גומיות לציריה - מחיר ריאלי?!
-
@אליחי
האמת איני יודע
אבל, אם אתה בעניין להחליף לבד זה יכול להיגמר הרבה יותר זול אם אני לא טועה באחד הסרטנים שמעתי שהעלות היא כמה עשרות שקלים בודדים.
בכל אופן, מומלץ לפתוח שרשור על זה ולקבל עצות ומידע מכל חברי הפורום. -
@הנדימן ביד עולה כ15 ש״ח כולל גריז ליחידה אבל צריך קונוס וצריך הרבה כוח
אם אתה מאזור הדרום יש פה כאלו יהודים שעושים בסביבות 300-350 שח לשניהם -
קופץ על השרשור…
מוסך אמין וזול באיזור גוש דן להחליף גומיה לצירייה, אשמח להמלצות.
המוסכניק שלי לכאורה לא יוכל השבוע, ואני צריך לנסוע לצפון שבוע הבא.
כמה זה בעייתי לנסוע עם גומיה שיש בה חור קטן (נטף קצת גריז בתוך הגלגל)?@יראת-שמים אני יותר מכיר באזור ירושלים ביתר עילית אבל בכל מקרה זה לא סוף העולם לנסוע ככה בגדול רק עדיף לא הרבה זמן כי הרבה זמן בלי הגריז הציריייה תלך לך
-
@יראת-שמים אני יותר מכיר באזור ירושלים ביתר עילית אבל בכל מקרה זה לא סוף העולם לנסוע ככה בגדול רק עדיף לא הרבה זמן כי הרבה זמן בלי הגריז הציריייה תלך לך
@דוד-100 כתב בגומיות לציריה - מחיר ריאלי?!:
רק עדיף לא הרבה זמן כי הרבה זמן בלי הגריז הציריייה תלך לך
אני לא יודע כמה זמן זה ככה. התגלה לי העניין שבוע שעבר. השאלה עד כמה למשוך…
אגב, לא יודע אם קשור, יש לי נקישה קלה (בודדת) לפעמים בעצירה, בעיקר בעצירה ממהירות נמוכה, או בעצירה בסיום עליה/ירידה. קשור לזה? -
ים ביתר עילית אבל בכל מקרה זה לא סוף העולם לנסוע ככה בגדול רק עדיף לא הרבה זמן כי הרבה זמן בלי הגריז הציריייה תלך לך
תנסה מוסך דניאל במתתיהו
עשו לי ממש קרוב למחיר של הערבים שציינת
מומלץ קודם להתקשר לבדוק שהם לא עמוסים -
ים ביתר עילית אבל בכל מקרה זה לא סוף העולם לנסוע ככה בגדול רק עדיף לא הרבה זמן כי הרבה זמן בלי הגריז הציריייה תלך לך
תנסה מוסך דניאל במתתיהו
עשו לי ממש קרוב למחיר של הערבים שציינת
מומלץ קודם להתקשר לבדוק שהם לא עמוסים -
-
יש את ברוך ממושב ישעי ליד בית שמש
170 לגומיה במזומן
צריך לקבוע תור מראש
יש בירושלים בואדי ג’וז רהאד
גם ב150 לצייריה אמין מאד@שמו כתב בגומיות לציריה - מחיר ריאלי?!:
170 לגומיה במזומן
לי הוא אמר 200 בערך לגומיה
טוב שאתה אומר לי אני יוריד אותו במחיר קצת@יראת-שמים כתב בגומיות לציריה - מחיר ריאלי?!:
כמו תמיד, חצי מחיר. רק תלך למישהו שלא יעשה גם חצי עבודה, כמו:
השאלה אם כל הערבים עושים אותו דבר
כי זה אחד שעובד בכניסה לחוסאן ואם הוא מכניס את זה לכפר לליפט אז הוא מוריד 50 ש’'ח -
@אליה אני מכיר ערבים שעושים את זה בלי שום קונוס אלא פותחים את הצירייה מהצד השני ומכנסיים נורמלי קצת לכלוך אבל זה ודאי עדיף וכל זה עולה גג 150 200
@אליה אני מכיר ערבים שעושים את זה בלי שום קונוס אלא פותחים את הצירייה מהצד השני ומכנסיים נורמלי קצת לכלוך אבל זה ודאי עדיף וכל זה עולה גג 150 200
זאת עבודה מאוד קשה וגם סיכון שחלקים לא יישברו בפירוק, לעשות את זה ב150 שקל זה מתאים לחמורים.
-
זאת עבודה מאוד קשה וגם סיכון שחלקים לא יישברו בפירוק, לעשות את זה ב150 שקל זה מתאים לחמורים.
-
@לומד כתב בגומיות לציריה - מחיר ריאלי?!:
יש מוסך בבית הדפוס לא זוכר את שמו
אם אתה מתכוון למוסך שמול אושר עד הוא גם די אמין
-
@נייטרון-חפשי נכון הוא בהחלט מוגדר כחמור אותו ערבי שעושה את זה
-
@נייטרון-חפשי כתב בגומיות לציריה - מחיר ריאלי?!:
אגב יש כלי ייעודי לזה שמתחבר לקומפרסור וזה לא כזה מסובך עם זה