הגיע לי מולטימדיה מנופצת
-
@aful התהליך לא מסובך
אתה פותח מחלוקת בעמוד המוצר עם תמונות ועדיף סרטונים על פתיחת החבילה (גם ללא פניה למוכר) הוא כמובן כותב לך שזה לא באשמתו וכו’ וכו’ אבל אתה דבק בשלך לקבל החזר מלא (אא"כ אתה מוכן לקבל החזר חלקי ולהשאיר אצלך את המסך) לאחר זמן מסויים - יומיים נראה לי - אם המוכר לא פותר את העניין לשביעות רצונך עלי אקספרס מתערבים ובד"כ בכזה מצב הם מצדיקים אותך ואז הם שולחים לך ברקוד להחזרה או שאומרים לך להחזיר על חשבונך ויזכו אותך על הסכום
לאחר מכן אתה פונה לדואר ישראל לבקש את החזר המס (את העמלות כמדומני הם לא מחזירים רק את המכס עצמו) -
@aful התהליך לא מסובך
אתה פותח מחלוקת בעמוד המוצר עם תמונות ועדיף סרטונים על פתיחת החבילה (גם ללא פניה למוכר) הוא כמובן כותב לך שזה לא באשמתו וכו’ וכו’ אבל אתה דבק בשלך לקבל החזר מלא (אא"כ אתה מוכן לקבל החזר חלקי ולהשאיר אצלך את המסך) לאחר זמן מסויים - יומיים נראה לי - אם המוכר לא פותר את העניין לשביעות רצונך עלי אקספרס מתערבים ובד"כ בכזה מצב הם מצדיקים אותך ואז הם שולחים לך ברקוד להחזרה או שאומרים לך להחזיר על חשבונך ויזכו אותך על הסכום
לאחר מכן אתה פונה לדואר ישראל לבקש את החזר המס (את העמלות כמדומני הם לא מחזירים רק את המכס עצמו) -
@טכנולוג שלחתי היום את החבילה בחזרה.
בלי קשר אני מתכתב עם המוכר והוא חושב שאני מטומטם – הוא שלח לי תמונה שלטענתו נלקחה ממצלמות האבטחה של המפעל שרואים איך אורזים את החבילה שלי, זה התמונה:
-
עצם ההתעקשות של המוכר מוזרה, הוא יודע טוב מאוד שגם אם הוא שלח תקין , האחריות עליו אם התנפץ במשלוח, מה שגורם לי לתהות אם הוא מנסה שיטת מצליח… (בזה שהוא אולי שלח מנופץ)
מה הקישור למוצר?
-
@שי-וי כתב בהגיע לי מולטימדיה מנופצת
:
@רכבניק לי גם הגיעה מנופץ @מיישה זה היה נראה בכוונה
בכל מקרה מה ששלמתי למכס לא חזר בשלמות חזר רק 50 מתוך 140 כי השאר זה עמלות שלא מזדכים אליהם
בכל מקרה המוכר החזיר לי מיד החזר מלא (כמובן אחרי ששלחתי לו את המערכת בחזרה)גם מניסיוני חוזר רק המס עצמו ועמלות של הדואר לא חוזרות
-
:
בכל מקרה מה ששלמתי למכס לא חזר בשלמות חזר רק 50 מתוך 140 כי השאר זה עמלות שלא מזדכים אליהם
בכל מקרה המוכר החזיר לי מיד החזר מלא (כמובן אחרי ששלחתי לו את המערכת בחזרה)גם מניסיוני חוזר רק המס עצמו ועמלות של הדואר לא חוזרות
@רענן כתב בהגיע לי מולטימדיה מנופצת
:
:
לי חזרו גם העמלות של הדואר
צריך להגיש להם בקשה נפרדת -
:
:
צריך להגיש להם בקשה נפרדת@מיישה כתב בהגיע לי מולטימדיה מנופצת
:
:
:
צריך להגיש להם בקשה נפרדתניסיתי לשלוח להם פניה ועד היום לא חזרו אלי.
-
@טכנולוג שלחתי היום את החבילה בחזרה.
בלי קשר אני מתכתב עם המוכר והוא חושב שאני מטומטם – הוא שלח לי תמונה שלטענתו נלקחה ממצלמות האבטחה של המפעל שרואים איך אורזים את החבילה שלי, זה התמונה:
@aful כתב בהגיע לי מולטימדיה מנופצת
:
ברור שזו לא התמונה שלך, וזה גם לא באיכות של מצלמת אבטחה (ועוד אחרי שמן הסתם הקטנת אותה כדי שתעלה לפורום) זו תמונה קבועה שהוא שולח לכולם.
אתה יכול להוכיח את זה מהתאריך שם 24.4.25