טויוטה אוריס - אפשר להשמיש את הקופסת אנדרואיד "המקורית"?
-
@אלי-0 כתב בטויוטה אוריס - אפשר להשמיש את הקופסת אנדרואיד "המקורית"?:
אינטרנט. היה סים פלאפון עם קליטה אבל כמובן בלי אינטרנט. הכנסתי סים 019 פרטנר ובכלל אין קליטה. ולא מצאתי גישה להגדרות האנדרואיד לבחירת רשת. יש דרך?
אולי סים של חברה אחרת, שלא צריך להגדיר לו apn יעזור
(אני לא מכיר את המערכת של טויוטה/גילקאר בכלל) -
טויוטה אוריס 2018עם המערכת הישנה והטיפשה של טויוטה, בארץ היבואן (בטח גילקאר) הוסיף למערכת הקופסת אנדרואיד. הגיע אלי בעל הרכב ת"ח עצום שאני מאוד אשמח לעזור לו ובקשתו שהוויז יעבוד. הסברתי לו שמדובר בקופסה דפוקה ובטאצ’ דפוק שעונש להשתמש בו ועדיין הוא ישמח מאוד לא להוציא כסף על מולטימדיה חדשה.
זה המערכת:
שני אתגרים להשמשת המערכת:
- אינטרנט. היה בקופסה סים פלאפון עם קליטה אבל כמובן בלי אינטרנט. הכנסתי סים 019 פרטנר ובכלל אין קליטה. ולא מצאתי גישה להגדרות האנדרואיד לבחירת רשת. יש דרך?
חיברתי סטיק ל-USB, המערכת לא יודעת לקחת ממנו רשת. - עדכון וייז. ברור שגרסת הוייז שמותקנת כבר לא נתמכת. איך אני מעדכן גרסה?
לא הצלחתי לגשת לתיקיות או קבצים, אבל כנראה זה פחות בעיה כי הדפדפן הפנימי בוייז עובד… מקוה דרכו הגיע לגוגל ולהוריד וייז בגרסה מתאימה. (בתקוה שיש כזו בכלל לאנדרואיד הישן הזה…)
אשמח לכל מידע ממי שמכיר את הנ"ל!
תודה! - אינטרנט. היה בקופסה סים פלאפון עם קליטה אבל כמובן בלי אינטרנט. הכנסתי סים 019 פרטנר ובכלל אין קליטה. ולא מצאתי גישה להגדרות האנדרואיד לבחירת רשת. יש דרך?
-
@EBA כתב בטויוטה אוריס - אפשר להשמיש את הקופסת אנדרואיד "המקורית"?:
@אלי-0 עצור, עצור, גרסת האנדרואיד שם היא 4, מקסימום 5. וויז לא יעבוד שם, חבל על הזמן.
2018 גירסה 4?
-
טויוטה אוריס 2018עם המערכת הישנה והטיפשה של טויוטה, בארץ היבואן (בטח גילקאר) הוסיף למערכת הקופסת אנדרואיד. הגיע אלי בעל הרכב ת"ח עצום שאני מאוד אשמח לעזור לו ובקשתו שהוויז יעבוד. הסברתי לו שמדובר בקופסה דפוקה ובטאצ’ דפוק שעונש להשתמש בו ועדיין הוא ישמח מאוד לא להוציא כסף על מולטימדיה חדשה.
זה המערכת:
שני אתגרים להשמשת המערכת:
- אינטרנט. היה בקופסה סים פלאפון עם קליטה אבל כמובן בלי אינטרנט. הכנסתי סים 019 פרטנר ובכלל אין קליטה. ולא מצאתי גישה להגדרות האנדרואיד לבחירת רשת. יש דרך?
חיברתי סטיק ל-USB, המערכת לא יודעת לקחת ממנו רשת. - עדכון וייז. ברור שגרסת הוייז שמותקנת כבר לא נתמכת. איך אני מעדכן גרסה?
לא הצלחתי לגשת לתיקיות או קבצים, אבל כנראה זה פחות בעיה כי הדפדפן הפנימי בוייז עובד… מקוה דרכו הגיע לגוגל ולהוריד וייז בגרסה מתאימה. (בתקוה שיש כזו בכלל לאנדרואיד הישן הזה…)
אשמח לכל מידע ממי שמכיר את הנ"ל!
תודה! - אינטרנט. היה בקופסה סים פלאפון עם קליטה אבל כמובן בלי אינטרנט. הכנסתי סים 019 פרטנר ובכלל אין קליטה. ולא מצאתי גישה להגדרות האנדרואיד לבחירת רשת. יש דרך?
-
אם תרצה מערכת נורמלית מהארץ עם אחריות, תפנה אליי… יש לי גם פאנל במלאי
@אלי-0@אלוף-העולם-1 כתב בטויוטה אוריס - אפשר להשמיש את הקופסת אנדרואיד "המקורית"?:
@אלי-0טוב, זה גם לי יש. ולכל השאר.
הוא ביקש לא לשלם על מולטימדיה -
@אלוף-העולם-1 כתב בטויוטה אוריס - אפשר להשמיש את הקופסת אנדרואיד "המקורית"?:
@אלי-0טוב, זה גם לי יש. ולכל השאר.
הוא ביקש לא לשלם על מולטימדיה -
@EBA
כתבתי מהארץ עם אחריות. -
@קצתיודע כתב בטויוטה אוריס - אפשר להשמיש את הקופסת אנדרואיד "המקורית"?:
@אלי-0 לכאורה אני יוכל לעזור (כמובן שעדיין זה מערכת דפוקה ולא מומלץ) מאיפה אתה בארץ?
בא נגיד שאם זה יעזור אני יגיע או ישלח אותו לכל מקום.
אבל אשמח להבין ממך מה אפשר לעשות אצלי או אצלך. אני רואה שאני לא יכול לפתוח צאט איתך. אשמח לדבר איתך באישי אולי במייל.