מדריך מצולם לניתוק המיקרופון הפנימי במולטימדיה
-
מ מוטי ברנד התייחס לנושא זה ב
-
@מוטי-ברנד כל הכבוד לך
רציתי להעלות והקדמת אותי
-
@מוטי-ברנד כתב במדריך מצולם לניתוק המיקרופון הפנימי במולטימדיה:
תשתפו בתוצאות
עשיתי - ההדרכה מדויקת, והתוצאה מושלמת!
תודה רבה -
L Lexus התייחס לנושא זה
-
@YKingsmart בחדשים שהם בצבע רוז גולד כבר מאוד מסובך לנתק צריך לפתוח את המסך בשביל זה (אולי הסינים ראו את המדריך הזה ולכן החליטו להקשות עלינו)
-
@מוטי-ברנד והישנים מלפני כמה חודשים?
-
@YKingsmart אם זה בצבע שחור מאחורה אז זה בסדר
-
לא כל כך הבנתי
אם חיברתי מיקרופון חיצוני השמע לא עובר אליו באופן אוטומטי עד שמנתקים את הפנימי ?
כי נראה לי שאצלי השמע מתבצע דרך החיצוני ולא ניתקתי את הפנימי -
@יצחק-רשטונ זה אכן אמור להיות כך אבל בפועל כנראה ששניהם עובדים (או שאולי רק הפנימי כי לצד השני יש המון רעש וכאשר מנתקים את הפנימי הכל מסתדר)
-
ד דני מערכות התייחס לנושא זה
-
@מוטי-ברנד כתב במדריך מצולם לניתוק המיקרופון הפנימי במולטימדיה:
בחדשים שהם בצבע רוז גולד כבר מאוד מסובך לנתק צריך לפתוח את המסך בשביל זה
הצלחתי לנתק את המיקרופון במולטימדיות החדשות (בצבע רוז גולד) מבלי לפתוח את המסך (כלומר ללא חשש שהמסך ישבר)!
שורה לבנה במטרה להרחיק את השורה הבאה
ככה תעשו את זה:
מדובר על מולטימדיות שהחלק האחורי שלהם נראה כך:
א. יש לפתוח את ארבעת הברגים (שימו לב יש אמיתיים ויש מדומים. בספויילר הקפתי בירוק את האמיתיים ובאדום את המדומים).
ב. הוציאו בעדינות את המכסה והזהרו שלא יקרעו חוטים.
ג. מצאו את החיבור המסומן כבתמונה:
החיבור הזה מחבר בין לחצן הריסט, המיקרופן וכנראה גם תאורה ללחצנים. הנה בהגדלה:
בתמונה רואים את החיבורים מהחוט ללוח.ד. ועכשיו בעדינות בעדינות אבל ממש בעדינות, עוקרים מהלוח את החיבור הכי שמאלי כבתמונה (שימו לב שהלוח לא הפוך ואז תתלשו חלילה את הימני), הוא בעצם ה + של המיקרופון (כפי שכתוב בלוח עצמו)
בתמונה שלפניכם סימנתי בירוק את החיבור אותו יש לנתק
אני חוזר ואומר! את התלישה יש לעשות בעדינות ממש מבלי לעקם את אלה שלידו או לתולשם ולא לגרום נזק ללוח וכיו"ב - אין אחריות! אני אישית תלשתי עם מברג שענים ברוחב מילימטר ובעדינות יתירה. אמנם גם אם החיבור שלידו ינזק - לא יווצר נזק, כי הוא חיבור המינוס של המיקרופון, אך עדיין יש לנהוג במשנה זהירות כדי שלא יגעו זה בזה או יתלשו נוספים.
בתמונה רואים את החיבור כשהוא תלוש (התמונה מסובבת ומשכך זהו החיבור הימני) ולידו מופיע בלוח שמדובר ב +mic, כלומר פלוס של מיקרופון. בהמשך הביא @תודה-לבורא-עולם-0 את התמונה בסימון מדוייק יותר.
בדוק ומנוסה! מאז השמע השתפר פלאים!!!
תודה רבה ל @מוטי-ברנד על הרעיון ועל נתינת המוטיבציה! (אני זה שהתקשרתי אליך ביום שישי…)
בהצלחה לכולם!
-
@מאיר לא ממש ברור את מה לקרוע
תסמן בעיגול במדוייק מה עקרת