מתמחה בדוחות משטרה - ביטול נקודות ודוחות עירייה - קיבלתי ומעתיק לכאן.
-
פורסם אתמול במבשר ואומר - ירושלים.
אין לי מושג וחצי שום כלום מי מה איפה כמה…מפרסם את זה כאן, מקווה שהבן אדם רציני, א"כ מה טוב ושבעזרת ד’ לא נצטרך.
-
אין לי מושג וחצי שום כלום מי מה איפה כמה…מפרסם את זה כאן, מקווה שהבן אדם רציני, א"כ מה טוב ושבעזרת ד’ לא נצטרך.
-
@תודה-לבורא-עולם-0 אולי תתקשר להציע לו להצטרף לפורום?
@גיל אולי… אין לי ברגע זה את הסבלנות.
אבל בגדול כל אחד יכול להתקשר אליו להציע לו.כנ"ל לא מכיר אותו כלל.
-
@גיל אולי… אין לי ברגע זה את הסבלנות.
אבל בגדול כל אחד יכול להתקשר אליו להציע לו.כנ"ל לא מכיר אותו כלל.
@תודה-לבורא-עולם-0 הוא לא מתכוין לעבוד בהתנדבות, א"כ הרי לא חסר עו"ד שמומחים בעניין, ומה צריך אותו כאן?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 הוא לא מתכוין לעבוד בהתנדבות, א"כ הרי לא חסר עו"ד שמומחים בעניין, ומה צריך אותו כאן?
ומה צריך אותו כאן?
אני יחזור על:
אין לי מושג וחצי שום כלום מי מה איפה כמה…
ותכלס אולי כן יועיל למשהו, ואם הוא לוקח כסף? גמרנו הוא לא רלוונטי? אולי הוא מאכר טוב, ומחירים זולים.
קיצער כשפלוני ידבר איתו, ויתן לנו קצת רקע על הבן אדם,
יהיה אפשר לחשב מחדש האם הפרסום כאן רלוונטי לחברי הפורום היקרים.אולי אני עוד יתפוס את הג’ננה
ונעשה איתו שיחת הכרות לטובת הציבור כאן.
-
ומה צריך אותו כאן?
אני יחזור על:
אין לי מושג וחצי שום כלום מי מה איפה כמה…
ותכלס אולי כן יועיל למשהו, ואם הוא לוקח כסף? גמרנו הוא לא רלוונטי? אולי הוא מאכר טוב, ומחירים זולים.
קיצער כשפלוני ידבר איתו, ויתן לנו קצת רקע על הבן אדם,
יהיה אפשר לחשב מחדש האם הפרסום כאן רלוונטי לחברי הפורום היקרים.אולי אני עוד יתפוס את הג’ננה
ונעשה איתו שיחת הכרות לטובת הציבור כאן.
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במתמחה בדוחות משטרה - ביטול נקודות ודוחות עירייה - קיבלתי ומעתיק לכאן.:
אולי אני עוד יתפוס את הג’ננה ונעשה איתו שיחת הכרות לטובת הציבור כאן.
יש בספר טלפונים ובגוגל עוד אלפי כאלו. תעשה היכרות עם כולם?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב במתמחה בדוחות משטרה - ביטול נקודות ודוחות עירייה - קיבלתי ומעתיק לכאן.:
אולי אני עוד יתפוס את הג’ננה ונעשה איתו שיחת הכרות לטובת הציבור כאן.
יש בספר טלפונים ובגוגל עוד אלפי כאלו. תעשה היכרות עם כולם?
@סמטוחה-בפלאגים טוב טוב אני פורש… צודק.
-
@סמטוחה-בפלאגים טוב טוב אני פורש… צודק.
@תודה-לבורא-עולם-0 כשם שקיבלת לייק על הדרישה כך תקבל על הפרישה
-
אם הוא מקבל כסף רק על הצלחות זה אומר שיש לו קשרים ואז הוא מטורף שהוא פרסם את עצמו. אם הוא לוקח שירות על ייעוץ ועל הגשת הבקשה והוא יודע לנסח וכדו’ סבבה אבל הפורום כאן גם יכול לייעץ ובחינם…
יש איזה מקום בירושלים, שחונה שם רכב קבוע כל יום, עכשיו זה לא מקום גבולי לחניה, זה ממש על כביש באמצע צומת סואנת ומסוכנת והבנאדם מקבל כל יום דו"ח אחד לפחות! (לפעמים הוא יוצא ונכנס ומקבל דו"ח נוסף) ובטח הגיע כבר למאות דוחו"ת והוא עדיין חונה שם. ברור לי שכל חודש יש לו מישהו שמבטל לו את כל הדוח"ות.
גם מישהו טען לי שבנאדם אחד הציע לו ביטול דוח"ות תמורת 50 אחוז ותשלום על בסיס הצלחה… -
אם הוא מקבל כסף רק על הצלחות זה אומר שיש לו קשרים ואז הוא מטורף שהוא פרסם את עצמו. אם הוא לוקח שירות על ייעוץ ועל הגשת הבקשה והוא יודע לנסח וכדו’ סבבה אבל הפורום כאן גם יכול לייעץ ובחינם…
יש איזה מקום בירושלים, שחונה שם רכב קבוע כל יום, עכשיו זה לא מקום גבולי לחניה, זה ממש על כביש באמצע צומת סואנת ומסוכנת והבנאדם מקבל כל יום דו"ח אחד לפחות! (לפעמים הוא יוצא ונכנס ומקבל דו"ח נוסף) ובטח הגיע כבר למאות דוחו"ת והוא עדיין חונה שם. ברור לי שכל חודש יש לו מישהו שמבטל לו את כל הדוח"ות.
גם מישהו טען לי שבנאדם אחד הציע לו ביטול דוח"ות תמורת 50 אחוז ותשלום על בסיס הצלחה… -
@aiib כתב במתמחה בדוחות משטרה - ביטול נקודות ודוחות עירייה - קיבלתי ומעתיק לכאן.:
גם מישהו טען לי שבנאדם אחד הציע לו ביטול דוח"ות תמורת 50 אחוז ותשלום על בסיס הצלחה…
גילית את אמריקה…
אתה חי במדינת ישראל@משהקפלן כתב במתמחה בדוחות משטרה - ביטול נקודות ודוחות עירייה - קיבלתי ומעתיק לכאן.:
@aiib כתב במתמחה בדוחות משטרה - ביטול נקודות ודוחות עירייה - קיבלתי ומעתיק לכאן.:
גם מישהו טען לי שבנאדם אחד הציע לו ביטול דוח"ות תמורת 50 אחוז ותשלום על בסיס הצלחה…
גילית את אמריקה…
אתה חי במדינת ישראלנכון! חשבתי שזה לא כ"כ נפוץ, זה נורא מסוכן למבטל!
מעניין אם למתבטל זה גם מסוכן.
אדרבה, תביא מספר… -