טויוטה פריוס פלוס 2016 תקלה היברידית
-
פירטתי כבר בעבר
ולצערי בינתיים לא הצלחנו לפתור
התקלה באה והולכת, וכשמגיע זה ממש עוצר את הרכב מלנסוע
מצ"ב תמונה של הלוח
איפה הייתם ממליצים לטפל? עדיף באזור בית שמש?
ומה לדעת המומחים התקלה? -
פירטתי כבר בעבר
מצ"ב תמונה של הלוח
@אהרן-2 סריקת תקלות עשית?
אולי @הכל-בעזרת-השם ידע לעזור?@יראת-שמים כתב בטויוטה פריוס פלוס 2016 תקלה היברידית:
אולי @הכל-בעזרת-השם ידע לעזור?אף אחד לא נביא בלי לחבר מחשב אי אפשר לדעת
אבל סבירות גבוהה משאבת מים -
@יראת-שמים כתב בטויוטה פריוס פלוס 2016 תקלה היברידית:
אולי @הכל-בעזרת-השם ידע לעזור?אף אחד לא נביא בלי לחבר מחשב אי אפשר לדעת
אבל סבירות גבוהה משאבת מים@הכל-בעזרת-השם משאבת מים אצלנו הדליקה נורת מנוע ונורה היברידית, אצלו דלוק נורה היברידית וABS ועוד כמה שקשורות לבלימה, אולי זה משאבת ABS? שמעתי שגם זה חלק של"ע הולך הרבה בפריוס…
-
פירטתי כבר בעבר
מצ"ב תמונה של הלוח
@אליחי כתב בטויוטה פריוס פלוס 2016 תקלה היברידית:
@אהרן-2
לך לברוך במושב ישעי
058-713-0587
הוא אלוף בפריוסהיינו אצלו, החליף חיישן הגה ומצבר ולא עזר
הוא אמר שכנראה זה קצר רק שלא היה לו את הזמן לפתוח את הרכב ואחרי שבועיים שזה ישב אצלו ללא שהוא עשה כלום (הוא עמוס מאד) לקחנו את הרכב ממנו והמשכנו הלאה למוסך אחר של ערבי שהבטיח שיתקן, הערבי מצא קצר, תיקן ואחרי שבוע התקלה חזרה (הוא כביכול נתן “אחריות” אז יתכן שהוא יחזיר את עלות התיקון בסוף…)
השאלה העיקרית שלי: האם ואיפה יכולים למצוא את התקלה הכי במהירות ובקלות, הבנתי שיש סורק מיוחד להיברידיות של טויטה, למי, חוץ מטויוטה, יש כזה באזור בית שמש? -
@אהרן-2
לך לברוך במושב ישעי
058-713-0587
הוא אמר שכנראה זה קצר רק שלא היה לו את הזמן לפתוח את הרכב ואחרי שבועיים שזה ישב אצלו ללא שהוא עשה כלום (הוא עמוס מאד) לקחנו את הרכב ממנו והמשכנו הלאה למוסך אחר של ערבי שהבטיח שיתקן, הערבי מצא קצר, תיקן ואחרי שבוע התקלה חזרה (הוא כביכול נתן “אחריות” אז יתכן שהוא יחזיר את עלות התיקון בסוף…)
השאלה העיקרית שלי: האם ואיפה יכולים למצוא את התקלה הכי במהירות ובקלות, הבנתי שיש סורק מיוחד להיברידיות של טויטה, למי, חוץ מטויוטה, יש כזה באזור בית שמש?@אהרן-2 בבית שמש אני לא מכיר. מוטי מתלפיות נחשב מומחה להיברידי, אבל הוא יקר יחסית.
יותר טוב יהיה לך לסרוק תקלות, ולברר על מוסך ומחירים לפני שאתה מגיע למוסך ו’נתקע’ אצלו.
נראה לי ש- @מיישה יש לו סורק תקלות.
המיוחד להיברידיות זה ד"ר פריוס, ל @דוד-המומחה יש בביתר נראה לי.
אבל אני לא יודע אם צריך בהכרח ד"ר פריוס, אולי צריך סורק מתקדם שיודע לסרוק יותר מסתם תקלות מנוע.
ועכ"פ, כמו שכתב @הכל-בעזרת-השם בלי לסרוק תקלות, א"א לדעת. -
@אהרן-2
לך לברוך במושב ישעי
058-713-0587
השאלה העיקרית שלי: האם ואיפה יכולים למצוא את התקלה הכי במהירות ובקלות, הבנתי שיש סורק מיוחד להיברידיות של טויטה, למי, חוץ מטויוטה, יש כזה באזור בית שמש?@אהרן-2 כתב בטויוטה פריוס פלוס 2016 תקלה היברידית:
@אהרן-2
לך לברוך במושב ישעי
058-713-0587
השאלה העיקרית שלי: האם ואיפה יכולים למצוא את התקלה הכי במהירות ובקלות, הבנתי שיש סורק מיוחד להיברידיות של טויטה, למי, חוץ מטויוטה, יש כזה באזור בית שמש?לדעתי הכתובת היא @אליהו
-
@אהרן-2 בבית שמש אני לא מכיר. מוטי מתלפיות נחשב מומחה להיברידי, אבל הוא יקר יחסית.
יותר טוב יהיה לך לסרוק תקלות, ולברר על מוסך ומחירים לפני שאתה מגיע למוסך ו’נתקע’ אצלו.
אבל אני לא יודע אם צריך בהכרח ד"ר פריוס, אולי צריך סורק מתקדם שיודע לסרוק יותר מסתם תקלות מנוע.
ועכ"פ, כמו שכתב @הכל-בעזרת-השם בלי לסרוק תקלות, א"א לדעת.@יראת-שמים כתב בטויוטה פריוס פלוס 2016 תקלה היברידית:
@אהרן-2 בבית שמש אני לא מכיר. מוטי מתלפיות נחשב מומחה להיברידי, אבל הוא יקר יחסית.
ועכ"פ, כמו שכתב @הכל-בעזרת-השם בלי לסרוק תקלות, א"א לדעת.@דוד-המומחה האם אכן יש לך את הסורק עם ד"ר פריוס?
@מיישה האם יש לך את הסורק?