התקנת מסך מולטימדיה ברכב
-
@משהקפלן הסוכנות מבצעת הכל גם סיפוק המולטימדיה וגם ההתקנה.
המתקין טען שהפאנל מולטימדיה מאוד יקר והוא יהיה תואם מקור לרכב אבל עדיין נשמע לי מאוד יקר הסיפור@RonKahlon22 כתב בהתקנת מסך מולטימדיה ברכב:
המתקין טען שהפאנל מולטימדיה מאוד יקר והוא יהיה תואם מקור לרכב אבל עדיין נשמע לי מאוד יקר הסיפוראל תמהר.
יש כאן רשימה של אנשים בעלי נסיון עצום, שיכולים לעשות את הנ"ל בפחות מחצי מחיר
https://rechavimzelaze.ovh/topic/4499/טבלה-של-מתקיני-מולטימדיה-לרכב-מהפורום.?_=1757833383413
ולא נראה לי שצריך אחריות לדבר הזה, זה לא מסוג הדברים שמתקלקלים.
(אלא אם כן יעצבנו אותך, ותתן אגרוף על המסך, ואז לא תעזור האחריות)… -
אין שם אף אחד לצערי באזור המרכז
-
@RonKahlon22 כתב בהתקנת מסך מולטימדיה ברכב:
עדיף לך לעלות למודיעין עילית או משהו אחר, ולשלם על התקנה 250 ש"ח במקום פי 4
את המולטימדיה בדגם שכתבת אפשר להשיג באלי אקספרס ב500 ש"ח לכל היותר -
עדיף לך לעלות למודיעין עילית או משהו אחר, ולשלם על התקנה 250 ש"ח במקום פי 4
את המולטימדיה בדגם שכתבת אפשר להשיג באלי אקספרס ב500 ש"ח לכל היותר@משהקפלן סבבה תודה רבה על העזרה
ראיתי פוסטים פה באתר שיש מקורות ששולחים TS10 מזויף
יש לך קישור למקום שמספק מקורי? -
@משהקפלן סבבה תודה רבה על העזרה
ראיתי פוסטים פה באתר שיש מקורות ששולחים TS10 מזויף
יש לך קישור למקום שמספק מקורי?@RonKahlon22
יש לך כאן שרשור שמיועד בדיוק לזה, יש שם תותחים שימליצו לך על מקורית במחיר הכי זול
https://rechavimzelaze.ovh/topic/129/שרשור-מערכת-מולטימדיה-לכל-רכב?_=1757833792235
תשאל שם. תכתוב בדיוק איזה מערכת אתה רוצה, ויענו לך -
@RonKahlon22
יש לך כאן שרשור שמיועד בדיוק לזה, יש שם תותחים שימליצו לך על מקורית במחיר הכי זול
https://rechavimzelaze.ovh/topic/129/שרשור-מערכת-מולטימדיה-לכל-רכב?_=1757833792235
תשאל שם. תכתוב בדיוק איזה מערכת אתה רוצה, ויענו לך -
המתקין טען שהפאנל מולטימדיה מאוד יקר והוא יהיה תואם מקור לרכב אבל עדיין נשמע לי מאוד יקר הסיפור@RonKahlon22 זה הפאנל שנמשך עד הדלת השמאלית?
גם אם כן אם הפאנל יצא יותר מ200 אני יהיה מופתע -
נתנו לי הצעת מחיר מסוכנות טויוטה לרכב קאמרי 2019 XLE, להתקנת מסך מולטימדיה TS10(אנרואיד 14 8 ליבות 4G+G32) בעלות של 3,500
חשוב לי לעשות את זה במוסך רשמי כדי שלא יפגעו ברכב אבל יש לי תחושה שהמחיר מוגזם. אני טועה?@RonKahlon22 כתב בהתקנת מסך מולטימדיה ברכב:
נתנו לי הצעת מחיר מסוכנות טויוטה לרכב קאמרי 2019 XLE, להתקנת מסך מולטימדיה TS10(אנרואיד 14 8 ליבות 4G+G32) בעלות של 3,500
חשוב לי לעשות את זה במוסך רשמי כדי שלא יפגעו ברכב אבל יש לי תחושה שהמחיר מוגזם. אני טועה?מערכת TS10 מרוב המתקינים בפורום כאן תעלה לך סביבות ה1500-1800 ש"ח, פחות מחצי, הטענה של הסוכנות שיירד לך האחריות היא שיטה ידועה לנצל פחד של לקוחות, והיא ממש לא נכונה, כי אחריות על המוצר עצמו תקבל גם כאן, ואחריות על מכלול הרכב לא אמורה להיות השפעה כלל, ואם ח"ו לא עליך, יילך ראש מנוע אחרי שאתה ממלא מים לוישרים, גם אז לא תהיה אחריות כי לא עשית את זה בסוכנות?
-
חשוב לי לעשות את זה במוסך רשמי כדי שלא יפגעו ברכב אבל יש לי תחושה שהמחיר מוגזם. אני טועה?מערכת TS10 מרוב המתקינים בפורום כאן תעלה לך סביבות ה1500-1800 ש"ח, פחות מחצי, הטענה של הסוכנות שיירד לך האחריות היא שיטה ידועה לנצל פחד של לקוחות, והיא ממש לא נכונה, כי אחריות על המוצר עצמו תקבל גם כאן, ואחריות על מכלול הרכב לא אמורה להיות השפעה כלל, ואם ח"ו לא עליך, יילך ראש מנוע אחרי שאתה ממלא מים לוישרים, גם אז לא תהיה אחריות כי לא עשית את זה בסוכנות?
-
@מיישה אכתי יכול להיות שאם תהיה תקלה במערכת החשמל הם יגידו לו שזה מחמת שהוא עשה שם עבודה עצמאית, לא?
@איש-גמזו כתב בהתקנת מסך מולטימדיה ברכב:
@מיישה אכתי יכול להיות שאם תהיה תקלה במערכת החשמל הם יגידו לו שזה מחמת שהוא עשה שם עבודה עצמאית, לא?
נשמע לי ממש הזוי, מהיגיון נראה לי שחובת ההוכחה עליהם, יכול להיות שאני טועה.
-
@איש-גמזו כתב בהתקנת מסך מולטימדיה ברכב:
נשמע לי ממש הזוי, מהיגיון נראה לי שחובת ההוכחה עליהם, יכול להיות שאני טועה.
-
@איש-גמזו במקרה הכי מסובך תוכל להרכיב את המערכת הישנה וללכת שוב למוסך
-
@איש-גמזו במקרה הכי מסובך תוכל להרכיב את המערכת הישנה וללכת שוב למוסך
@פתוח-לשמוע או לחילופין לקחת אקדח ולשדוד מכולת סמוכה,
אם זה מוריד את האחריות וואס קעמען טאן?.. -
אם זה מוריד את האחריות וואס קעמען טאן?..@איש-גמזו הרכב באחריות?
אתה לא עושה משהו שמזיק לרכב אם וח"ו יהיה תקלה שכמובן לא קשורה להתקנה ואתה רוצה למנוע לזות שפתיים מהמוסך תוכל להחזיר את המערכת הישנה
נ.ב אני מתקין לדוברי אידיש אבל לא דובר אידיש -
אם זה מוריד את האחריות וואס קעמען טאן?..@איש-גמזו כתב בהתקנת מסך מולטימדיה ברכב:
אם זה מוריד את האחריות וואס קעמען טאן?..אל תיתן לי רעיונות!!!
-
חשוב לי לעשות את זה במוסך רשמי כדי שלא יפגעו ברכב אבל יש לי תחושה שהמחיר מוגזם. אני טועה?בוא נסכם:
- יש לך אחלה רכב, תהנה.
- המחיר מוגזם. מאוד מאוד מוגזם.
- הזמנה עצמית והתקנה עצמית יעלו לך פחות מאלף אחרי כל המיסים והאישורים, אבל בהחלט מובן אם תחשוש לעשות זאת לבד ברכב כזה.
- האיום של הורדת אחריות הוא לא אחר מאשר סחיטה באיומים. כפי שהיטיבו להסביר כאן, אחריות על המנוע /סוללה/ או מה שיש לך, לא קשורה לאירוע, ואחריות על המולטימדיה בכל מקרה תקבל.
- התקנה אצל אחד ממתקיני הפורום תעלה לך לא יותר מ1,800 וכנראה גם פחות, תלוי בעלות הפאנל והקנבס. זה יהיה תואם מקור בדיוק אותו דבר.
- מוזמן בחום למודיעין עילית… אבל גם לכל השאר שברשימה
-
תודה רבה על כל התגובות
@EBA אשמח לדבר איתך כי הבנתי שאתה מתקין את הדברים האלו ואשמח לקנות בעזרתך מסך וכל הדברים הנוספים -
תודה רבה על כל התגובות
@EBA אשמח לדבר איתך כי הבנתי שאתה מתקין את הדברים האלו ואשמח לקנות בעזרתך מסך וכל הדברים הנוספים@RonKahlon22 כתב בהתקנת מסך מולטימדיה ברכב:
תודה רבה על כל התגובות
@EBA אשמח לדבר איתך כי הבנתי שאתה מתקין את הדברים האלו ואשמח לקנות בעזרתך מסך וכל הדברים הנוספיםזה הכתובת מייל שלו
ansbacher100@gmail.com
וזה הטלפון
0504133851 -
תודה רבה על כל התגובות
@EBA אשמח לדבר איתך כי הבנתי שאתה מתקין את הדברים האלו ואשמח לקנות בעזרתך מסך וכל הדברים הנוספיםזה הכתובת מייל שלו
ansbacher100@gmail.com
וזה הטלפון
0504133851@משהקפלן תודה
-
מההה??? עוקץ !!!
כל אחד מהמתקינים פה יעשו לך בשמחה בחצי מחיר ומטהאני יכול באזור שפלה [רחובות, גדרה, נחל שורק, וכדו’]