פנסים קדמיים הונדה אינסייט 2009
-
@ניקושלה לאצריך לאר פה ולא נעלים פשוט פותחים מכסה מנוע והפנסים הם נמצאים ראשונים הכי קרובים לגוף שלך ויש פקקים שחורים שאתה פותח בחצי סיבוב ומכניס את היד לשם ומחליף זה קצת משתנה בין הרכבים אני לא מכיר בדיוק את האיינסיט אבל זה הרעיון רק שאתה מחליף את המנורה תיגע בה עם איזה מטלית וכדומה זה שומר על אורך חיים של המנורה.
ואם הסתבכת בדרך כלל בכל פנצ'ריה מחליפים גם מנורות יש לך את צמיגי ג'וליאן ברחוב תובל ליד אתגר פלוס לשעבר זה עולה אצלו באיזור 20 ש"ח למנורה ..
וכן גם ברחוב פתח תקוה ברוממה מוסך גילקרוב חשמלאי רכב גם לוקח גרושים על מנורות בנאדם אמין מאוד.
יש לך גם בגבעת זאב בשטיפה בתחנת דלק מה שכן הוא ערבי... -
@צילפינגים כתב בפנסים קדמיים הונדה אינסייט 2009:
@ניקושלה לאצריך לאר פה ולא נעלים פשוט פותחים מכסה מנוע והפנסים הם נמצאים ראשונים הכי קרובים לגוף שלך ויש פקקים שחורים שאתה פותח בחצי סיבוב ומכניס את היד לשם ומחליף זה קצת משתנה בין הרכבים אני לא מכיר בדיוק את האיינסיט אבל זה הרעיון רק שאתה מחליף את המנורה תיגע בה עם איזה מטלית וכדומה זה שומר על אורך חיים של המנורה.
אלוף! לדעתי @ניקושלה מתכוון לפנסי ערפל קידמיים אותם רכש והוא מחפש עיצה איך להתקין אותם
תשמע מה שכתבת ממש חשוב ויש לא מעט אנשים שמשלמים על החלפת נורות כסף שאפשר לחסוך. אני חושב שכדאי שתכתוב על זה מדריך (בטיפולים שוותפים) זה יחסוך ויעזור לרבים@צילפינגים כתב בפנסים קדמיים הונדה אינסייט 2009:
יש לך את צמיגי ג'וליאן ברחוב תובל ליד אתגר פלוס לשעבר זה עולה אצלו באיזור 20 ש"ח למנורה ..
וכן גם ברחוב פתח תקוה ברוממה מוסך גילקרוב חשמלאי רכב גם לוקח גרושים על מנורות בנאדם אמין מאוד.
יש לך גם בגבעת זאב בשטיפה בתחנת דלק מה שכן הוא ערבי...וואו טרקת! לי את הילדות בפנים. אתה גר שם?
מזל שלא כתבת על יצחקוב ברח' כי טוב עם הטנדר הישן של אהבת ישראל גם אחלה (עיקר ההתמחות שלו זה רכבי הסעות)ובכל אופן @ניקושלה אם נניח הייתי קונה פנסי ערפל קידמיים המחשבה והביצוע שלי היו לחפש את החוט האחראי להדלקת הפנסים אחורה בעזרת רב-מודד. ואז הייתי מתעלק עליו וכך מדליק אותם (באופציה הבאה תבין איך להביא להם חשמל) אופציה נוספת אך לא הכי פרפקט זה להוסיף יציאה מהבית פיוזים למשוך את החוט לצד שמאל של ההגה למטה (יש שם בד''כ גם ככה לחצנים) להוסיף מפסק וממנו למשך חוטים לטמבון קידמי לפצל לכל צד להוציא את הפלסטיק שנמצא במקום של הפנסי ערפל להשחיל דרכו את החוטים לחבר לפנס ולחבר למקום
תהיה יצירתי ולא תצטרך שום התערבות של חשמלאי -
@ניקושלה מה יש בפנסים הישנים שאתה רוצה להחליף אותם אין שום סיבה להחליף חוץ מתאונה חס ושלום או שבר אם זה רק בעיה שהאור חלש אז או שתחליף מנורות או שתעשה ליטוש לפנסים או גם וגם אני עשיתי עכשיו ממש לאוטו שלי ליטוש לפנסים לפני טסט ופתאום שמתי לב איך אני רואה יותר טוב בלילה אבל אין שום סיבה הגיונית לדעתי שצריך להחליף אלא אם כן תסביר לנו הפנס הוא בסך הכל חתיכת פלסטיק שתופסת את המנורות וכמובן מעצבת את האוטו אבל אם יש בעיה של אור זה כמו שאמרתי או ליטוש או להחליף מנורות יכול להיות שהם נשרפו וכדומה אין שוך סיבה בעולם להחליף את הפנסיה חזית אתה יכול לגמור את כל הסיפור במקסימום 200 ש"ח אם תעשה ליטוש אצל מוסך או אביזרי רכב שזה 50 על כל פנס ומנורות חדשות עוד כמה שקלים עם התקנה אצל מישהו מקצועי.... (שזה ממש מיותר אפשר הכל לבד אבל זה עניין שלך)
-
@צילפינגים יש מצב שצריך להחליף פנסים...
הפנסים עכורים, לא ברמה שהאור לא מאיר מספיק, אלא ברמה שאור לא קיים. מה לעשות, צריך להחליף פנסים. (אם זה היה שבר, זה היה על חשבון הביטוח).בכל מקרה, באמת חשוב לפרסם הדרכה לשמירת ניקיון הפנסים, או לליטוש הפנסים.
תודה בכל מקרה על ההדרכה.
-
@צילפינגים כתב בפנסים קדמיים הונדה אינסייט 2009:
@ניקושלה הייתי ממליץ לך ללכת למישהו שעושה ליטוש ולשאול אותו אם זה באמת כמו שאתה אומר או שאפשר ללטש חבל על הכסף...
כבר עשיתי את זה...
-
@ניקושלה כתב בפנסים קדמיים הונדה אינסייט 2009:
טוב, אז קניתי פנסים לבד.
עכשיו השאלה, יש סיכוי להתקין אותם לבד?
צריך רמפה וכו', או שזה סיפור של כמה ברגים?
מוכן להשקיע...ואם אי אפשר להתקין לבד, מכירים מישהו באיזור ירושלים והסביבה שעושה את העבודה הזאת - קרי: רק התקנת פנסים?
כמה המחיר אמור להיות?כמה עלה לך ?
איפה קנית ?
אני צריך בשביל חבר עם אינסייט 2010 גם מאותו סיבה -
@הונדה-אינסייט
לפנסים קדמיים כמובן -
@הונדה-אינסייט כתב בפנסים קדמיים הונדה אינסייט 2009:
@שלוימי-ט
אשמח קישור לנורות לד חזקות לרכב הנ"לאלה נורות לד חזקות מאוד ואמינות מניסיון אישי
-
@הונדה-אינסייט צריך לקנות 4 וליתר דיוק 6 זוג אור דרך זוג אור גבוה וזוג פנסי ערפל (אם יש לך) אבל אתה צריך לדעת מה הדגם של הנורות שלך יתכן שאור דרך דגם אחד והאור ערפל דגם שני כמדומני שהאור דרך אצלך הוא h11 אבל אל תסמוך עלי תבדוק בספר רכב או שפשוט תוציא את הנורה ותראה מה כתוב עליה (אם זה יקר לך אתה יכול להשקיע רק על האור דרך - אור גבוה ופנסי ערפל הם פחות בשימוש אז אפשר לקנות זולים יותר כאן תמצא ב2-3 דולר לזוג)
-
@הונדה-אינסייט כן , צריך למצוא קישור ספציפי שמתאים לרכב שלך לי כרגע אין פנאי לכך אולי בהמשך
-
פוסט זה נמחק!