דיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.
-
@גיל כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
זה קרה לפניי, והכבוד בכלל ל @ראובן-שבתי המלך, ולא לי.
אתה חייב להפסיק להגזים, דחוף…
עשיתי שם עשירית עבודה על גבול ההזנחה
אתה הרמת את זה ממילון דבילי למילון שיכול להתחרות עם “מדרג”
ולדעתי גם יקפיץ את הדירוג של הפורום בגוגל
תפסיק להצטנע ותיקח קרדיט על מה שמגיע לך -
פספסת משהו
מערכת שינה חיישן מיוחד שכשהנהג עייף זה מוציא לו כרית
ככה שמעתי, לא ניסיתי… -
פספסת משהו
ככה שמעתי, לא ניסיתי…@איש-פשוט-מאוד כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
פספסת משהו
ככה שמעתי, לא ניסיתי…רעיון יפה,
זה כבר לקטגוריית “סטארטאפים וחדשנות”, אם ההנהלה תרצה לפתוח…@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
אתה חייב להפסיק להגזים, דחוף…
עשיתי שם עשירית עבודה על גבול ההזנחה
אתה הרמת את זה ממילון דבילי למילון שיכול להתחרות עם “מדרג”
ולדעתי גם יקפיץ את הדירוג של הפורום בגוגל
תפסיק להצטנע ותיקח קרדיט על מה שמגיע לךתגיד ל @גיל שאם לא יתחיל לקבל מחמאות נצטרך לשלוח אותו לפסיכיאטר
ניסו, הוא השתגע…
-
-
@גיל קודם כל תודה על ההשקעה, כל מה המדריכים שלך והחומר שאתה כותב באיכות וברמה גבוהה!!
כיף גדול לקרוא ולהחכים
הארה קטנה- קרבורטור כיום כמעט ואינו קיים ברכבים סטנדרטיים, האינג’קטורים- [ראה “מזרקים”.] באו והחליפו את הקרבורטור. מה שנשאר לנו מהקרבורטור זה הספריי…איפה הקרבורטור קיים? הנה ציטוט מהמכלול: ‘‘בימינו, מרבית יצרני הרכב עברו לשימוש במערכות הזרקת דלק מבוססות מחשב, כתחליף יעיל וחסכוני למאייד המכני, אך ניתן עדיין למצוא מאיידים במנועים קטנים, כמו מנועי טיסנים, אופנועים, מכסחות דשא וכדומה.’’
-
@גיל הדבר הכי חשוב זה לעשות אינדקס
אבל זה אפשר לעשות בסוף וזה לא הרבה עבודה@ראובן-שבתי כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
הדבר הכי חשוב זה לעשות אינדקס
לכאורה עדיף שקודם יהיה האינדקס ואחר כך כל האריכות
-
פוסט זה נמחק!
@פתוח-לשמוע כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
לכל גלגל אבל יש גם עם 4 ברגים
@גיל כתב במילון מושגים:
בממוצע, לכל רכב יש בכל גלגל חמישה גוז’ונים שמחזיקים את הגלגל.
-
המילון הוצמד לכלים בצד הפורום לנגישות הציבור
-
בנוגע לערך “קנבס”, לדעתי רוב מי שייכנס למילון כדי לברר את משמעות המילה, יגיע לשם משרשורי המולטימדיה, וכשיקרא את ההסבר שכתוב שם - יתבלבל לגמרי. אפילו שההסבר נכון.
לכן כדאי להוסיף - קנבס הוא גם כינוי למתאם המגיע עם מצת מערכת המולטימדיה, הנראה כמו קוביה שחורה קטנה, ותפקידו להעביר מידע ממחשב הרכב אל מסך המולטימדיה, בתחומים שונים כמו מיזוג האוויר, תפקוד המערכת ההיברידית, כפתורי ההגה, מצלמת הרוורס (שנכון, שני אלה יכולים להתחבר גם בחיבור פיזי בלי קנבס), ועד מחוון פתיחת הדלתות.
-
@פתוח-לשמוע כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
לכל גלגל אבל יש גם עם 4 ברגים
@גיל כתב במילון מושגים:
ממוצע לפי מספר רכבים או לפי ברגים? כי כמות הברגים שיש בכל גלגלי האוטובוסים והמשאיות מכפילה פי כמה את כל אלה של הרכבים הפרטיים
-
ממוצע לפי מספר רכבים או לפי ברגים? כי כמות הברגים שיש בכל גלגלי האוטובוסים והמשאיות מכפילה פי כמה את כל אלה של הרכבים הפרטיים
@סמטוחה-בפלאגים כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
0
תודה על הארותיך.
לגבי הקנבס - נוסף מידע בהתאם, יישר כח!
לגבי הגוז’ונים - נלקחו בחשבון כלי רכב פרטיים, כמובן, ועפ"י הנתונים שמצאנו במקומות מקצועיים ורשמיים - לרכב הממוצע יש 5 גוז’ונים, כי כידוע יש רכבים (מהז’אנר הקטן יותר, יחסית) בעלי 4 גוז’ונים. וברכבי ספורט מסויימים, ובחלק מרכבי השטח או השרירים יש 6 גוז’ונים.
אז הואיל וה-5 הוא המצוי יותר, הוא הממוצע.
אבל כיוון שרבו הקושיות על הערך הזה, אערוך אותו.
שוב תודה.@סמטוחה-בפלאגים כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
בכל מקרה, זו לא היתה קושיא, וגם לא הערה, סתם הלצה.
חלילה אין לי טענה על דבריך! הנושא הזה נפתח כדי להעיר ולהאיר על המילון, לתועלת הרבים.
פשוט לפניך הייתה שאלה על הערך הזה, והואיל ושאלת גם אתה, הגעתי להבנה שהערך צריך שיפוץ כדי שיהיה מובן יותר. כאמור אני מודה לך על דבריך, ועל חלקך הפעיל בפורום! עלה והצלח! -
0
תודה על הארותיך.
לגבי הגוז’ונים - נלקחו בחשבון כלי רכב פרטיים, כמובן, ועפ"י הנתונים שמצאנו במקומות מקצועיים ורשמיים - לרכב הממוצע יש 5 גוז’ונים, כי כידוע יש רכבים (מהז’אנר הקטן יותר, יחסית) בעלי 4 גוז’ונים. וברכבי ספורט מסויימים, ובחלק מרכבי השטח או השרירים יש 6 גוז’ונים.
חלילה אין לי טענה על דבריך! הנושא הזה נפתח כדי להעיר ולהאיר על המילון, לתועלת הרבים.
פשוט לפניך הייתה שאלה על הערך הזה, והואיל ושאלת גם אתה, הגעתי להבנה שהערך צריך שיפוץ כדי שיהיה מובן יותר. כאמור אני מודה לך על דבריך, ועל חלקך הפעיל בפורום! עלה והצלח!@גיל כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
אוהו, פירוש מחודש מאוד למושג “ממוצע”.
-
0
תודה על הארותיך.
פשוט לפניך הייתה שאלה על הערך הזה, והואיל ושאלת גם אתה, הגעתי להבנה שהערך צריך שיפוץ כדי שיהיה מובן יותר. כאמור אני מודה לך על דבריך, ועל חלקך הפעיל בפורום! עלה והצלח!@גיל כתב בדיונים על המדריך "מילון מושגים", הארות הערות.:
פשוט לפניך הייתה שאלה על הערך הזה, והואיל ושאלת גם אתה, הגעתי להבנה שהערך צריך שיפוץ כדי שיהיה מובן יותר. כאמור אני מודה לך על דבריך, ועל חלקך הפעיל בפורום! עלה והצלח!נראה לי ש @סמטוחה-בפלאגים התכוון לזה
אוהו, פירוש מחודש מאוד למושג “ממוצע ”.
-
פשוט לפניך הייתה שאלה על הערך הזה, והואיל ושאלת גם אתה, הגעתי להבנה שהערך צריך שיפוץ כדי שיהיה מובן יותר. כאמור אני מודה לך על דבריך, ועל חלקך הפעיל בפורום! עלה והצלח!נראה לי ש @סמטוחה-בפלאגים התכוון לזה
אוהו, פירוש מחודש מאוד למושג “ממוצע ”.
הבנתי לכוונתו שם, ועדיין לא נמנעתי מלבאר את הדברים עוד.
ומ"מ, לא היה ועדיין אין בכוונתי להיכנס לדיון מהו “ממוצע”,
אבל הרעיון הוא שהרכב הממוצע הוא זה שאתה בדר"כ תראה סביבך, כמו האדם הממוצע,
ולא התכוונתי למשוואה המתמטית.
אני מודה לך, ידידי.