-
@ראובן-שבתי כתב בOBD:
@LENOVO כנס לבלוטוס במולטמדיה
תחפש במכשירים הזמינים OBD
הקוד הוא 1234 או 0000 ברגע שיהיה מחובר הנתונים יזרמו לאפלקצייהאין לי מולטימדיה אנדרואיד, זה מקורי של פריוס +,
גם בזה?
עשיתי את זה בטאבלט שלי וחיברתי עם סיסמה 1234..., ומהבהב
-
@LENOVO תחליף את הססמה של המכשיר שלך ל1234
-
@Mazda מהבהב לי הסימון של הרכב
מצ"ב צילו"מ
הסימון שליד הרכב משמעותו תקשורת בלוטוס בין הרכיב לאפליקציה אם הוא מהבהב פירוש הדבר שהאפליקציה לא מזהה עדיין את הרכיב וצריך לחבר בינהם כמו שאמר @ראובן-שבתי
@ראובן-שבתי כתב בOBD:
@LENOVO כנס לבלוטוס במולטמדיה
תחפש במכשירים הזמינים OBD
הקוד הוא 1234 או 0000 ברגע שיהיה מחובר הנתונים יזרמו לאפלקצייהואילו הסימון של הרכב משמעותו היא האם הרכב דולק (הוא בד"כ לא חייב להיות מונע מספיק חצי סוויצ') אם הוא מהבהב תסובב חצי סוויצ' ואם עדיין הוא מהבהב תניע לגמרי ואז הסימון ידלק קבוע
-
אכן כמו שאמרו החשובים.
יש לי המון המלצות איזה מסכים להכניס בה (אני יעלה צילומי מסך משלי בהמשך) קודם כל הסימון הקטן של הרכב זה הפרופיל כדאי להיכנס ולערוך (מכניסים שם נפח מנוע סל"ד מקסימלי משקל הרכב מחיר לליטר תדלוק (גז בנזין סולר וכדו') מפלס הדלק כרגע באוטו קילומטראז' ועוד) זה באנגלית למטיבי לכת...
במסך שהעלת לצילום הרלוונטי ליומיום זה הסמל של המנוע שם אתה סורק תקלות ומאפס אותם (עם קישור על קוד התקלה להסבר על התקלה)
והשני זה השעונים (מעליו) שם אתה לוחץ לחיצה ארוכה לוחץ על אד סקרין (הוסף מסך) ואז יראה לך כמ אפשריות איך להציג את הנתונים (גרף של קו או גרף של נקודות, שעון ספידומטר או ספרות דיגיטלי עיי"ש) ואז ייפתח לך רשימת סנסורים של נתונים שתוכל לבחור מהם, מה(ממולץ להניע כדי שכל הסנסורים הרלוונטים יוצגו) מה שבירוק בהיר עובד מה שבכהה לא פעיל.
צריך מישהו שיתרגם את כל הרשימה הזו (אני אישית דובר אנגלית אבל מי שלא יצטרך תרגום או להסתדר עם מילים בסיסיות כמו פיול =דלק ספיד = מהירות קולנט אנגן = טמפרטורת מנוע קוסט = מחיר יוז = שימוש ועוד ועוד.
שימו לב בהגדרות להגידר יחידות של ליטר ולא גלון וקילומטרים ולא מיילים.בהמשך אעלה צילומי מסך עם הסברים בל"נ
עריכה:
העלתי כאן
https://rechavimzelaze.ovh/post/6438 -
-
פוסט זה נמחק!