תגובות למדריך רכישת רכב
-
E EBA התייחס לנושא זה
-
כאן יעלו תגובות למדריך. https://rechavimzelaze.ovh/topic/5602/המדריך-המלא-לרכישת-רכב/1
@EBA מדריך ממש יפה ומושקע תודה רבה
-
מדריך מושקע וברמה
לגבי המזומן הרשה לי לחלוק עליך כי יש הרבה בעלי עסק עצמאיים וכו שמזומן רק יעשה להם צרות והם ייתקעו אותך במעמד הקנייה עם כל המזומן הזה ולך תחפש איך להפקיד אותו חזרה… -
מדריך מושקע וברמה
לגבי המזומן הרשה לי לחלוק עליך כי יש הרבה בעלי עסק עצמאיים וכו שמזומן רק יעשה להם צרות והם ייתקעו אותך במעמד הקנייה עם כל המזומן הזה ולך תחפש איך להפקיד אותו חזרה…@דני-מערכות כתב בתגובות למדריך רכישת רכב:
ולך תחפש איך להפקיד אותו חזרה…
חחחח כשתהיה אברך בק"ס תראה שזה ממש לא מסובך, עם כמות המזומנים שעוברת בגמחים של הכויללים… תמיד יהיה מישהו שבדיוק צריך ההפך, יקח את המזומן ויעביר לך לחשבון.
וזה קורה גם בסכומים של שש ושבע ספרות
-
@דני-מערכות כתב בתגובות למדריך רכישת רכב:
חחחח כשתהיה אברך בק"ס תראה שזה ממש לא מסובך, עם כמות המזומנים שעוברת בגמחים של הכויללים… תמיד יהיה מישהו שבדיוק צריך ההפך, יקח את המזומן ויעביר לך לחשבון.
@EBA כתב בתגובות למדריך רכישת רכב:
נכתוב את זה בעדינות מירבית, לא נראה לי שתמליץ לקנות רכב מאברך מקריית ספר. וד’'ל.
ושכחתי לציין.
נ. ב. מדריך יפה ומעניין! יישר כח! מועיל ותורם מאד! ערוך בטוב טעם ודעת! -
@EBA כתב בתגובות למדריך רכישת רכב:
נכתוב את זה בעדינות מירבית, לא נראה לי שתמליץ לקנות רכב מאברך מקריית ספר. וד’'ל.
ושכחתי לציין.
נ. ב. מדריך יפה ומעניין! יישר כח! מועיל ותורם מאד! ערוך בטוב טעם ודעת!@Klonimoos כתב בתגובות למדריך רכישת רכב:
לא נראה לי שתמליץ לקנות רכב מאברך מקריית ספר.
למה? אני עצמי עונה על ההגדרה הזו, ובהחלט כדאי לקנות ממני…
סתם, הבנתי למה אתה מתכוון. -
@Klonimoos כתב בתגובות למדריך רכישת רכב:
לא נראה לי שתמליץ לקנות רכב מאברך מקריית ספר.
למה? אני עצמי עונה על ההגדרה הזו, ובהחלט כדאי לקנות ממני…
סתם, הבנתי למה אתה מתכוון.@EBA תוסיף שאם זה רכב מציאה להתקשר וללכת מיד וכ"ש לא לשלוח שאלה בצא’ט יד 2
קרה לי כבר שסגרתי עם מישהו בערב שאני מגיע ובבוקר אחרי שעה נסיעה אמר שמכרתי כבר
השבוע קרה לי שהתקשרתי למודעה ביום שישי דקה אחרי שעלתה לאתר וסגרנו שאני מגיע עוד שעה אחרי כמה דקות אני מקבל טלפון יום שישי לחוץ אני ישמור לך עד יום ראשון והיום אני מתקשר האאא סליחה מישהו בא ולקח כבר לבדיקה אם הוא לא ירצה אני יעדכן
ועוד אחד אמר לי בבוקר אני מסיים את העבודה ובוא בשמונה בערב ובשש אני מתקשר האאא סליחה כבר נמכר ויש עוד סיפורים בשרוול
בקיצור לא לחכות אם זה מציאה ללחוץ בטלפון כמה שזה אפשרי -
@EBA מדריך נחמד מאד בפרט עם האימוג’ים…
מסכים איתך על הכל חוץ מהקטע של מכון בדיקה.
לאחר שעזרתי גם כן לעשרות אזרחים לרכוש רכב, ורובם התעקשו לא לשלם למכון אלא ללכת למוסך שלו או למוסך שחבר של אח שלו המליץ לשכן שלו והלה המליץ גם לו, ועשו בדיקה מקסימלית ככל האפשר למוסך, ולאחר מכן מצאו את עצמם בשוליים או עומדים ובוכים מול כספומט כשהם צריכים להיפרד מכמה אלפי זוזים בשביל תקלה שהתגלתה לה ‘פתאום’…
וכן, עדיף להיפרד מ-500-600 שקלים בשלווה מאשר כמה אלפים בתוספת צער ועוגמת נפש.
מה שהכי חשוב בבדיקה זה מנוע-גיר-שלדה.
ובמוסך גם אם המוסכניק מאד חמוד ומתוק הוא לא ידע לבדוק את זה. הוא יכול לתת השערות ואולי אם הוא ירים את הרכב על הליפט הוא יזהה ריתוכים סוררים…
בדיקת קומפרסיה למנוע-אין לו איך לבצע.
בדיקת טעינת חשמל ואלטרנטור-לא לכל מוסך יש את המכשיר הזה.
בדיקת זיהום אוויר(מה שיכול להעיד על תקלה או שתיים)- אין לו אפשרות לבצע.
בדיקת תיקוני צבע באיזורים רגישים-אין לו הלייזר הקטנטן הזה כי אם היה לו תעריף הבדיקה גם היה עולה.
בקיצור, את הדברים הכי חשובים ברכב רק מכון יכול לראות ולכן המחיר בהתאם(אני ממש לא מצדיק את עליית המחירים בארץ).
שאר המכלולים כמו משולשים תושבות מנוע וציריות גם המכון יגיד לך וככה אתה תיהיה יותר ממוקד אצל המוסכניק.
יש עוד הרבה הסברים והוכחות למה מכון בדיקה ולא מוסכניק אבל נראה לי שזה מספיק ואיש הישר בעניו יעשה.
בהצלחה.