לנוחיותכם בדיקה האם קיים תו נכה לרכב - לפי מספר רכב - אונליין בשיחת טלפון קצר !
-
טוב, אז הנה אוטוטו נגמר תוקף התו נכה, וכל יום אתם מחפשים פה ושם האם עדיין יש תוקף או לא,
לפעמים חשוב לכם המידע אונליין ברגע זה שאתם מחפשים חנייה ופשוט אין איפה לחנות רק בחנייה המותרת לבעלי תו נכה…לך חפש מחשב / אתר פלוני / חבר שירוץ בשבילך לחדר מחשבים
שיבדוק,
ולא תמיד אתם בטוחים שהמידע עדכני לרגע זה.ולפעמים בלי קשר לתיאור הנ"ל, אם אתם משתדלים לא לצרוך שירותי מסכים למיניהם
אז הנה לכם שירות.
אז משרד התחבורה הקים קו שניתן לבדוק האם קיים תן נכה לרכב לפי המספר רכב.
המספר הוא: 074-7400275ו… אפשר פשוט לשוחח איתו (עם מי?
עם הרובוט!!!
) גם ללא צורך להשתמש בחייגן
נוווו אני בנהיגה עכשיו, אסור לי להחזיק את הטלפון.המידע מתעדכן כל לילה ב-00:00 (מה שנקרא 12 בלילה
).
-
טוב, אז הנה אוטוטו נגמר תוקף התו נכה, וכל יום אתם מחפשים פה ושם האם עדיין יש תוקף או לא,
לפעמים חשוב לכם המידע אונליין ברגע זה שאתם מחפשים חנייה ופשוט אין איפה לחנות רק בחנייה המותרת לבעלי תו נכה…לך חפש מחשב / אתר פלוני / חבר שירוץ בשבילך לחדר מחשבים
שיבדוק,
ולא תמיד אתם בטוחים שהמידע עדכני לרגע זה.ולפעמים בלי קשר לתיאור הנ"ל, אם אתם משתדלים לא לצרוך שירותי מסכים למיניהם
אז הנה לכם שירות.
עם הרובוט!!!
נוווו אני בנהיגה עכשיו, אסור לי להחזיק את הטלפון.המידע מתעדכן כל לילה ב-00:00 (מה שנקרא 12 בלילה
).
@תודה-לבורא-עולם-0 יפה מאוד, זה קו רשמי של משרד התחבורה?
אפשר גם להתקין אפליקציה ברכב שנותנת את הפרטים, כמו רכב ישראל
-
@תודה-לבורא-עולם-0 יפה מאוד, זה קו רשמי של משרד התחבורה?
אפשר גם להתקין אפליקציה ברכב שנותנת את הפרטים, כמו רכב ישראל
@טוסון כתב בלנוחיותכם בדיקה האם קיים תו נכה לרכב - לפי מספר רכב - אונליין בשיחת טלפון קצר !:
זה קו רשמי של משרד התחבורה?
רשמי, אני יוסיף מקור למספר, תיכף.
-
שיבדוק,
אז הנה לכם שירות.
עם הרובוט!!!
).
-
@תודה-לבורא-עולם-0 מברוּק על המדריכים שהתחלת להפציץ כאן.
אתה זוכה לחסד גדול עם הציבור! לך בכוחך זה!
תודה רבה.@גיל לצערי ההפצצה הגיע בגלל חופשת מחלה.
אחרי טיפול לא קל כלל וכלל, אז בינתיים עושים מה שאפשר.תודה רבה על העידוד!