איזה חסימת מולטימדיה עדיפה עליכם וסיכום של כל סוגי החסימות
-
@טוסון כתב באיזה חסימת מולטימדיה עדיפה עליכם וסיכום של כל סוגי החסימות:
@זרח אז איך הקלדה קולית (במקלדת גוגל) עובדת במכשירים שבהם זה חסום?
היא לא עובדת
-
@משהקפלן במחילה מכת"ר אבל היא כן עובדת כי זה לא קשור לגוגל זה במקלדת עצמה (כמובן אם יש לה גישה לאינטרנט)
-
@נהוראי כתב באיזה חסימת מולטימדיה עדיפה עליכם וסיכום של כל סוגי החסימות:
@משהקפלן במחילה מכת"ר אבל היא כן עובדת כי זה לא קשור לגוגל זה במקלדת עצמה (כמובן אם יש לה גישה לאינטרנט)
אין למקלדת גישה לאינטרנט, כי חסום שירותי גוגל
-
-
@טוסון במקלדת גוגל - אם זה על גוגל כמו במולטימדיה זה מנסה גוגל ואם גוגל מושבת יש לו בעצמו זיהוי דיבור
במכשירים שהזיהוי דרך text to speech - אם יש את זה הוא מנסה tts ואם לא יש לו בעצמו@אפרים-ד כתב באיזה חסימת מולטימדיה עדיפה עליכם וסיכום של כל סוגי החסימות:
@טוסון במקלדת גוגל - אם זה על גוגל כמו במולטימדיה זה מנסה גוגל ואם גוגל מושבת יש לו בעצמו זיהוי דיבור
במכשירים שהזיהוי דרך text to speech - אם יש את זה הוא מנסה tts ואם לא יש לו בעצמוהכל טוב ויפה, אבל במציאות, למרות השבתת גוגל, אין לי זיהוי קול, כותב “אין רשת”
-
@אפרים-ד כתב באיזה חסימת מולטימדיה עדיפה עליכם וסיכום של כל סוגי החסימות:
במכשירים שהזיהוי דרך text to speech - אם יש את זה הוא מנסה tts ואם לא יש לו בעצמוהכל טוב ויפה, אבל במציאות, למרות השבתת גוגל, אין לי זיהוי קול, כותב “אין רשת”
-
@נהוראי כתב באיזה חסימת מולטימדיה עדיפה עליכם וסיכום של כל סוגי החסימות:
@משהקפלן מוזר אצלי עובד (ts18 אייבלוק) אתה אולי עם קיידרואיד?
אני על קיידרואיד
-
@משהקפלן לא 0.3.7 (ידוע שהיה בעיה בגרסות המתקדמות יותר אבל אולי היא נפתרה אם אני לא טועה @דני-מערכות בדק אותה)