בעית מנוע באאוטלנדר 2014
-
-
@פתוח-לשמוע כתב בבעיית מנוע באאוטלנדר 2014:
לאאוטלנדר יש בעיה בד"כ מהקולר ונכנס שמן למים וזה גורם לרכב להתחמם ולאבד מים
אבל אחרי שהרכב התחמם יכול להיות שהלך מנוע ויש אפשרות לבדוק ע"י בדיקת קומפרסיה למנוע
מה שברור שצריך לבדוק את הקולר שזה לא הייתה הסיבה להתחממות וגם אחרי שתחליף מנוע עדיין יהיה שמן במים ורצוי להחליף גם רדיאטור בגלל שלא תצליח לנקות את השמן והחלודה במערכת וגם צינורות מים כי הם מתנפחים ומתפוצצים מהשמן שהיה מעורב במים
אני הייתי מוכר את הרכב ולא מתעסק עם זה כי גם עם מנוע וגם מה שכתבת על י חדש וברכב הזה יש שרשרת וכו עדיין לא החשבת בחשבון צינורות מים ורדיאטור ועוד דברים שיהיה על הדרך
בהצלחה -
@פתוח-לשמוע כתב בבעיית מנוע באאוטלנדר 2014:
לאאוטלנדר יש בעיה בד"כ מהקולר ונכנס שמן למים וזה גורם לרכב להתחמם ולאבד מים
אבל אחרי שהרכב התחמם יכול להיות שהלך מנוע ויש אפשרות לבדוק ע"י בדיקת קומפרסיה למנוע
מה שברור שצריך לבדוק את הקולר שזה לא הייתה הסיבה להתחממות וגם אחרי שתחליף מנוע עדיין יהיה שמן במים ורצוי להחליף גם רדיאטור בגלל שלא תצליח לנקות את השמן והחלודה במערכת וגם צינורות מים כי הם מתנפחים ומתפוצצים מהשמן שהיה מעורב במים
אני הייתי מוכר את הרכב ולא מתעסק עם זה כי גם עם מנוע וגם מה שכתבת על י חדש וברכב הזה יש שרשרת וכו עדיין לא החשבת בחשבון צינורות מים ורדיאטור ועוד דברים שיהיה על הדרך
בהצלחה@הכל-בעזרת-השם יש לך מישהו שקונה?
-
@הכל-בעזרת-השם יש לך מישהו שקונה?
@פתוח-לשמוע כתב בבעית מנוע באאוטלנדר 2014:
כתבתי שאני הייתי מוכר
אבל תפרסם ביד 2 אולי מכונאי יקנה את הרכב -
כתבתי שאני הייתי מוכר
אבל תפרסם ביד 2 אולי מכונאי יקנה את הרכב@הכל-בעזרת-השם רדיאטור פחות מחודש…
מאז התחיל הבעיות
דווקא הוא רוצה להחליף על מיני עם קצת עודף -
@הכל-בעזרת-השם רדיאטור פחות מחודש…
מאז התחיל הבעיות
דווקא הוא רוצה להחליף על מיני עם קצת עודף@פתוח-לשמוע כתב בבעית מנוע באאוטלנדר 2014:
@הכל-בעזרת-השם רדיאטור פחות מחודש…
מאז התחיל הבעיותכנראה יש פריצה או מהמנוע או מהקולר
-
הבחור החליף מנוע ואחרי יומיים נדלק לו הנורה הזו יש קשר? -
הבחור החליף מנוע ואחרי יומיים נדלק לו הנורה הזו יש קשר?@פתוח-לשמוע כתב בבעית מנוע באאוטלנדר 2014:
הבחור החליף מנוע ואחרי יומיים נדלק לו הנורה הזו יש קשר?תבדוק פרונט אחרי המנוע כנראה פירקו גיר ומנוע בייחד תעשה פרונט
-
הבחור החליף מנוע ואחרי יומיים נדלק לו הנורה הזו יש קשר?תבדוק פרונט אחרי המנוע כנראה פירקו גיר ומנוע בייחד תעשה פרונט
@הכל-בעזרת-השם רק קדמי או גם אחורי?
-
@מישהו כתב במילון מושגים:
כיוון פרונט הוא למעשה כיוון הזווית של הגלגלים הקדמיים (כפי שמרמז השם “פרונט”) ברכב, על פי הזווית שמתאימה לו בהוראות היצרן.
עלייה על בורות, נסיעה בדרכי כורכר והחלפת חלקים יכולים לגרום לזווית של הגלגלים לנוע פנימה או החוצה. נסיעה עם פרונט לא מכוון תגרום לשחיקה מהירה של הצמיגים, ואפילו לחוסר יציבות על הכביש. הגלגלים האחוריים בדרך כלל פחות נשחקים (הואיל ובמציאות רוב הנסיעה היא קדימה ולא לאחור). צמיגים אחוריים צריך לכוון לאחר פגיעה בחלקו האחורי של הרכב, כמו לאחר תאונה חלילה, וזה - נקרא בכלל כיוון סרן (אז אל תאמרו “כיוון פרונט אחורי”…).