רעידות בסיוויק 2011 במצב מסוים מאד
-
שלום
הסיוויק שלי בעיקר בעליות, ולפעמים גם במישור אבל לא בעליות חדות שהאוטו מעט מתאמץ, ורק סביב ה20-30 קמ"ש רועדת בצורה כמו משיכות כאלו, אבל זה לא תמיד קורה, וגם כשמאיצים מהר והרכב עובר מהר מ 5 קמ"ש ל50 לא מרגישים את זה בכלל, אני יודע שצריך להחליף בולמים אחוריים (בולמי זעזועים, לא ברקסים…) אולי זה קשור…
יש למישהו כיוון?
תודה רבה -
שלום
הסיוויק שלי בעיקר בעליות, ולפעמים גם במישור אבל לא בעליות חדות שהאוטו מעט מתאמץ, ורק סביב ה20-30 קמ"ש רועדת בצורה כמו משיכות כאלו, אבל זה לא תמיד קורה, וגם כשמאיצים מהר והרכב עובר מהר מ 5 קמ"ש ל50 לא מרגישים את זה בכלל, אני יודע שצריך להחליף בולמים אחוריים (בולמי זעזועים, לא ברקסים…) אולי זה קשור…
יש למישהו כיוון?
תודה רבה@יאצק כתב ברעידות בסיוויק 2011 במצב מסוים מאד:
רועדת בצורה כמו משיכות כאלו,
לא הבנתי את ההגדרה
הוא מושך את ההילוך?@יאצק כתב ברעידות בסיוויק 2011 במצב מסוים מאד:
בולמים אחוריים (בולמי זעזועים, לא ברקסים…) אולי זה קשור…
לא קשור. בבולמים היית מרגיש קפיצות וחבטות, ושומע גניחות וחריקות.
@יאצק כתב ברעידות בסיוויק 2011 במצב מסוים מאד:
ורק סביב ה20-30 קמ"ש
שמת לב לטורים?
-
רועדת בצורה כמו משיכות כאלו,
לא הבנתי את ההגדרה
הוא מושך את ההילוך?@יאצק כתב ברעידות בסיוויק 2011 במצב מסוים מאד:
בולמים אחוריים (בולמי זעזועים, לא ברקסים…) אולי זה קשור…
לא קשור. בבולמים היית מרגיש קפיצות וחבטות, ושומע גניחות וחריקות.
ורק סביב ה20-30 קמ"ש
שמת לב לטורים?
@תלת-גוונא התחושה היא תחושה של כמו קפיצות כאלו קצת קצת מזכיר תחושה שהלך כוהל (קרה לי פעם בקורולה 2007)
אני שומע חבטות מאחורה ואני יודע שזה בולמים. (מוסכניק אמר לי אחרי שעשה סיבוב על הרכב. ואת הרעידות האלו הוא לא הרגיש כי זה לא תמיד) -
@תלת-גוונא התחושה היא תחושה של כמו קפיצות כאלו קצת קצת מזכיר תחושה שהלך כוהל (קרה לי פעם בקורולה 2007)
אני שומע חבטות מאחורה ואני יודע שזה בולמים. (מוסכניק אמר לי אחרי שעשה סיבוב על הרכב. ואת הרעידות האלו הוא לא הרגיש כי זה לא תמיד) -
@תלת-גוונא לא
אבל אין שום נורה שדולקת