מדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב
-
@נייטרון-חפשי כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
@אנונימוס כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
מתחת הבגאז' ליד הגלגל רזרבי,
אני חושש שזה מקום עם מידי סיכון לרטיבות,
לדעתי עדיף בתא הכפפות או בתא המטען כשהוא נפרד כמו בקורולה.שים בשקית
-
לשאלתכם
אם אתם מתנדבים בידידים, זה לא המוצר !
לשימוש פרטי, + חסד בצידי הדרך פעם בשבועיים, זה המנצח .בהנעה יורד לו 5-9 אחוז
מהירות ניפוח - בינונית, מ- אפס למאה 12 דק' פנצ'ר קל- 4 דק'צריך לזכור, שהמתחרים בעליאקספרס כמו בסוס ועוד
פי שנים יותר מהירים
ופי שני יותר יקריםהחלטות טובות
-
@סמך כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
@סמך
מוסיף על דברי הראשונים
הצלחתי להניע איתו גם מיניבוס ורכב מסחריבגלל שהפוסט האחרון שלך מחוק בחלקו (בנטפרי) ונראה לי שהגבת על זה אז אשאל שוב
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
איך הקומפרסור שלו?
הוא נראה קטן מאוד נראה לי שהוא איטי עוד יותר מהאחרים (שגם הם די איטיים) אני צודק? -
-
מוצר חדשני ומעניין של יוטראי זהו בוסטר מבוסס קבל במקום סוללה היתרון הגדול שלו הוא בכך שאין צורך להטעין אותו וגם הוא מחזיק מעמד לשנים ארוכות ובנוסף לא צריך לחשוש מהתחממות או התפוצצות ח"ו של הסוללה מכיוון שאין לו סוללה הוא עובד בצורה שהוא אוגר בתוך הקבל את קצת החשמל שנשאר במצבר ונותן אותו בבת אחת וכך הוא מניע מחברים אותו לרכב התקוע ממתינים כ30 שניות (תלוי במצבר) עד שהמסך מראה 100 אחוז ומניעים הנה סרטון על התהליך (פתוח בנטפרי) ובכל מצב גם במקרה שאין בכלל חשמל במצבר אפשר לחבר אותו למטען או לרכב אחר למשך 3 דקות ואז להניע
החיסרון שלו זה שהוא עד 1000 אמפר (שביחס לבוסטרים האחרים זה לא הרבה אבל אם זה אמיתי אז זה עדיין המון ומתאים כמעט לכל רכב ואפילו כאלה עם מנוע 5 ליטר)
עכשיו יש עליו מבצע שווה והוא ממחסן בישראל (ז"א שהוא מגיע מהר וגם אין מכס)
בהכנסת קופון 2LCQQLQ3A75H יורד 10 דולר מהמחיר ואח"כ קופון rechavim13 יורדים עוד 8 דולר נוספים
בהצלחה -
@טכנולוג כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
מוצר חדשני ומעניין של יוטראי זהו בוסטר מבוסס קבל במקום סוללה היתרון הגדול שלו הוא בכך שאין צורך להטעין אותו וגם הוא מחזיק מעמד לשנים ארוכות ובנוסף לא צריך לחשוש מהתחממות או התפוצצות ח"ו של הסוללה מכיוון שאין לו סוללה הוא עובד בצורה שהוא אוגר בתוך הקבל את קצת החשמל שנשאר במצבר ונותן אותו בבת אחת וכך הוא מניע מחברים אותו לרכב התקוע ממתינים כ30 שניות (תלוי במצבר) עד שהמסך מראה 100 אחוז ומניעים הנה סרטון על התהליך (פתוח בנטפרי) ובכל מצב גם במקרה שאין בכלל חשמל במצבר אפשר לחבר אותו למטען או לרכב אחר למשך 3 דקות ואז להניע
החיסרון שלו זה שהוא עד 1000 אמפר (שביחס לבוסטרים האחרים זה לא הרבה אבל אם זה אמיתי אז זה עדיין המון ומתאים כמעט לכל רכב ואפילו כאלה עם מנוע 5 ליטר)
עכשיו יש עליו מבצע שווה והוא ממחסן בישראל (ז"א שהוא מגיע מהר וגם אין מכס)
בהכנסת קופון 2LCQQLQ3A75H יורד 10 דולר מהמחיר ואח"כ קופון rechavim13 יורדים עוד 8 דולר נוספים
בהצלחהמעדכן שהמוצר הנ''ל על אף הפלוס של הסוללה שלא נהרסת המוצר מענה לוקח לו 5 דק' וזה ממש מסרבל, הוא ישנו לשכן שלי וחזרנו לצרוך את היוטראי הקודם שלו.
-
@שלמה כתב במדריך לבחירת בוסטר הנעה לרכב:
מוצר חדשני ומעניין של יוטראי זהו בוסטר מבוסס קבל
ואגב, זה גם לא מוצר חדשני אלא משהו שקיים הרבה מאוד שנים ו'משום מה' לא תפס...
-
-
בעקבות בקשת אחד מחברי הפורום החשובים ליקטתי את הבוסטרים המשתלמים נכון לעכשיו כולל קופונים מדובר במחירים חסרי תקדים הסדר של הבוסטרים הוא לפי העוצמה שלהם
זה הבוסטר השווה ביותר של יוטראי מבחינת עלות תועלת
עם קופון aeil08 זה יורד ל61.5 דולר
מדובר בבוסטר עם קיבולת של 24,000 מילי אמפר ויכולת הנעה של 2500 אמפר (לשם השוואה רכב רגיל צורך כ250-300 אמפר)
הבא בתור זה הבוסטר הזה
הוא עם קיבולת נמוכה יותר (20,000 מיליאמפר) אבל יכולת הנעה הרבה יותר חזקה - 3000 אמפר
עם קופון aeil08 המחיר יורד ל68.93 דולר
אחריו מגיע הבוסטר הזה שאמנם זה לא יוטראי (שהיא כידוע החברה המובילה לבוסטרים בעלי אקספרס) אבל חברה טובה @הכל-בעזרת-השם גם קנה אותו הוא משולב עם קומפרסור (לא יודע אם אפשר לבנות על הקומפרסור הזה אבל בתור בוסטר יש לו נתונים טובים)
הוא עם קיבולת מטורפת של 26800 מיליאמפר ויכולת הנעה של 3000 אמפר (חלק מהמוכרים כותבים עליו 3500 אמפר אז אני לא סגור מה האמת)
עם קופון rechavim82 או aeil02 ואח"כ קופון נוסף ZUZU1106 המחיר יורד ל74.67 דולר
אח"כ יש לנו בוסטר של אותה חברה אבל ללא קומפרסור
קיבולת 26800 ויכולת הנעה 4000 אמפר
עם קופון ZUZU1102 ואח"כ קופון aeil08 המחיר יורד ל51.5 דולר
חותם את הסדרה זה הבוסטר המוגזם הזה
עם מסך נחמד פנס חזק ויכול לשמש כמטען נייד מהיר שמטעין עד 45 וואט
קיבולת 26800 ויכולת הנעה אסטרונומית של 6000 אמפר
עם קופון ZUZU1102 ואח"כ aeil08 המחיר יורד ל67.88 דולראת הקופונים מכניסים בסוף כאשר מגיעים לקופה (לפני שלב התשלום בפועל)
אבל החלק הטוב ביותר הוא שכולם ממחסן ישראל ואין חששות של מכס כלשהם ובנוסף זה יגיע אליכם תוך ימים בודדים