טיפול במוסך מורשה
-
יש לי פולקסוואגן קאדי מקסי בן שנה (רכב נכה).
אני מבין שאני צריך לעשות טיפול במוסך מורשה כדי לשמר את האחריות.
מישהו זרק לי שאפשר לחסוך במחיר הטיפול הגבוהה של מוסך מורשה אם אקנה את החלקים (המקוריים) בחנות אביזרי רכב ואבוא איתם למוסך לטיפול, ואז הם יקחו הרבה פחות על הטיפול.
האם זה נכון?
א"כ כיצד אדע מה לקנות?
אני בי-ם והמוסכים הרלוונטיים לפי הבנתי הם נירגד וזני בתלפיות.
תודה! -
מישהו זרק לי שאפשר לחסוך במחיר הטיפול הגבוהה של מוסך מורשה אם אקנה את החלקים (המקוריים) בחנות אביזרי רכב ואבוא איתם למוסך לטיפול, ואז הם יקחו הרבה פחות על הטיפול.
האם זה נכון?
א"כ כיצד אדע מה לקנות?
תודה!@פנצ-ר
אני יביע את דעתי הצנועה
רכב חדש תמיד עדיף לטפל בחברה, גם בגלל אחריות, וגם בגלל קריאת שרות בהמשך שיכולה לבוא
וגם החברה היא מתעסקת עם רכבים אך ורק עם רכבים משלהם ויש להם ניסיון רב ואחריות מקסימלית
וגם בשביל למכור את האוטו אח"כ יהיה יותר קל
לדעתי שווה את התוספת של הכסף
יש כאלה שיחלוקו עליי
אני רק הבעתי את דעתייש לי כרגע ניסאן אקסטרייל מחבר שהיא אצלי שהוא ביקש ממני למכור בשבילו
(לאחר שהוא התחדש עם מרצדס מפרי תיווכו של @הכל-בעזרת-השם המדהים!!!)
האקסטרייל שלו עם 190 אלף קילומטר והוא טיפל אך ורק בחברה והאוטו מעולם לא עשה בעיות
ולעומת זאת יש לדוד שלי אקסטרייל שהוא טיפל במוסך כללי והוא סובל מהאוטו צרות צרורות כל שבוע במוסך -
האם זה נכון?
א"כ כיצד אדע מה לקנות?
תודה!@פנצ-ר כתב בטיפול במוסך מורשה:
האם זה נכון?
א"כ כיצד אדע מה לקנות?
תודה!@המפותח צודק בכל מילה וגם תעשה חשבון ההבדל זה כמה מאות שקלים בשנה זה יוצא פחות מ100 שקל לחודש וזה שקט נפשי ושמירה על ערך הרכב
אני לא מכיר ברושלים אבל באיזור המרכז יש את אלכס מראשון שיותר טוב מהחברה -
את הטיפול לעשות בחברה אני מבין לגמרי,
השאלה לגבי האפשרות לקנות החלפים בחנות אביזרים ולגשת עם זה לחברה לטיפול.
יש כזו אפשרות?
זה יצא יותר זול?@פנצ-ר כתב בטיפול במוסך מורשה:
את הטיפול לעשות בחברה אני מבין לגמרי,
הבנה נכונה,ובחירה מציונת
השאלה לגבי האפשרות לקנות החלפים בחנות אביזרים ולגשת עם זה לחברה לטיפול.
יש כזו אפשרות?
זה יצא יותר זול?לדעתי תשלם עוד קצת נניח לדוג’ צריך להחליף משולש ואתה תביא את החלק וחס וחלילה המשולש אחרי הרכבה תגלה שהיה פגום
על מי יהיה אחריות ?
וגם זה לא הבדל כזה משמעותי במחיר -
זה אפשרי, ואפשר לחסוך כך לא מעט כסף.
המוסכים לא יכולים לסרב לדבר כזה לפי התקנות.
הבעיה היא שהם לרוב לא אוהבים את זה מכמה סיבות, בין היתר בגלל הרווח שלהם על החלקים, ואז לך תדע באיזו דרך הם ישלימו את ההכנסה…איך למצוא?
לשאול בחנות חלפים לפי דגם ומס’ רכב, ועדיף גם לוודא באתרים שיש בהם תרשימים של הרכב.
ליפניות/קוראניות יש את partsouq, יש גם לגרמניות, לא יודע מה. -
האם זה נכון?
א"כ כיצד אדע מה לקנות?
תודה!@פנצ-ר כתב בטיפול במוסך מורשה:
אם זו הסיבה שאתה רוצה ללכת למורשה, הדבר הזה כבר לא תקף למעלה מ20 שנים ותוקן בחוק ההגבלים העסקיים
מקור
(https://thecar.co.il/לטפל-ברכב-במוסך-יבואן-או-במוסך-מורשה/) -
@פנצ-ר כתב בטיפול במוסך מורשה:
אם זו הסיבה שאתה רוצה ללכת למורשה, הדבר הזה כבר לא תקף למעלה מ20 שנים ותוקן בחוק ההגבלים העסקיים
מקור
(https://thecar.co.il/לטפל-ברכב-במוסך-יבואן-או-במוסך-מורשה/) -
@י.-שטרן נכון
אבל יש דברים שהם לא באחריות אבל בגדר רצון טוב של היבואן ואז רק מי שמטפל במורשה זוכה לרצון הטוב הזה@אליה ועדיין חמי החליף פלאגים באאוטלנדר במורשה ושילם 1000 ש"ח על עבודה שכל מתלמד יודע
-
@אליה ועדיין חמי החליף פלאגים באאוטלנדר במורשה ושילם 1000 ש"ח על עבודה שכל מתלמד יודע
@פתוח-לשמוע אין קשר למחיר, כולם יודעים שמורשה זה יקר אבל אם חלילה הולך מנוע שלא באחריות תנסה לחשב את האלפי שקלים שחסכת מול 30,000 שקל מנוע חדש שיתכן ויקבל מהחברה