איך מנקים שמשה קדמית?
-
בעיה שאולי חלקכם מכירים,
במהלך הזמן מצטבר סימנים של לכלוך שלא יורדים עם השיטה הקלאסית - ספריי חלונות ונייר סופג,
יש למישהו רעיון יותר יעיל? -
@מנוע-אלפיים-טורבו מישהו העלה פה סרטון של קצף גילוח לא ניסיתי אבל זה נראה שעובד מצויין
-
@הכל-בעז-ה כתב באיך מנקים שמשה קדמית?:
@מנוע-אלפיים-טורבו מישהו העלה פה סרטון של קצף גילוח לא ניסיתי אבל זה נראה שעובד מצויין
נראה לי שהתם עסקינן במניעת אדים על השמשה...
בכל אופן לא ברור כ''כ מה כוונת השואל (@מנוע-אלפיים-טורבו ) אולי שיפרט יותר מהו הליכלוך, אולי תמונה... -
@y05832 כתב באיך מנקים שמשה קדמית?:
מישהו העלה פה סרטון של קצף גילוח
שימו לב שלכל הפתרונות קסם הללו (שמשתמשים בדווקא בחומרים מפתיעים כדי לצבור צפיות) יש בד"כ גם חסרונות.
ובמקרה שלנו, כל חומר שומני ימנע אדים אבל במקביל יגרום להגברת סינוור וגם ללכלוך מכוער בכל נגיעה קלה.
ואדרבה אם מישהו כבר ניסה את השיטה וזה לא קורה נשמח שיעדכן. -
@נייטרון-חפשי מישהו כבר אמר כאן איפשהו שהוא כמעט נכנס במישהו אחרי שהוא ''גילח'' את השמשה הקדמית
-
@y05832 כתב באיך מנקים שמשה קדמית?:
אולי שיפרט יותר מהו הליכלוך, אולי תמונה...
הכוונה היא לסימנים שביום לא רואים אותם
ובלילה לא רואים בגללם
כשאני מפעיל מפשיר אדים זה נעלם אבל הייתי שמח לפתור את הבעיה לגמרי -
@מנוע-אלפיים-טורבו הסימנים מופיעים בגלל הצטברות לכלוך ושומנים מהאוויר וכן מידיים של אנשים שמנסים לנקות את השמשה במקום להפעיל מזגן לאדים, בנוסף יש הצטברות אדים מוגברת איפה שמלוכלך.
ניקוי טוב עם ספריי חלונות (לשפשף עד שמתייבש מומלץ עם עיתונים) מבפנים זה מה שצריך. -
@הכל-בעז-ה כתב באיך מנקים שמשה קדמית?:
אני פירסמתי את זה ואחרי זה בדקתי וזה לא עבד
-
יש לי חומר נגד אדים שקניתי באוטו דיפו,
זה עובד , רק צריך לייבש את זה ממש טוב,
https://www.ace.co.il/8206907?ref=pmax&camp=all&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA_aGuBhACEiwAly57Ma7GZiT3WfVOvuOqhps6NGVGIx1s6audyjxNVi2ZSd3gqswCkpMA1BoCeTsQAvD_BwE -
@נייטרון-חפשי לצערי זה לא עובד כמו בחלונות בבית.
ניקתי כמו מטורף עם ספריי חלונות והכל (וזה מאוד קשה בגלל הנטייה של החלון) ובשמש רואים את הניקוי וכשיש אדים בכלל אפשר בדיוק לראות את כל תנועות הניגוב. -
@יואלי כתב באיך מנקים שמשה קדמית?:
ניקתי כמו מטורף עם ספריי חלונות והכל (וזה מאוד קשה בגלל הנטייה של החלון) ובשמש רואים את הניקוי וכשיש אדים בכלל אפשר בדיוק לראות את כל תנועות הניגוב.ניסית לנגב טוב עם נייר עיתון?
-
@יואלי כתב באיך מנקים שמשה קדמית?:
ניקתי כמו מטורף עם ספריי חלונות והכל (וזה מאוד קשה בגלל הנטייה של החלון) ובשמש רואים את הניקוי וכשיש אדים בכלל אפשר בדיוק לראות את כל תנועות הניגוב.אתה צודק שזה קשה לביצוע אבל זה מה שצריך לעשות כדי לטפל במקור הבעיה, וכשאתה עושה ניקוי רכב בתשלום במקום טוב הם עושים את זה יפה מאוד עם ספריי חלונות וכדומה ולא נשאר סימן.