מזגן על חום לא עובד
- 
@אני-אני-אני כתב במזגן על חום לא עובד: @aiib 
 צריך להוסיף כי בדר"כ נשפך קצת או הרבה בתהליךוזה משנה איך אני מוסיף? 
 לסגור את הכל ואז להכניס למיכל המים הראשי זה בסדר?
- 
@YOLEVI כתב במזגן על חום לא עובד: @aiib כן רק ככה להוסיף ואז אחרי שנסעת איזה 50 ק"מ להוסיף שוב ‘רק ככה’ אתה מתכוון בדופן האש? ואחרי 50 ק"מ לפרק שוב ולהוסיף? 
 מה העניין דווקא שם?
- 
@YOLEVI כתב במזגן על חום לא עובד: @aiib כן, רק ככה: להוסיף, ואז אחרי שנסעת איזה 50 ק"מ - להוסיף שוב. כמדומה שזו צריכה להיות כוונת המשורר, אופתע אם לא. 
 כמובן - הנראה לענ"ד כתבתי.@לך-תדע כתב במזגן על חום לא עובד: @YOLEVI כתב במזגן על חום לא עובד: @aiib כן, רק ככה: להוסיף, ואז אחרי שנסעת איזה 50 ק"מ - להוסיף שוב. כמדומה שזו צריכה להיות כוונת המשורר, אופתע אם לא. 
 כמובן - הנראה לענ"ד כתבתי.מודה שלא הבנתי מה שינית… 
- 
@לך-תדע כתב במזגן על חום לא עובד: @YOLEVI כתב במזגן על חום לא עובד: @aiib כן, רק ככה: להוסיף, ואז אחרי שנסעת איזה 50 ק"מ - להוסיף שוב. כמדומה שזו צריכה להיות כוונת המשורר, אופתע אם לא. 
 כמובן - הנראה לענ"ד כתבתי.מודה שלא הבנתי מה שינית… 
- 
@YOLEVI כתב במזגן על חום לא עובד: @aiib כן רק ככה להוסיף ואז אחרי שנסעת איזה 50 ק"מ להוסיף שוב ‘רק ככה’ אתה מתכוון בדופן האש? ואחרי 50 ק"מ לפרק שוב ולהוסיף? 
 מה העניין דווקא שם?
- 
@אני-אני-אני כתב במזגן על חום לא עובד: חומר למניעת קיפאון מים ירוקים אמורים להיות בעצמם נגד קיפאון לא? @YOLEVI כתב במזגן על חום לא עובד: @אני-אני-אני כתב במזגן על חום לא עובד: חומר למניעת קיפאון מים ירוקים אמורים להיות בעצמם נגד קיפאון לא? נראה לי שכן אבל בסרטון הוא הוסיף חיזוקית לפי מה שנראה לי 
- 
אגב חשוב לציין שהמערכת לא עומדת בלחץ חזק אז לא להגזים עם הלחץ 
- 
אגב חשוב לציין שהמערכת לא עומדת בלחץ חזק אז לא להגזים עם הלחץ @אני-אני-אני כתב במזגן על חום לא עובד: אגב חשוב לציין שהמערכת לא עומדת בלחץ חזק אז לא להגזים עם הלחץ צינור של כיבוי אש בבניין? 
- 
@אני-אני-אני כתב במזגן על חום לא עובד: אגב חשוב לציין שהמערכת לא עומדת בלחץ חזק אז לא להגזים עם הלחץ צינור של כיבוי אש בבניין? 
- 
@אני-אני-אני כתב במזגן על חום לא עובד: @aiib כתב במזגן על חום לא עובד: צינור של כיבוי אש בבניין?     
 הלכת רחוקזה הצינור היחיד הקרוב… 
- 
 נ נייטרון חפשי התייחס לנושא זה ב נ נייטרון חפשי התייחס לנושא זה ב
- 
 ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-מיזוג ר ראובן שבתי העביר נושא זה מ-מיזוג

לא רק פוסטים משתבחים עם הזמן, גם יין!..
 לא רק פוסטים משתבחים עם הזמן, גם יין!..