תצוגה עילית בטויוטה פריוס
-
שבוע טוב לכולם
ברצוני לשתף אותכם בחידוש שנתחדש לי בשבוע החולף בנוגע לפריוס,
אודה ולא אבוש,
אני שייך לאליטה, כן, כולם אצלנו במשפחה עם רכבים אחד אחד… כן כן, זה שחותך אותך מצד שמאל עם S500 שחורה, או זה שמהבהב לך עם XT6 נוצצת, הם כולם משלנו, (מצרכי פרטיות שיניתי את שמות הדגמים, פרטים מלאים שמורים במערכת)
לכן כשנכנסתי בפעם הראשונה בחיי! לטויוטה פריוס (300,000ק"מ) של גיסי (מהצד השני…) הופתעתי לגלות לחצן שמפעיל תצוגה עילית!!!
הייתכן כזה דבר? אני נוהג בפליסייד חדשה ואין לי את זה, וגיסי עם הטרנטה שלו כן???
(מה שהכי הצחיק אותי, זה שאמרתי לגיסי ברוב התפעלות שיש לו תצוגה עילית, הוא לא ידע מה זה, וכשהסברתי לו הוא אומר לי, אה זה נדלק לי פעם ולא ידעתי איך לכבות את זה אז שמתי דף על הדשבורד…)
תכלס, מה הסיפור עם התצוגה עילית בפריוס? לפני 15 שנה זה היה סטנדרט? לפני מושב נהג חשמלי וכדו’?
או שזה היה ניסיון של החברה?
אשמח למידע שלכם! -
שבוע טוב לכולם
אודה ולא אבוש,
אני שייך לאליטה, כן, כולם אצלנו במשפחה עם רכבים אחד אחד… כן כן, זה שחותך אותך מצד שמאל עם S500 שחורה, או זה שמהבהב לך עם XT6 נוצצת, הם כולם משלנו, (מצרכי פרטיות שיניתי את שמות הדגמים, פרטים מלאים שמורים במערכת)
לכן כשנכנסתי בפעם הראשונה בחיי! לטויוטה פריוס (300,000ק"מ) של גיסי (מהצד השני…) הופתעתי לגלות לחצן שמפעיל תצוגה עילית!!!
(מה שהכי הצחיק אותי, זה שאמרתי לגיסי ברוב התפעלות שיש לו תצוגה עילית, הוא לא ידע מה זה, וכשהסברתי לו הוא אומר לי, אה זה נדלק לי פעם ולא ידעתי איך לכבות את זה אז שמתי דף על הדשבורד…)
תכלס, מה הסיפור עם התצוגה עילית בפריוס? לפני 15 שנה זה היה סטנדרט? לפני מושב נהג חשמלי וכדו’?
אשמח למידע שלכם! -
שבוע טוב לכולם
אודה ולא אבוש,
אשמח למידע שלכם! -
@shine כתב בתצוגה עילית בטויוטה פריוס:
אודה ולא אבוש,
אני שייך לאליטהתבוש תבוש
אני עם קורולה 2019 ונחשב לאחד ממגונדרי הפורום. -
@EBA כתב בתצוגה עילית בטויוטה פריוס:
אני עם קורולה 2019 ונחשב לאחד ממגונדרי הפורום.
תתחדש על הקורולה
בכמה אתה מוכר את האוריס?
@EBA כתב במולטימדיה לקורולה 2020:
כן כן, במהלך החודש-חופש שלי מהפורום מצאתי לי זמן למכור את האוריס ולהתחדש בקורולה סטיישן נהדרת. תודה תודה.