אשמח לעזרה בניתוח בדיקת רכב.
-
@דוד-משה לפי מה שאני מבין זה נשמע כרכב מוזנח שלא טופל כראוי וגם אם כן טופל בחלקים לא טובים
יש בוצה במנוע שזה דבר גרוע
ולפי מה שאני מבין גם אין קומפרסיה שווה בין הצילינדרים שגם זה לא טוב בכלל
השאר פחות או יותר סביר לגיל…
[האוטו מסוכנות? נשמע לי קצת מוזר רק 140 אלף ק"מ וכזה בלאי…] -
@דוד-משה לפי מה שאני מבין זה נשמע כרכב מוזנח שלא טופל כראוי וגם אם כן טופל בחלקים לא טובים
[האוטו מסוכנות? נשמע לי קצת מוזר רק 140 אלף ק"מ וכזה בלאי…]@צילפינגים זהו ממש לא זה אדם חרדי מרחובות אמין וכו’
נמצא אצלו 8 שנים…
אולי הבנאדם שלפני הזניח…
אבל עדיין נשמע מוזר.לדעתך זה משהו שלא להתקרב?
אולי שווה להוריד במחיר ולתקן…? -
@צילפינגים זהו ממש לא זה אדם חרדי מרחובות אמין וכו’
נמצא אצלו 8 שנים…
אולי הבנאדם שלפני הזניח…
אבל עדיין נשמע מוזר.לדעתך זה משהו שלא להתקרב?
אולי שווה להוריד במחיר ולתקן…?@דוד-משה בוצה במנוע זה סיפור צריך לעשות פלאש למנוע ולפעמים זה יוצר עוד בעיות ולפעמים במקום לעזור הוא רק מזיק יותר
לדעתי פחות משתלם אם זה באמת נכון כל מה שנכתב כי לפעמים גם המכוני בדיקה מגזימים קצת בכדי לא לקחת סיכון\תביעה משפטית אבל בד"כ הם רק כותבים נקישות במנוע וכו’ ואם כאן הם הוסיפו גם בוצה ועוד כמה תבלינים אז יש סיכוי שזה נכון
אני הייתי ממליץ לך לשמוע עוד דיעות לא לסמוך רק על דבריי בלבד -
@דוד-משה בוצה במנוע זה סיפור צריך לעשות פלאש למנוע ולפעמים זה יוצר עוד בעיות ולפעמים במקום לעזור הוא רק מזיק יותר
לדעתי פחות משתלם אם זה באמת נכון כל מה שנכתב כי לפעמים גם המכוני בדיקה מגזימים קצת בכדי לא לקחת סיכון\תביעה משפטית אבל בד"כ הם רק כותבים נקישות במנוע וכו’ ואם כאן הם הוסיפו גם בוצה ועוד כמה תבלינים אז יש סיכוי שזה נכון
אני הייתי ממליץ לך לשמוע עוד דיעות לא לסמוך רק על דבריי בלבד@צילפינגים תודה על התגובה.
בצירוף דברי הבודק שאמר לגיסי אל תמשיך עם הרכב… נראה לי הרבה פחות כדאי. -
@צילפינגים תודה על התגובה.
בצירוף דברי הבודק שאמר לגיסי אל תמשיך עם הרכב… נראה לי הרבה פחות כדאי. -
[האוטו מסוכנות? נשמע לי קצת מוזר רק 140 אלף ק"מ וכזה בלאי…]@צילפינגים כתב באשמח לעזרה בניתוח בדיקת רכב.:
ולפי מה שאני מבין גם אין קומפרסיה שווה בין הצילינדרים
עד 92% אחוז קומפרסיה בבוכנה זה בסדר גמור
דהיינו אם בוכנה אחת עם קומפרסיה 100%, ובוכנה אחת עם קומפרסיה 92% זה בסדר גמור -
@צילפינגים כתב באשמח לעזרה בניתוח בדיקת רכב.:
דהיינו אם בוכנה אחת עם קומפרסיה 100%, ובוכנה אחת עם קומפרסיה 92% זה בסדר גמור@המפותח כתב באשמח לעזרה בניתוח בדיקת רכב.:
@צילפינגים כתב באשמח לעזרה בניתוח בדיקת רכב.:
דהיינו אם בוכנה אחת עם קומפרסיה 100%, ובוכנה אחת עם קומפרסיה 92% זה בסדר גמוראין בעיה נכון אבל לא כתוב כמה אחוזים קומפרסיה לכל צילינדר רק כתוב שיש קומפרסיה לא שווה וא"כ עדיף לא לקחת סיכון