כיסויי כיסאות לפריוס+
-
עכשיו חורף אבל לא רק...
הילדים הולכים בחוץ על שלוליות, נכנסים לרכב ודורכים על הכיסא, מכירים?
התינוק בכיסא שלו מניח רגליים כמו פרוסטר על הכיסא שלי באיזור המשענת ראש, יש לכם את זה?
כן, אני אוהב לשבת ממש אבל ממש רחוק מההגה ומסתבר שזה מתכון לקבל כיתמי מים של שלוליות ובוץ עם הטבעה של מידה 22 באיזור המשענת ראש...האם יש למישהו קישור או מידע על מקום טוב בארץ בו ניתן לקנות כיסויים לכל המושבים בפריוס+ או לפחות לנהג + נוסע לידו + מושב אמצעי?
אה, חשוב לי גם שזה יהיה מקום זול...
-
@y05832 כתב בכיסויי כיסאות לפריוס+:
@טויוטה
יש במקס סטוק אוניברסלי.
אותו דבר באלי אקספרס, תבדוק מחיר.ייש''כ על הפוסטים המעניינים והספרותיים, נחמב לקרא את הפוסטים שלך, משרים אווירה טובה ועוד מעט גם ראש חודש אדר...🥳אבל זה מתאים לפריוס+?
בפריוס+ בניגוד לרוב הרכבים המושבים מאחורה אינם ספסל אחד אלא כל כיסא הוא בנפרד כדי לעבור אחורה, אז אצטרך לקנות 4 ערכות?
ערכה אחת - לנהג והנוסע שלידו
ערכה שניה למושב אחורי ימני ולאמצעי
שלישית למושב אחורי שמאלי ולמושב אחורי-אחורי ימני
ועוד ערכה רביעית למושב השמאלי אחורי אחורי?זה...
נשמע לי 'קצת' יקר, לא?...אם מישהו מכיר משהו זול יותר אשמח...
-
@טויוטה כתב בכיסויי כיסאות לפריוס+:
@טויוטה
יש במקס סטוק אוניברסלי.
אותו דבר באלי אקספרס, תבדוק מחיר.ייש''כ על הפוסטים המעניינים והספרותיים, נחמב לקרא את הפוסטים שלך, משרים אווירה טובה ועוד מעט גם ראש חודש אדר...🥳אבל זה מתאים לפריוס+?
בפריוס+ בניגוד לרוב הרכבים המושבים מאחורה אינם ספסל אחד אלא כל כיסא הוא בנפרד כדי לעבור אחורה, אז אצטרך לקנות 4 ערכות?
באלי אקספרס יש אפשרות לקנות רק מושבים קדמיים במחיר של כ40 ש"ח בערך. אם תקנה שלש ערכות כאלו תצא עם כסא רזרבה.
תבדוק אם הבד הזה מתאים לכרית אויר שיש במושבים בחלק מהרכבים
-
@מאיר כתב בכיסויי כיסאות לפריוס+:
@טויוטה כתב בכיסויי כיסאות לפריוס+:
@טויוטה
יש במקס סטוק אוניברסלי.
באלי אקספרס יש אפשרות לקנות רק מושבים קדמיים במחיר של כ40 ש"ח בערך. אם תקנה שלש ערכות כאלו תצא עם כסא רזרבה.
תבדוק אם הבד הזה מתאים לכרית אויר שיש במושבים בחלק מהרכבים
אשמח לקישור
תודה רבה!