מוּדעוּת !! עדכונים מהקטל בכבישים להגברת המוּדעוּת !
-
קישור לתפילה על הפצועים
https://new.tehilimyahad.com/mr.jsp?r=TfsFkFMRojEנ.ב.
נראה שגם האוטובוס היה צריך לשים משולש אזהרה שנראה ממרחק 100 מטר -
@א.ב.
רק רוצה להבין איך יש מצב שתינוק עף מהחלון???
הרי זה לא תאונה שהרכב עף או מתגלגל רח"ל אלא זה שהרכב נתקע וזהו.
מה יכול להיות שנשבר החלון ורק אחר כך הוא עף? או שהוא בעצמו שבר את החלון???
ומישהו אולי יודע איפה התינוק ישב???@אריאל-קמחי
נסעת פעם עם דרייבר?
עם כזה רכב?
כנראה שלא נסעת…
אלא היית בטיסה…
ואידך זיל גמור
לא מדבר מידיעה, מה שהיה שם, אבל זה המציאות, של כל מיני צעירים שלוקחים את ההגה לידיים
ה’ ירחם עלינו.
גיסי תמיד מתפאר לי שנסע עם דרייבר על 150… -
@אריאל-קמחי
נסעת פעם עם דרייבר?
עם כזה רכב?
כנראה שלא נסעת…
אלא היית בטיסה…
ואידך זיל גמור
לא מדבר מידיעה, מה שהיה שם, אבל זה המציאות, של כל מיני צעירים שלוקחים את ההגה לידיים
ה’ ירחם עלינו.
גיסי תמיד מתפאר לי שנסע עם דרייבר על 150…@יאריס קודם כל הייתי בדרייברים בחיים שלי… וגם…:
א. צודק במליון אחוז!!!
ב. אני חושב שכל אדם שנוסע בדרייבר או באוטובוס או במונית (במונית זה נדיר…) והנהג מתפרע זכותו המלאה ויותר נכון חובותו המלאה לבקש ליסוע רגוע או להאט.
ג. וחוץ מזה עם כל הכבוד לגיסך אבל נהג דרייבר עם רכב כזה… שמעלה איזה בחורצ’יק שמתלהב ממהירות או מפתיחות וכדו’ אז גם הנהג מתלהב ונוסע כאילו הוא בחללית (אגב בסונטה כזאת היא ממש כמו חללית, תרתי משמע…), אבל אם אתה נוסע עם משפחה שלמה ועוד יש תינוק בן חודש! בדרך לבית החלמה, אף נהג בעולם לא יסע ככה מהר. (לא שאני ח"ו מאשים את הנהג הנוכחי, אלא אומר ליאיריס שכנראה הוא לא נסע כמו שהוא נוסע עם בחורי ישיבה…).
[ד. יש לי כזה רכב… רק 2018…
] -
הערינג עם פרטים חדשים על התאונה הקטלנית בכביש 1:
מבדיקה ראשונית עולה כי הנהג שהסיע את משפחת דוידזון איבד את הכרתו במהלך הנסיעה והתנגש ברכב. בניגוד לטענות הראשוניות, הוא לא השתמש בפלאפון בזמן הנהיגה. הנהג הסיע את בני המשפחה לאחר שהציע טרמפ ליולדת ובעלה.
נדגיש כי זה גרסת המשפחה של הנהג שלפי מקורות שונים היה דרייבר. -
הערינג עם פרטים חדשים על התאונה הקטלנית בכביש 1:
מבדיקה ראשונית עולה כי הנהג שהסיע את משפחת דוידזון איבד את הכרתו במהלך הנסיעה והתנגש ברכב. בניגוד לטענות הראשוניות, הוא לא השתמש בפלאפון בזמן הנהיגה. הנהג הסיע את בני המשפחה לאחר שהציע טרמפ ליולדת ובעלה.
נדגיש כי זה גרסת המשפחה של הנהג שלפי מקורות שונים היה דרייבר. -
@א.ב. ועל זה נאמר, אשרי המאמין. אחלה קו הגנה בנה לו. מזל שהוא איבד את ההכרה בדיוק בשול מאחורי אוטובוס.
-
@אלעדי כתב במוּדעוּת !! עדכונים מהקטל בכבישים להגברת המוּדעוּת !:
@א.ב. ועל זה נאמר, אשרי המאמין. אחלה קו הגנה בנה לו. מזל שהוא איבד את ההכרה בדיוק בשול מאחורי אוטובוס.
מה אתה יודע שאנחנו לא יודעים?
-
@יאריס קודם כל הייתי בדרייברים בחיים שלי… וגם…:
א. צודק במליון אחוז!!!
ב. אני חושב שכל אדם שנוסע בדרייבר או באוטובוס או במונית (במונית זה נדיר…) והנהג מתפרע זכותו המלאה ויותר נכון חובותו המלאה לבקש ליסוע רגוע או להאט.
ג. וחוץ מזה עם כל הכבוד לגיסך אבל נהג דרייבר עם רכב כזה… שמעלה איזה בחורצ’יק שמתלהב ממהירות או מפתיחות וכדו’ אז גם הנהג מתלהב ונוסע כאילו הוא בחללית (אגב בסונטה כזאת היא ממש כמו חללית, תרתי משמע…), אבל אם אתה נוסע עם משפחה שלמה ועוד יש תינוק בן חודש! בדרך לבית החלמה, אף נהג בעולם לא יסע ככה מהר. (לא שאני ח"ו מאשים את הנהג הנוכחי, אלא אומר ליאיריס שכנראה הוא לא נסע כמו שהוא נוסע עם בחורי ישיבה…).
[ד. יש לי כזה רכב… רק 2018…
]@אריאל-קמחי
דבר ראשון תהנה מהרכב.
שנית, הדגשתי שאינני יודע מה היה שם בכלל!!!שלישית, הנסיעה בדרייבר עם גיסי היא רק משל, כי יש לי תחת ידי עשרות סיפורים על נסיעות מעוד אנשים על נסיעה מטורפת של דרייבירים בעיקר.
לא נהגי מוניות.ולא מדבר תחבורה ציבורית.
להעיר לנהג, לא מתאים לכל אחד ובפרט שזה אישה ולא איש לפעמים שנוסעים.באתי רק לעורר על המציאות הזו, ולפחות אנחנו הנהגים ברכבים או בחלליות למיניהם

ליסוע יותר בזהירות.
לא מזיק.והדבר האחרון שלא הבינו איך התינוק עף, נתתי הסבר שיתכן שקרה.
לא נראה לי שיש כאן הרבה טעויות… -
@אריאל-קמחי
נסעת פעם עם דרייבר?
עם כזה רכב?
כנראה שלא נסעת…
אלא היית בטיסה…
ואידך זיל גמור
ה’ ירחם עלינו.
גיסי תמיד מתפאר לי שנסע עם דרייבר על 150…פוסט זה נמחק! -
@אריאל-קמחי
דבר ראשון תהנה מהרכב.
שנית, הדגשתי שאינני יודע מה היה שם בכלל!!!שלישית, הנסיעה בדרייבר עם גיסי היא רק משל, כי יש לי תחת ידי עשרות סיפורים על נסיעות מעוד אנשים על נסיעה מטורפת של דרייבירים בעיקר.
לא נהגי מוניות.ולא מדבר תחבורה ציבורית.
להעיר לנהג, לא מתאים לכל אחד ובפרט שזה אישה ולא איש לפעמים שנוסעים.באתי רק לעורר על המציאות הזו, ולפחות אנחנו הנהגים ברכבים או בחלליות למיניהם

ליסוע יותר בזהירות.
לא מזיק.והדבר האחרון שלא הבינו איך התינוק עף, נתתי הסבר שיתכן שקרה.
לא נראה לי שיש כאן הרבה טעויות…פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
מוּדעוּת !! עדכונים מהקטל בכבישים להגברת המוּדעוּת !
בעקבות רצף המקרים הנוראים לאחרונה, ובעקבות השרשור הכואב שפתח @מיישה היקר.
עלתה בדעתי לפתוח שרשור שבו בעז’‘ה וברחמיו לא! יעודכנו מקרים שקשורים בתאונות דרכים, והקטל בכבישים, ע’'מ להגביר את המודעות העירנות והאחריות.
נא להקפיד לא לדון על כלום, ולהשאיר על עדכונים בלבד.
חובה להשים תאריך, ואין להעלות עדכון שעבר עליו יומיים.שנשמע רק בשורות טובות, ולא נדע שום דבר רע!
אני מזכיר את הכלל של השרשור הזה:
@Klonimoos כתב במוּדעוּת !! עדכונים מהקטל בכבישים להגברת המוּדעוּת !:
נא להקפיד לא לדון על כלום, ולהשאיר על עדכונים בלבד.
חובה להשים תאריך, ואין להעלות עדכון שעבר עליו יומיים.