מערכת מולטימדיה להונדא סיוויק 2008
-
@ישראל כתב במערכת מולטימדיה להונדא סיוויק 2008:
אשמח לחוו"ד המומחים.
ראיתי את הדגם הזה בעליאקספרס.
שאלתי, האם זה נראה מערכת מומלצת.
וכן בתמונות אני רואה שהפאנל של המזגן בעצם נעלם, והשליטה במזגן עוברת למערכת, האם המזגן מתחבר בקלות למערכת? כאילו זה משהו פשוט שאני - שלא כל כך מבין בזה - אוכל לעשות?הייתי מתייג את ר' @מיישה המומחה
-
@יחצ-המקצוען כתב במערכת מולטימדיה להונדא סיוויק 2008:
@ישראל לא מומלץ תיסתכל
אני לא מומחה לאלי אקספרס אבל אתה הבאת תגובה ספציפית. קיימות תגובות אחרות שהכל מצויין. יתכן שאותם שאמרו שהמזגן לא עובד פשוט לא ידעו להתקין כמו שצריך.
אני מציע שתחכו ל @מיישה שהוא מכיר את כל הפרשה לאשורה -
@יחצ-המקצוען כתב במערכת מולטימדיה להונדא סיוויק 2008:
@מאיר מספיק שאחד לא מרוצה... אני מאמין שיש קישורים אם המלצות יותר טובות.
נכון ולא נכון. יש אנשים שתמיד לא יהיו מרוצים....
לגבי המלצות טובות יותר. צודק לחלוטין. אם נקנו רק 40 (עם ציון עלוב:4) לרכב כה נפוץ,
זה אומר דרשני. -
תודה לכולם על הפירגונים, הייתי נותן לכולכם לייק, אלא שמימשתי את כל ה25 לייקים שאני יכול לתת ביום...
כעת לענייננו.
ראשית צריך לדעת שבגדול כ---ל המערכות מולטימדיה זה אותו מכשיר ב-ד-י-ו-ק!
כל ההבדל הוא בפאנל, ובכבל מתאם, כך שאם אתה רואה שעל מערכת יש ביקורות רק בחלק מהמוצרים, בגדול זה מספיק.
החברה של המערכת שהובאה לעיל מאד ידועה, ובגדול יש להם מוצרים איכותיים, אלא שלא בכדי כל המוסכים שמתקינים בארץ לא לקחו ממנו, אלא את המוצר שאני תמיד ממליץ, וזה נראה לי בעיקר מהסיבה שהתרגום של המערכת הזו גרוע מאד.
יש המון חנויות בעליאקספרס שמוכרות את המוצר הספציפי שאני ממליץ תמיד, וכאן בארץ זה נמכר ב1500-2500 ש"ח!!!
וכעת לשאלתו של @ישראל המוצר המומלץ ביותר שנראה לענ"ד קישור
להזמין דגם: T10-A-Camera עולה 118$ שזה כ440 ש"ח.
המעלות במערכת זו:- סים מובנה, הבדל שמים וארץ ממערכת שצריך לחבר סטיק, בזה 10 שניות ויש וויז!
- זו מערכת עם 8 ליבות, כך שמספיק אפי' 2 ג'יגה ראם, ויש לך מערכת טיל!
- המון שיפורי שמע.
- בהגדרות הרכב עברית מלאה ברמה הכי גבוהה שראיתי אצל סינים!
- ממשק מאד יפה ונוח.
- מערכת שניתנת לחסימה הרמטית.
ההבדל בין המערכות הפשוטות לזו הוא הכי הרבה 200 ש"ח, והפער הוא עצום!
-
@אשמהאא א. אמנם היו עיכובים במשלוחים בתחילת המלחמה אבל לאחרונה הכל חזר כמעט לשגרה רגילה (מנסיון כאחד שהזמין הרבה מאלי לאחרונה.) אגב, צריך לדעת לבחור באופן המשלוח הנכון ואכמ"ל, עיין בפורומים הרלוונטיים העוסקים בעניין בהרחבה.
ב. פאנל המוזיקה בסיוויק 2010 זהה לאחותה מ2008. (בכלל עד כמה שידוע לי כמעט ואין הבדל בסיוויק בין השנתונים 2006-2011).
-
@מיישה כתב במערכת מולטימדיה להונדא סיוויק 2008:
מה הכוונה?
שאין הבדל בין מה שקונים בארץ לאלה מסין,
או שאין הבדל בין החנויות והמותגים באלי אקספרס?
האם אתה מתכוון שאין הבדל בתכונות, או גם באיכות ואמינות המערכות? -
@איציק123 כתב במערכת מולטימדיה להונדא סיוויק 2008:
@מיישה כתב במערכת מולטימדיה להונדא סיוויק 2008:
מה הכוונה?
שאין הבדל בין מה שקונים בארץ לאלה מסין,
או שאין הבדל בין החנויות והמותגים באלי אקספרס?
האם אתה מתכוון שאין הבדל בתכונות, או גם באיכות ואמינות המערכות?לא, התכוונתי למערכת של אותו יצרן, שמוכר לטויוטה קורולה, והונדה ג'אז, אין הבדל במערכות עצמן, רק בפאנל המצורף להן וכבל החיבור, אך הטאבלט הוא אותו דבר בדיוק.
-
יש לי את הדגם שהמליצו לעיל אך הפשוט יחסית עם מעבד 4 ליבות T3L max-Cam-32G DVR, ועשיתי כמובן חסימה אצל בצלאל מאאוטנט והוא טען שעדיף מעבד 8 ליבות כי התוכנת חסימה "כבדה". אני ב"ה מרוצה (אם כי אני מבין שיכול להיות יותר טוב).
טיפ חשוב בהתקנת המצלמת דרך: לא למקם אותה מאחורי המראה הקדמית היות והמגבים של הסיוויק באים מהצדדים וכשיש גשם/שמשה מאובקת -הצילום לא אפקטיבי..