רעש כשאני מדליק את המזגן - נשמע מהמדחס | אאוטלנדר 2014
-
התחיל פתאום,
כשאני מתניע אין שום רעש חריג, וכשאני מפעיל את המזגן מתחיל רעש מצמרר חזק, ובשנייה שאני מכבה מפסיק.
בבוקר גם אחרי כמה דק’ הרעש המשיך (אבל בנסיעה קצת מהירה אין את הרעש כמה שהצלחתי לנסות להקשיב).
עכשיו בצהריים אחרי 2 דק’ נסיעה הפסיק לגמרי.
מה יכול להיות?
זה רעש מעצבן…תודה לכל העונים
-
התחיל פתאום,
כשאני מתניע אין שום רעש חריג, וכשאני מפעיל את המזגן מתחיל רעש מצמרר חזק, ובשנייה שאני מכבה מפסיק.
בבוקר גם אחרי כמה דק’ הרעש המשיך (אבל בנסיעה קצת מהירה אין את הרעש כמה שהצלחתי לנסות להקשיב).
עכשיו בצהריים אחרי 2 דק’ נסיעה הפסיק לגמרי.
מה יכול להיות?
זה רעש מעצבן…תודה לכל העונים
-
@tzvihe2
נסה לבדוק האם זה מהמדחס או מהמפוח.(כשה-ac כבוי, כלומר איור ‘פתית הקרח’ אינו מסומן=מדחס כבוי).
המפוח הוא המאוורר שנמצא מתחת לתא הכפפות. -
@tzvihe2
יש לי ניסן טידה וגם אצלי זה ככה כשמתניעים והמזגן דולק הוא עושה רעש צורמני למשך זמן מה ואז מפסיק וברגע שאני מכבה את המדחס זה מפסיק
לא שאלתי מישהו מקצועי אבל חברים וכאלה שקצת מבינים אמרו לי שזה הרצועות של המזגן אני רוצה לבדוק את זה נראה מתי יהיה לי זמן
אם בדקת מה זה תעדכן -
לפעמים כשהרצועת אלטרנטור לא טובה, כשמניעים ומיד מפעילים מזגן בפרט בהנעת בוקר הרצועה צורחת כמה דקות.
-
ראיתי מישהו שמרח ווזלין על המיסבים ועל הרצוע והשתתק
כמובן כשמנוע מכובה!!! -
כמובן כשמנוע מכובה!!!@זיק-המבריק כתב ברעש כשאני מדליק את המזגן - נשמע מהמדחס | אאוטלנדר 2014:
כמובן כשמנוע מכובה!!!זה לא עלול לגרום לרצועה להחליק מהמסבים?
-
ככה ראיתי
יש לזה מגרעת ששם זה יושב יחד עם החריצים אין סיבה אם הרצועה מתוחה טוב שזה חלק ממקור הצרצור
חשבתי לעצמי אולי החומר יכול לאכול את הרצועה (אבל לא נראה לי זה חומר ידידותי) -
כמובן כשמנוע מכובה!!!@זיק-המבריק כתב ברעש כשאני מדליק את המזגן - נשמע מהמדחס | אאוטלנדר 2014:
כמובן כשמנוע מכובה!!!כמובן זה הרצוע וממש לא לעשות שטויות כמו וזלין ושמן זה יחליק את הרצוע החוצה
רק להחליף רצוע -
@זיק-המבריק כתב ברעש כשאני מדליק את המזגן - נשמע מהמדחס | אאוטלנדר 2014:
כמובן כשמנוע מכובה!!!כמובן זה הרצוע וממש לא לעשות שטויות כמו וזלין ושמן זה יחליק את הרצוע החוצה
רק להחליף רצוע@הכל-בעזרת-השם
כמה עולה דבר כזה בערך?
והאם זה דבר שמחייב מוסך מקצועי או שאפשר לשלוח את זה לכפר?