שאלה על עבר ביטוחי
-
שלום וברכה רציתי לשאול לגבי עבר ביטוחי שלי אבל אין לי 3שנים וסוכן אמר לי לא משנה שאין על שמך מספיק שלהורים שלך יש ואפילו ששם אפשר לנהוג רק מגיל 40 בחברת מנורה לא בודקים מספיק שהתעודת זהות אותה כתובת אשמח אם תענו לי על זה
-
שלום וברכה רציתי לשאול לגבי עבר ביטוחי שלי אבל אין לי 3שנים וסוכן אמר לי לא משנה שאין על שמך מספיק שלהורים שלך יש ואפילו ששם אפשר לנהוג רק מגיל 40 בחברת מנורה לא בודקים מספיק שהתעודת זהות אותה כתובת אשמח אם תענו לי על זה
וסוכן אמר לי
הוא לא מספיק אמין?
ולגופו של ענין אם אני מבין נכון את השאלה, החברות ביטוח מחשיבות עבר ביטוחי אם יש לך רכב באותה כתובת וכד’, אמנם לא כמו עבר ביטוחי שרשום עליך, אלא התחשבות מסוימת במחיר, ואע’'פ שהביטוח של הורים שלך לא תופס עליך זה נחשב לעבר ביטוחי כשתעשה ביטוח על שמך. -
וסוכן אמר לי
הוא לא מספיק אמין?
ולגופו של ענין אם אני מבין נכון את השאלה, החברות ביטוח מחשיבות עבר ביטוחי אם יש לך רכב באותה כתובת וכד’, אמנם לא כמו עבר ביטוחי שרשום עליך, אלא התחשבות מסוימת במחיר, ואע’'פ שהביטוח של הורים שלך לא תופס עליך זה נחשב לעבר ביטוחי כשתעשה ביטוח על שמך.@תלת-גוונא כתב בשאלה על עבר ביטוחי:
הוא לא מספיק אמין?
לא
לפעמים סוכנים מנסים לעשות קומבינות כדי להביא לך את המחיר הזול ביותר ולפעמים כשיהיה בעיות הביטוח יתנער מזה -
@תלת-גוונא כתב בשאלה על עבר ביטוחי:
הוא לא מספיק אמין?
לא
לפעמים סוכנים מנסים לעשות קומבינות כדי להביא לך את המחיר הזול ביותר ולפעמים כשיהיה בעיות הביטוח יתנער מזה -
@יוני
אבל אם הכל ברור ומתועד,
גם אם חלילה הביטוח ינסה להתנער יש עילה לתביעה נגד הסוכן עצמו על הטעיה,
שהוא מכוסה בדר”כ בביטוח אישי על רשלנות וכדו‘,
ולכן אני לא חושב שלקוח צריך לבדוק האם דברי הסוכן נכונים.