6 כותבים 1.5k צפיות
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • תמיםת מנותק
    תמיםת מנותק
    תמים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אני שוקל תקופה לקנות רכב ועיקר הסיבה לחסוך את הזמנים שנשרפים על אוטובוסים (יותר נכון נכון על לא אוטובוסים כי בסוף הם לא יוצאים),
    רק אני רוצה לשמוע מה דעתכם האם ברכב אני יחסוך זמן או שאני יתחיל להגיע ליותר מקומות שבהם לא הייתי מגיע בלי רכב וכן זמן טיפולים וכדו’ מה מהחוויה שלכם נראה לכם,
    כמובן שלא השיקול הוא נוחות

EBAE מאירמ 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • תמיםת תמים

אני שוקל תקופה לקנות רכב ועיקר הסיבה לחסוך את הזמנים שנשרפים על אוטובוסים (יותר נכון נכון על לא אוטובוסים כי בסוף הם לא יוצאים),
      רק אני רוצה לשמוע מה דעתכם האם ברכב אני יחסוך זמן או שאני יתחיל להגיע ליותר מקומות שבהם לא הייתי מגיע בלי רכב וכן זמן טיפולים וכדו’ מה מהחוויה שלכם נראה לכם,

EBAE מחובר
      EBAE מחובר
      EBA
      מאסטר
      כתב נערך לאחרונה על ידי EBA

@תמים אם השיקול הוא אך ורק זמן, בהתעלמות גסה מכל השיקולים האחרים, אין שום ספק שרכב חוסך הרבה יותר. אלא אם כן אתה גר/עובד/לומד במקום עם מצוקת חניה קריטית שיכולה להיות עשרים דקות חיפוש חניה.

וזה בלי להתייחס ל -

או שאני יתחיל להגיע ליותר מקומות שבהם לא הייתי מגיע בלי רכב

שזה תלוי בבנאדם ואין איך למדוד את זה…
      אם אתה אדם עסוק, שנוסע באוטובוסים למקומות שאתה צריך, ודאי שלנסוע ברכב יחסוך לך המון זמן. אבל אם אתה אדם משועמם שמחפש תעסוקה, ייתכן באמת שאם יש לך רכב תתחיל לטייל איתו ותבזבז את כל החיים.

וכמובן, שיש עוד שיקולים רבים חוץ מ"לחסוך זמן".

אני למשל ודאי נסעתי להמון מקומות שלא הייתי מגיע בלי רכב, אבל הסתכלתי על זה בתור מעלה ולא כחיסרון, שאני יכול לטייל במקומות שלא מגיעה תחב"צ ועליה כל עם ישראל. ויש לזה גם משמעות כלכלית, למשל שיכלתי לנסוע לעיר של שמאלנים זקנים ולקנות מיטת תינוק יד2 במצב חדש בכמה גרושים, במקום לקנות בחנות לידי במחיר מלא, ומלא מחיר. וכמובן כל הקניות שאני עושה ב"יש" במקום ב"ברכלטובבום"]
      בקיצור, אני ודאי “נוסע למקומות שלא הייתי נוסע בלי זה”, השאלה היא האם זה טוב או רע.

התקנת מולטימדיות במודיעין עילית, חסימת אאוטנט למולטימדיה, וסימים מוזלים לחוסמים
      050-4133851

תגובה 1 תגובה אחרונה
      9
      • ב מנותק
        ב מנותק
        בוטח
        כתב נערך לאחרונה על ידי

לבין עירוני נראה לי שאוטובוס יותר מהיר, לפעמים יש נתצי"ם בכביש, ואתה יכול לעשות דברים או לנוח גם אם הנסיעה לוקחת אותו זמן [אם יש אותו בתדירות מספיקה, יוצא באמת, מגיעה מהמקום ולמקום המבוקש], אבל בתוך הערים הצפופות והפקוקות עדיף רכב, לפחות בערים שאין נת"צ כבני ברק, אם יש לך היכן לחנות. הבעיה שלרוב נסיעה בין עירונית ממשיכה בעירונית, ושם הבעיה.
        כשאני צריך להגיע לעיר אחרת לאחת התחנות הראשונות, הרבה פעמים אני לוקח אוטובוס ומשאיר את הרכב בבית.

ח תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ב בוטח

לבין עירוני נראה לי שאוטובוס יותר מהיר, לפעמים יש נתצי"ם בכביש, ואתה יכול לעשות דברים או לנוח גם אם הנסיעה לוקחת אותו זמן [אם יש אותו בתדירות מספיקה, יוצא באמת, מגיעה מהמקום ולמקום המבוקש], אבל בתוך הערים הצפופות והפקוקות עדיף רכב, לפחות בערים שאין נת"צ כבני ברק, אם יש לך היכן לחנות. הבעיה שלרוב נסיעה בין עירונית ממשיכה בעירונית, ושם הבעיה.
          כשאני צריך להגיע לעיר אחרת לאחת התחנות הראשונות, הרבה פעמים אני לוקח אוטובוס ומשאיר את הרכב בבית.

ח מנותק
          ח מנותק
          חיים ברזל
          כתב נערך לאחרונה על ידי יוני

@בוטח כתב בהאם רכב חוסך זמן:

בדרך כלל הנסיעה היא מנקודה X לנקודה Y שהרבה פעמים אין אוטובוס מפתח הבית עד פתח המקום שאתה צריך
          ולמרות הנתצי"ם שלא באמת עוזרים משהו

כי הרבה פעמים הנת"צ כולל +2 שמאבד את הרווח

הנסיעה בכל אופן יותר מהירה מאוטובוס כיון שאין תחנות

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • LexusL מנותק
            LexusL מנותק
            Lexus
            מייבין
            כתב נערך לאחרונה על ידי Lexus

אין משהו בעולם שעושה שיהיה יותר זמן לאנשים
            יש כאלה שיש להם הרבה זמן (בדרך כלל אלו שלא משתמשים במוצר הזה יותר מדי)
            ויש את אלו שאין להם הרבה זמן (סוג האנשים שיודע לנצל את הזמן)
            הכל זה ענין של איך לחלק את הזמן
            אם אתה מהאלה שמגיעים בדקה האחרונה עם אוטובוס אז תתרגל להגיע בדקה האחרונה עם רכב

תגובה 1 תגובה אחרונה
            1
            • תמיםת תמים

מאירמ מנותק
              מאירמ מנותק
              מאיר
              מנהל ראשי
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@תמים כתב בהאם רכב חוסך זמן:

אם אתה נוסע יום יום לעבודה עם אוטובוס שעושה סיבובים בחצי עיר, כנראה שזה קצת יחסוך אבל בפועל אתה תמצא את עצמך נוסע הרבה ממה שחשבת.

בנוסף תכניס לסל השיקולים את זה שתצטרך להשלים את חוסר האוטובוסים של בני משפחתך. ר"ל. להקפיץ את בני המפחה המצומצמת והמורחבת.

אגב, תנסה לשקול אופניים חשמליים.

ליצירת קשר לחץ כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה
              2

32

2.0k

משתמשים

6.5k

נושאים

86.2k

פוסטים
              • התחברות