שמואל הנביא בין יחזקאל לבר אילן נכון לשעה 6:30 בערב - שוטרים סמויים
-
זהירות!!
שוטרים בלבוש אזרחי, כשאחד לבוש כחרדי,
עוצרים נהגים בזה אחר זה, ללא הבחנה וללא סיבה !!ברחוב שמואל הנביא ירושלים.
בין צומת יחזקאל לכיוון צומת בר אילן !!
New project.mp4 -
זהירות!!
שוטרים בלבוש אזרחי, כשאחד לבוש כחרדי,
עוצרים נהגים בזה אחר זה, ללא הבחנה וללא סיבה !!ברחוב שמואל הנביא ירושלים.
בין צומת יחזקאל לכיוון צומת בר אילן !!
New project.mp4@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשמואל הנביא בין יחזקאל לבר אילן נכון לשעה 6:30 בערב - שוטרים סמויים:
עוצרים נהגים בזה אחר זה, ללא הבחנה וללא סיבה !!
אין דבר כזה “ללא הבחנה וללא סיבה”. זו עילה לבית משפט.
לשוטר אין סמכות לעכב אזרח ללא עוול בכפו, מבלי שיש לו את ה-יס"ל המפורסם שלנו…
אני אישית מעדיף שוטרים מקצועיים בלבוש אזרחי (שיורידו פושעים מהכביש) מאשר לובשי מדים לא מקצועיים.
אבל תודה שאתה מזהיר, זה חשוב בהחלט! -
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשמואל הנביא בין יחזקאל לבר אילן נכון לשעה 6:30 בערב - שוטרים סמויים:
עוצרים נהגים בזה אחר זה, ללא הבחנה וללא סיבה !!
אין דבר כזה “ללא הבחנה וללא סיבה”. זו עילה לבית משפט.
לשוטר אין סמכות לעכב אזרח ללא עוול בכפו, מבלי שיש לו את ה-יס"ל המפורסם שלנו…
אני אישית מעדיף שוטרים מקצועיים בלבוש אזרחי (שיורידו פושעים מהכביש) מאשר לובשי מדים לא מקצועיים.
אבל תודה שאתה מזהיר, זה חשוב בהחלט!@גיל קשה לי להגיד בדיוק מה ומי עצרו, אבל לפי כמות הרכבים שעצרו שם, זה היה פשוט הזוי, אחד אחרי השני…
אני ראיתי למשך לפחות שעה,
זה היה נראה שכל רכב שלישי רביעי עובר עבירות תנועה?אולי הם עצרו על כל ספק קטן גם על פנס סדוק או לא יודע מה…
זה היה נראה מבצע מכוון מעבר למטרה לתפוס נהגים עם טלפון ביד או ללא חגורה…אבל תכלס לא יודע מה כל אחד חטף שם מהחברה.
-
@גיל קשה לי להגיד בדיוק מה ומי עצרו, אבל לפי כמות הרכבים שעצרו שם, זה היה פשוט הזוי, אחד אחרי השני…
זה היה נראה שכל רכב שלישי רביעי עובר עבירות תנועה?אולי הם עצרו על כל ספק קטן גם על פנס סדוק או לא יודע מה…
זה היה נראה מבצע מכוון מעבר למטרה לתפוס נהגים עם טלפון ביד או ללא חגורה…אבל תכלס לא יודע מה כל אחד חטף שם מהחברה.
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בשמואל הנביא בין יחזקאל לבר אילן נכון לשעה 6:30 בערב - שוטרים סמויים:
@גיל קשה לי להגיד בדיוק מה ומי עצרו, אבל לפי כמות הרכבים שעצרו שם, זה היה פשוט הזוי, אחד אחרי השני…
חשבת על בידוק, כי מחפשים נהג חשוד מסויים?
עריכה: מה שכן, תודות ל @פתוח-לשמוע ששלח לי את הסרטונים של האירוע, אפשר בהחלט להתלונן על הבחור שהוא עוצר רכבים בצורה מסוכנת ולא מקצועית. -
עריכה: מה שכן, תודות ל @פתוח-לשמוע ששלח לי את הסרטונים של האירוע, אפשר בהחלט להתלונן על הבחור שהוא עוצר רכבים בצורה מסוכנת ולא מקצועית.@גיל והאם מהסרטונים שראית עונה על:
או שמהסרטונים יותר נראה שוטרים שלא היה להם כיוון מסויים בתפקיד?
אני אישית לא ראיתי סרטונים, ראיתי מה שנקרא אונליין.