מדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב
-
ערב טוב !
תודה לכלל הכותבים בפוסט זה על כל התובנות המחכימות @טכנולוג @EBA @נייטרון-חפשי שכויחמכיוון שהדיון קצת ישן אשמח לקבל המלצות על בוסטר במחיר טוב כיום (עדיף לי בוסטר וקומפרסור בנפרד)
תודה מראש
@עמשא-בן-יתר לא יודע לאן אתה מכוון אבל אם אתה רוצה את הטופ אז ממליץ לך על זה המחיר כרגע כ88$ עם הקופון ZUZU0010 ואח"כ גם הקופון הזה IFPBZDOH
לפירוט נוסף על הבוסטר הזה תראה כאן
כמובן שלשימושים רגילים אפשר גם בוסטרים פחות חזקים ויותר זולים אם תכתוב מה הדרישות ומה התקציב נוכל לכוון אותך למשהו שמתאים לך -
חשבתי על משהו כמו 250 ±
אז נראה לי שזה מצוין
אשמח גם להמלצה על קומפרסור מותאם זול (100 ± )
ועד מתי הקופונים האלה ( זה בלי ברוך בואך נכון ?תודה מראש
-
חשבתי על משהו כמו 250 ±
אז נראה לי שזה מצוין
אשמח גם להמלצה על קומפרסור מותאם זול (100 ± )
ועד מתי הקופונים האלה ( זה בלי ברוך בואך נכון ?תודה מראש
@עמשא-בן-יתר כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
חשבתי על משהו כמו 250 ±
אז נראה לי שזה מצויןאשמח גם להמלצה על קומפרסור מותאם זול (100 ± )
יש שתי אופציות
- קומפרסור מהיר - שתי בוכנות חזק ואמין מאייס בקישור הזה או זה בצירוף קופון שיש באתר שלהם
החסרונות שלו הם שהוא קצת גדול וכבד וכן שצריך לחבר אותו למצבר (בחיבור למצת הוא עלול לשרוף את הפיוז - לא סיפור כ"כ מסובך להחליף פיוז אבל יכול לפעמים לעצבן) - קומפרסור קומפקטי אמין ואיכותי מעלי אקספרס שעובד בחיבור למצת או לבוסטר - יש לו יתרון שהוא דיגיטלי ואפשר להגדיר לו מראש את הלחץ שאתה צריך וכשהוא מגיע לזה הוא נכבה מעצמו
החיסרון שלו הוא שהוא בוכנה אחת ולכן הוא קצת איטי בהשוואה לקודם (ביחס לשאר הקומפרסורים הסטנדרטיים בעלי בוכנה אחת לפי הניסיון שלי אני חושב שכולם בערך אותו דבר מבחינת המהירות)
ועד מתי הקופונים האלה
הקופון IFPBZDOH עד סוף החודש
והקופון ZUZU0010 בתוקף עד ה17.11 - אבל כדי שהוא ישמר לך אתה צריך כאילו לבצע קניה ולהגיע לקופה בעלי אקספרס ולהכניס את הקופון ואח"כ לבטל את הקניה ואז הקופון נשאר לך בחשבוןזה בלי ברוך בואך נכון ?
בהחלט!
תודה מראש
בשמחה רבה ובהצלחה
- קומפרסור מהיר - שתי בוכנות חזק ואמין מאייס בקישור הזה או זה בצירוף קופון שיש באתר שלהם
-
@איציק-1 כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
איך אני יודע אם המשלוח של הבוסטר כיום גם מהארץ
כתוב מאיפה זה יוצא
-
@טוסון כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
כמובן אם זה לא קריטי למחר, תחכה ל11.11
נכון מאוד כנראה שהמחירים יהיו אז יותר זולים וזה סה"כ עוד כשבועיים אז מי שלא דחוף לו בהחלט כדאי להמתין
שאז המחירים נחתכים
בזה אני קצת רוצה לסייג - לא בכל מוצר יש הבדל משמעותי ובחלק קטן מהפעמים יכול להיות טיפה יותר יקר מהיום
תראה למשל כאן
בכל מצב לא מדובר על פער קטסטרופלי אלא בוסטר שעולה היום מעל רף המכס יעלה (כנראה) במבצעים כ70$ לפעמים הפער הוא 10-15 ₪
-
@טוסון כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
כמובן אם זה לא קריטי למחר, תחכה ל11.11
נכון מאוד כנראה שהמחירים יהיו אז יותר זולים וזה סה"כ עוד כשבועיים אז מי שלא דחוף לו בהחלט כדאי להמתין
שאז המחירים נחתכים
בזה אני קצת רוצה לסייג - לא בכל מוצר יש הבדל משמעותי ובחלק קטן מהפעמים יכול להיות טיפה יותר יקר מהיום
תראה למשל כאן
בכל מצב לא מדובר על פער קטסטרופלי אלא בוסטר שעולה היום מעל רף המכס יעלה (כנראה) במבצעים כ70$ לפעמים הפער הוא 10-15 ₪
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
שאז המחירים נחתכים
תראה למשל כאן
לענ"ד הקפיצה המתוארת כבר די התחילה