קיידרואיד
-
@הכהן זה פחות קשור לפורום הזה
תשאל במתמחים
(בפרט שמפתח התוכנה נמצא שם) -
א. האם זה יכול להיות שזה עושה בעיות בוויז??
אנשים אומרים לי שזה עושה להם בעיות והשאלה היא האם מישהו נתקל בזה..? או שזה לא קשור.
ב. האם הסימן מים מפריע למגע באזור שמתחתיו? גם זה קרה לאחד.. וגם זה אולי לא קשור..כל השאלות הללו לא נוסו עדיין, כיון שיש מס' מועט של אנשים ששמו קיידרואיד על מולטימדיה, אני בתור נציג אאוטנט יכול למור לך ששמתי על כמה, וא"א לא התקשר להתלונן.
מהניסיון המועט שאני עשיתי אני יכול לומר לך, שאם הוויז בגרסה מקורית ללא עריכות וחסימות, זה עובד פיקס.
לגבי הסימן מים, לא יצא לי לבדוק, אבל זה שאלה כללית, שוודאי שאינו מפריע, ויתרה מכך, אתה יכול לבטל את סימן המים. -
א. האם זה יכול להיות שזה עושה בעיות בוויז??
אנשים אומרים לי שזה עושה להם בעיות והשאלה היא האם מישהו נתקל בזה..? או שזה לא קשור.
ב. האם הסימן מים מפריע למגע באזור שמתחתיו? גם זה קרה לאחד.. וגם זה אולי לא קשור..כל השאלות הללו לא נוסו עדיין, כיון שיש מס' מועט של אנשים ששמו קיידרואיד על מולטימדיה, אני בתור נציג אאוטנט יכול למור לך ששמתי על כמה, וא"א לא התקשר להתלונן.
מהניסיון המועט שאני עשיתי אני יכול לומר לך, שאם הוויז בגרסה מקורית ללא עריכות וחסימות, זה עובד פיקס.
לגבי הסימן מים, לא יצא לי לבדוק, אבל זה שאלה כללית, שוודאי שאינו מפריע, ויתרה מכך, אתה יכול לבטל את סימן המים.טוב, בדקתי ובאמת הסימן מים עושה בעיה במגע מתחתיו.
הורדתי את הסימן מים והכל היה תקין.
כנראה שצריך לקבל את המלצת @ראובן-שבתי וובאמת לברר את זה במתמחים טופ..