התקנת מסך מולטימדיה ברכב
-
נתנו לי הצעת מחיר מסוכנות טויוטה לרכב קאמרי 2019 XLE, להתקנת מסך מולטימדיה TS10(אנרואיד 14 8 ליבות 4G+G32) בעלות של 3,500
חשוב לי לעשות את זה במוסך רשמי כדי שלא יפגעו ברכב אבל יש לי תחושה שהמחיר מוגזם. אני טועה?בוא נסכם:
- יש לך אחלה רכב, תהנה.
- המחיר מוגזם. מאוד מאוד מוגזם.
- הזמנה עצמית והתקנה עצמית יעלו לך פחות מאלף אחרי כל המיסים והאישורים, אבל בהחלט מובן אם תחשוש לעשות זאת לבד ברכב כזה.
- האיום של הורדת אחריות הוא לא אחר מאשר סחיטה באיומים. כפי שהיטיבו להסביר כאן, אחריות על המנוע /סוללה/ או מה שיש לך, לא קשורה לאירוע, ואחריות על המולטימדיה בכל מקרה תקבל.
- התקנה אצל אחד ממתקיני הפורום תעלה לך לא יותר מ1,800 וכנראה גם פחות, תלוי בעלות הפאנל והקנבס. זה יהיה תואם מקור בדיוק אותו דבר.
- מוזמן בחום למודיעין עילית… אבל גם לכל השאר שברשימה
-
תודה רבה על כל התגובות
@EBA אשמח לדבר איתך כי הבנתי שאתה מתקין את הדברים האלו ואשמח לקנות בעזרתך מסך וכל הדברים הנוספים -
תודה רבה על כל התגובות
@EBA אשמח לדבר איתך כי הבנתי שאתה מתקין את הדברים האלו ואשמח לקנות בעזרתך מסך וכל הדברים הנוספים@RonKahlon22 כתב בהתקנת מסך מולטימדיה ברכב:
תודה רבה על כל התגובות
@EBA אשמח לדבר איתך כי הבנתי שאתה מתקין את הדברים האלו ואשמח לקנות בעזרתך מסך וכל הדברים הנוספיםזה הכתובת מייל שלו
ansbacher100@gmail.com
וזה הטלפון
0504133851 -
@RonKahlon22 כתב בהתקנת מסך מולטימדיה ברכב:
תודה רבה על כל התגובות
@EBA אשמח לדבר איתך כי הבנתי שאתה מתקין את הדברים האלו ואשמח לקנות בעזרתך מסך וכל הדברים הנוספיםזה הכתובת מייל שלו
ansbacher100@gmail.com
וזה הטלפון
0504133851@משהקפלן תודה
-
מההה??? עוקץ !!!
כל אחד מהמתקינים פה יעשו לך בשמחה בחצי מחיר ומטהאני יכול באזור שפלה [רחובות, גדרה, נחל שורק, וכדו’]
-
מההה??? עוקץ !!!
כל אחד מהמתקינים פה יעשו לך בשמחה בחצי מחיר ומטהאני יכול באזור שפלה [רחובות, גדרה, נחל שורק, וכדו’]
@יצחק-רשטונ @יהונתן-2 מחפש ברחובות
תראה בפוסטים האחרונים שלו -
@יצחק-רשטונ @יהונתן-2 מחפש ברחובות
תראה בפוסטים האחרונים שלו