דוח חניה עם עבירה שגויה
-
תגובה: מהיום מגיעים ל"היכל יצחק" מודיעין עילית - רק ברגל…
חניתי בשדי חמד 1 וקיבלתי דוח על זה שחניתי רכב בלי רשיון (יש רשיון) ואני צריך לשלם בגלל שחניתי בלי תו אזורי (מה שנכון)
עילה לביטול?
-
חניתי בשדי חמד 1 וקיבלתי דוח על זה שחניתי רכב בלי רשיון (יש רשיון) ואני צריך לשלם בגלל שחניתי בלי תו אזורי (מה שנכון)
עילה לביטול?
-
עילה לביטול?
-
@רכבניק תבדוק שהתמרור של התו איזורי קיים, שבוע שעבר היה כאן מישהו שקיבל כזה דוח, ולא היה תמרור (זתומרת, היה עמוד, התמרור עצמו הושחת מסיבות מובנות)
@אושר-מתקרב אכן לא קיים
-
עילה לביטול?
@רכבניק זו בעיה, כי רואים שהפקח בחר בטעות את הסמל הלא נכון, אבל כן ציין את העבירה הנכונה. תנסה לערער, יכול להיות שזו טעות סופר, אבל לא תפסיד מלערער, יש כאן תקלה.
@אושר-מתקרב כתב בדוח חניה עם עבירה שגויה:
שבוע שעבר היה כאן מישהו שקיבל כזה דוח
אכן כן.
-
@רכבניק זו בעיה, כי רואים שהפקח בחר בטעות את הסמל הלא נכון, אבל כן ציין את העבירה הנכונה. תנסה לערער, יכול להיות שזו טעות סופר, אבל לא תפסיד מלערער, יש כאן תקלה.
אכן כן.
-
@רכבניק
הבעיה שקשה להוכיח את זה, כי ביום המשפט (אם תלך על זה) יביא העו"ד תמונה שיש תמרור, כי הוא יביא תמונה ממתי שהתמרור כן נמצא, ולך תתווכח… -
@משהקפלן אפשר לצלם תמונה של האין-תמרור עם הדוח
אבל בכל מקרה לא נראה לי שאני אלך למשפט בשביל 100 שקל, התכוונתי לערער -
@משהקפלן אפשר לצלם תמונה של האין-תמרור עם הדוח
אבל בכל מקרה לא נראה לי שאני אלך למשפט בשביל 100 שקל, התכוונתי לערער -
-
-
אכן כן.
@גיל כתב בדוח חניה עם עבירה שגויה:
אכן כן.
לא התכוונתי לזה (למרות שאני עדיין לא מבין איך אפשר חוקית לתת דוח בלי תמרור, זה לא שהיה תמרור והוא נפל בנסיבות מצערות, הוא פשוט לא היה שם מאז ומעולם)
התכוונתי לזהאגב, המצב של הדוחות נהיה מזעזע, עוד רגע ונהיה כמו תל אביב
רק חסר גוררים