איזה מצבר צריך לאוריס 2018
-
הבנתי שמצבר רגיל לא מתאים.
הבנתי גם שאפשר להחליף בצורה פשוטה כי הוא מאחורה.
האם זה נכון?
איזה מצבר צריך?דחוף ליום שישי!
תודה רבה!@דוד-הכהן כתב באיזה מצבר צריך לאוריס 2018:
האם זה נכון?
תודה רבה!גם לי אמרו שצריך מצבר מיוחד אבל למעשה החליפו לי מצבר פשוט ב380 ש’'ח ואכן הוא לא מורכב להרכבה.
-
@דוד-הכהן כתב באיזה מצבר צריך לאוריס 2018:
האם זה נכון?
תודה רבה!גם לי אמרו שצריך מצבר מיוחד אבל למעשה החליפו לי מצבר פשוט ב380 ש’'ח ואכן הוא לא מורכב להרכבה.
-
@מאיר יש לי חבר שהתקין מצבר רגיל על הונדה ג’אז היברידית, ואחרי חצי שנה הוא התרוקן ושחל"ח.
כמה זמן הוא שורד לך? -
@גיל לא הבנתי.
יש סוללה, שממנה הכוח למנוע החשמלי.
ויש מצבר, שאומרים שהוא נמצא בחלק האחורי.אתה אומר שישנם שלושה רכיבים, מצבר תחת מכסה המנוע, מצבר נוסף, וגם סוללה??
-
האם זה נכון?
-
@מאיר יש לי חבר שהתקין מצבר רגיל על הונדה ג’אז היברידית, ואחרי חצי שנה הוא התרוקן ושחל"ח.
כמה זמן הוא שורד לך? -
כמה זמן הוא שורד לך?
שנה ומכרתי. באוריס (ובהיברידי של טויוטה בכללי) מנוע הבנזין מונע ע"י המנוע החשמלי ולכאו’ זה מצריך שימוש מופחת במצבר, אני לא יודע איך זה עובד באינסייט ויכול להיות שהוא מניע ע"י סטארטר.
@מאיר כתב באיזה מצבר צריך לאוריס 2018:
באינסייט ויכול להיות שהוא מניע ע"י סטארטר.
לא, הוא מניע ע"י המנוע החשמלי.
בפעם הבאה שתעבור ליד בעל אינסייט שנכנס לרכבו, פקח אוזניך ותיווכח.אבל עדיין נראה לי שאתה צודק שבטויוטה היברידית המצבר מחזיק יותר. (אולי בגלל שכשיושבים ברכב ומחכים לאישה ושומעים מוזיקה, ברכב אחר עושים את זה על המצבר, ובטויוטה היברידית עושים את זה כשהרכב דולק, כי המנוע בנזין כבוי וזה על הסוללה).