חוות דעת עבור תיקון רכב
-
שלום וברכה,
אשמח לחוות דעת מהמבינים בענין, לגבי תיקון של הנזק שנראה בתמונות.
מדובר ברכב TOYOTA AVALON (נראה לי 2012).
מעוניין לתקן עצמאית במוסך אמין, לא אצל ערבי.
בנוסף אשמח לדעת בכמה בערך חברת הביטוח תעריך את הנזק.הנזק הוא בחלק האחורי של הרכב בלבד (באחת התמונות נצפה רכב נוסף שפגוע בחלק הקדמי, לא קשור אלי ב"ה…)
תודה מראש
-
@יוסי-3 כתב בחוות דעת עבור תיקון רכב:
מעוניין לתקן עצמאית במוסך אמין, לא אצל ערבי.אם אתה לא מעוניין בישמעלים [ובצדק] אז הכי טוב תבקש כאן המלצה למוסך פחחות טוב באיזורך ותבקש ממנו הצעת מחיר
בנוסף אשמח לדעת בכמה בערך חברת הביטוח תעריך את הנזק.
הרכב שלך ?
אם כן תוכל להביא שמאי ולהוציא עד 49% משווי הרכב
אם הרכב לא שלך יש את עלות התיקון ויש את הירידת ערך וזה הכל תלוי בשמאי ובבעל הרכב -
שלום וברכה,
מעוניין לתקן עצמאית במוסך אמין, לא אצל ערבי.
בנוסף אשמח לדעת בכמה בערך חברת הביטוח תעריך את הנזק.הנזק הוא בחלק האחורי של הרכב בלבד (באחת התמונות נצפה רכב נוסף שפגוע בחלק הקדמי, לא קשור אלי ב"ה…)
תודה מראש
-
@יוסי-3 כתב בחוות דעת עבור תיקון רכב:
מעוניין לתקן עצמאית במוסך אמין, לא אצל ערבי.אם אתה לא מעוניין בישמעלים [ובצדק] אז הכי טוב תבקש כאן המלצה למוסך פחחות טוב באיזורך ותבקש ממנו הצעת מחיר
בנוסף אשמח לדעת בכמה בערך חברת הביטוח תעריך את הנזק.
הרכב שלך ?
אם כן תוכל להביא שמאי ולהוציא עד 49% משווי הרכב
אם הרכב לא שלך יש את עלות התיקון ויש את הירידת ערך וזה הכל תלוי בשמאי ובבעל הרכב@יצחק-רשטונ
הרכב הפוגע והנפגע לא שלי לקחתי את הרכב מגיסי ופגעתי במישהו אחר
בעל הרכב דורש להפעיל ביטוח והוא טוען שזה יעלה באזור 30000
הוא מוכן לספוג את עליית הפרמיה אצל גיסי
השאלה כמה זה אמור לצאת במוסך טוב ואמין וזול
וכמה באמת שמאות של ביטוח תיקח על זה -
יש לי כמה שאלות מי שיכול לעזור.
א. כמה אמור לעלות תיקון כולל של הרכב במוסך אמין וטוב, והאם צריך להחליף חלקים ואיזה מוסכים מומלצים,
ב. בהנחה שהניזק מפעיל ביטוח מה שמחייב אותי להפעיל את הביטוח ובהיות שכבר יש לי תביעה אחת שמסתיים לה 3 שנים בסוף השנה הלועזית הזו כמה הפרמיה אמורה לעלות, וכמה זה אמור לסבך למצוא חברה שתבטח אותי בעתיד.
ג. בדקתי בגלגלים והוא כותב שזה טיוטה ארהב שזה נראה יבוא מקביל כמה זה מסובך לתקן במצב כזה.
תודה רבה מראש -
יש לי כמה שאלות מי שיכול לעזור.
א. כמה אמור לעלות תיקון כולל של הרכב במוסך אמין וטוב, והאם צריך להחליף חלקים ואיזה מוסכים מומלצים,
ב. בהנחה שהניזק מפעיל ביטוח מה שמחייב אותי להפעיל את הביטוח ובהיות שכבר יש לי תביעה אחת שמסתיים לה 3 שנים בסוף השנה הלועזית הזו כמה הפרמיה אמורה לעלות, וכמה זה אמור לסבך למצוא חברה שתבטח אותי בעתיד.
ג. בדקתי בגלגלים והוא כותב שזה טיוטה ארהב שזה נראה יבוא מקביל כמה זה מסובך לתקן במצב כזה.
תודה רבה מראש -
@יוסי-3
לדעתי אין לך ברירה אלא להפעיל ביטוח
גם ברכב רגיל יכול להגיע ל 7000 במוסך מסודר
וודאי אבלון שאין כמעט חלקי חילוף וסיכוי גדול שהרכב יושבת -
@יוסי-3
השאלה אם שייך בכלל תיקון ללא החלפת חלקים,
בסוף הנפגע תובע תיקון מושלם, ולכך הוא רוצה להפעיל את הביטוח,
השאלה אם יש אלטרנטיבה…