יד 2 - רק לאחר הסוחרים
-
-
לאחרונה התפרסם שכל רכב שעולה ביד 2 יש לסוחרים שעה שרק הם רואים את המודעה ורק לאחר מכן שאר הגולשים
מה שאומר שכל רכב שאנחנו רואים זה רק אחרי שהוא לא מצא חן בעיני הסוחרים…@רפאל-יהושע כתב ביד 2 - רק לאחר הסוחרים:
מה שאומר שכל רכב שאנחנו רואים זה רק אחרי שהוא לא מצא חן בעיני הסוחרים…
רק אל תשכח שהם מחפשים דברים אחרים ממה שאנחנו מחפשים
אנחנו מחפשים רכב טוב אמין מטופל וכו’
הם מחפשים זול נראה טוב וזהו (כל השאר מכבסים) -
לאחרונה התפרסם שכל רכב שעולה ביד 2 יש לסוחרים שעה שרק הם רואים את המודעה ורק לאחר מכן שאר הגולשים
מה שאומר שכל רכב שאנחנו רואים זה רק אחרי שהוא לא מצא חן בעיני הסוחרים…@רפאל-יהושע
אפשר לבדוק את זה בקלות,
לפרסם רכב כלשהוא,
ואז לנסות לבדוק האם בחלון אורח הוא קיים. -
מה שאומר שכל רכב שאנחנו רואים זה רק אחרי שהוא לא מצא חן בעיני הסוחרים…@רפאל-יהושע כתב ביד 2 - רק לאחר הסוחרים:
יש לסוחרים שעה שרק הם רואים את המודעה
מה מגדיר ביד 2 סוחרים?
אלו שמשלמים על מסלולי פרסום, או משהוא אחר?
צריך לבדוק אם זה באמת ככה, אולי משתלם להיות “סוחר” -
@רפאל-יהושע כתב ביד 2 - רק לאחר הסוחרים:
מה שאומר שכל רכב שאנחנו רואים זה רק אחרי שהוא לא מצא חן בעיני הסוחרים…
הם מחפשים זול נראה טוב וזהו (כל השאר מכבסים)@יוני כתב ביד 2 - רק לאחר הסוחרים:
הם מחפשים זול נראה טוב וזהו (כל השאר מכבסים)לא ממש,
יש הרבה אנשים שמוכרים רכבים שווים ממש, כמו אאוטלנדר 2015 עם 50 אלף ק"מ יד 1
מודעה כזו נחטפת ע"י סוחרים ואתה רואה רק את המודעות הפחות אטרקטיביות. -
זה ממש לא נכון הנ"ל שסוחרים לא מחפשים רכבי אברכים, הייתי בכמה מגרשי רכבים והיו בהם כמה “גרנדיס” או טויוטה פריוס 2008 והלאה… ועוד מהסוג הזה…
-
@יוני כתב ביד 2 - רק לאחר הסוחרים:
הם מחפשים זול נראה טוב וזהו (כל השאר מכבסים)לא ממש,
מודעה כזו נחטפת ע"י סוחרים ואתה רואה רק את המודעות הפחות אטרקטיביות.@רפאל-יהושע כתב ביד 2 - רק לאחר הסוחרים:
מודעה כזו נחטפת ע"י סוחרים ואתה רואה רק את המודעות הפחות אטרקטיביות.לעניות דעתי לא מדובר על המציאות שאנחנו מדברים עליהם אלא על מציאות אובר…
נניח שאדם עשיר כקורח מוכר ראב 4 2022 ב50,000 שקל, למה לא? שמישהו יהנה… אין לו כח חהתמקח מי שיחטוף יזכה. אין הרבה כאלו אבל יש פה ושם ועל אלו הסוחרים מתנפלים. יד 2 הבינו שיש פה כסף טוב כי יש כמות לא מבוטלת של אנשים שלא מעניין אותם ערך הרכב או שהם לא מבינים! מציאה של 2000 שח פחות, לא מעניינת את אותם סוחרים… כך שאם פריוס תמכר ב20 במקום 25 היא כנראה לא תגיע לאותם סוחרים.
-
מודעה כזו נחטפת ע"י סוחרים ואתה רואה רק את המודעות הפחות אטרקטיביות.לעניות דעתי לא מדובר על המציאות שאנחנו מדברים עליהם אלא על מציאות אובר…
נניח שאדם עשיר כקורח מוכר ראב 4 2022 ב50,000 שקל, למה לא? שמישהו יהנה… אין לו כח חהתמקח מי שיחטוף יזכה. אין הרבה כאלו אבל יש פה ושם ועל אלו הסוחרים מתנפלים. יד 2 הבינו שיש פה כסף טוב כי יש כמות לא מבוטלת של אנשים שלא מעניין אותם ערך הרכב או שהם לא מבינים! מציאה של 2000 שח פחות, לא מעניינת את אותם סוחרים… כך שאם פריוס תמכר ב20 במקום 25 היא כנראה לא תגיע לאותם סוחרים.
-
@Lexus אני מכיר יהודי שהרחיב ה גבולו,
ובשלוש שנים האחרונות החליף פעמיים את האוטו בשיטת " נכנס למגרש קונה את האוטו שהוא רוצה ומשאיר להם את האוטו הקודם תמורת מה שהם מציעים…" (קודיאק וסופרב חדשות, הקודיאק נמכרה בעשרות אלפי שקלים פחות ממה שנרכשה באותה השנה מאותה הסוכנות)
את האוטו השלישי שהיה במשפחה, במקרה דיברתי איתו שבועיים לפני שהחליף, ואמרתי לו חבל, הם שוחטים אותך במחיר,
אחרישבועיים הוא אתקשר אליי ואמר לי "אני בסוכנות, הם מצעים לי על האוטו x רוצה אותו אתה?
וכל זכיתי באוטו במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק, -
@Lexus אני מכיר יהודי שהרחיב ה גבולו,
ובשלוש שנים האחרונות החליף פעמיים את האוטו בשיטת " נכנס למגרש קונה את האוטו שהוא רוצה ומשאיר להם את האוטו הקודם תמורת מה שהם מציעים…" (קודיאק וסופרב חדשות, הקודיאק נמכרה בעשרות אלפי שקלים פחות ממה שנרכשה באותה השנה מאותה הסוכנות)
את האוטו השלישי שהיה במשפחה, במקרה דיברתי איתו שבועיים לפני שהחליף, ואמרתי לו חבל, הם שוחטים אותך במחיר,
אחרישבועיים הוא אתקשר אליי ואמר לי "אני בסוכנות, הם מצעים לי על האוטו x רוצה אותו אתה?
וכל זכיתי באוטו במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק, -
@מאיר כתב ביד 2 - רק לאחר הסוחרים:
לעניות דעתי לא מדובר על המציאות שאנחנו מדברים עליהם אלא על מציאות אובר…
טוב צריך לשאול סוחר, לענ"ד גם מציאות קטנות יותר נחטפות ע"י סוחרים.
יש הרבה אנשים שמוכרים רכבים במצב חדש בק"מ נמוך מאוד וחבל שאדם מן השורה יכול לראות רק אחרי שסוחרים נתנו בהם את עיניהם וכיסם… -
@מאיר כתב ביד 2 - רק לאחר הסוחרים:
לעניות דעתי לא מדובר על המציאות שאנחנו מדברים עליהם אלא על מציאות אובר…
טוב צריך לשאול סוחר, לענ"ד גם מציאות קטנות יותר נחטפות ע"י סוחרים.
יש הרבה אנשים שמוכרים רכבים במצב חדש בק"מ נמוך מאוד וחבל שאדם מן השורה יכול לראות רק אחרי שסוחרים נתנו בהם את עיניהם וכיסם…עיסקה שנתית:
- עד 75 התראות- 990 שח לחודש לפני מע"מ
- עד 150 התראות- 1490 שח לחודש לפני מע"מ
- עד 240 התראות- 1950שח לחודש לפני מע"מ
- עד 400 התראות- 2750 שח בחודש לפני מע"מ
עיסקה של 4 חודשים:
- עד 75 התראות- 1290 שח לחודש לפני מע"מ
- עד 150 התראות- 1990 שח לחודש לפני מע"מ
- עד 240 התראות- 2680 שח לחודש לפני מע"מ
- עד 400 התראות- 3900 שח בחודש לפני מע"מ