מי כלול בשם נהג מזדמן, מאיזה גיל? ומכמה שנות וותק של נהיגה?
-
רציתי לברר מי כלול בתור נהג מזדמן.
למשל אם לחבר שלי יש ביטוח לנהג מעל גיל 30 והוא גם נהג רגיל.
האם מי שהוא פחות מגיל שלושים יכול לנהוג ברכב בתור נהג מזדמן?
האם מי שיש לו וותק של שנה רשיון האם הוא כלול ברשיון? או שבגלל שהוא נהג חדש א"כ הביטוח לא חל עליו?
(וכבר התבאר במקומות אחרים שנהג חדש ממש הוא לא בכלל נהג מזדמן, ודנו בזה המומחים דהכא אם הוא רק לעניין צד ג’ או גם לגבי החובה)
[בחברות ההשכרה כל מי שהוא לאחר שנה רשיון יכול לקבל כל רכב] -
האם מי שיש לו וותק של שנה רשיון האם הוא כלול ברשיון? או שבגלל שהוא נהג חדש א"כ הביטוח לא חל עליו?
(וכבר התבאר במקומות אחרים שנהג חדש ממש הוא לא בכלל נהג מזדמן, ודנו בזה המומחים דהכא אם הוא רק לעניין צד ג’ או גם לגבי החובה)
[בחברות ההשכרה כל מי שהוא לאחר שנה רשיון יכול לקבל כל רכב] -
@מצויין-101 נהג מזדמן צריך להופיע בפוליסה
בעל הרכב + כל נהג מגילx ושרשיונו לא פחות מx שנים/חודשים@אליה כתב במי כלול בשם נהג מזדמן, מאיזה גיל? ומכמה שנות וותק של נהיגה?:
@מצויין-101 נהג מזדמן צריך להופיע בפוליסה
בעל הרכב + כל נהג מגילx ושרשיונו לא פחות מx שנים/חודשיםהוא יוצא מנקודת הנחה שנהג מזדמן זה כל נהג “מזדמן” בשפת העם, וכאן הטעות. וכאמור.
-
[בחברות ההשכרה כל מי שהוא לאחר שנה רשיון יכול לקבל כל רכב]@מצויין-101 כתב במי כלול בשם נהג מזדמן, מאיזה גיל? ומכמה שנות וותק של נהיגה?:
[בחברות ההשכרה כל מי שהוא לאחר שנה רשיון יכול לקבל כל רכב]
זה לא מדויק, בהרבה חברות יש מגבלות על סוג הרכב שיכול לקבל נהג בעל וותק של שנה בלבד. [קח את סיטי קאר, ומיי קאר כדוגמא, אבל נפגשתי בזה בעוד מקומות]