האם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?
-
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
@גיל אפשר לצלם ולהעביר לשומרי חוק אחרים ?
אם אתה מכיר כאלה - בבקשה.
אתה יכול לנסות להגיש תלונה במוקד העירוני. -
@תודה-לבורא-עולם-0 כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
אתה יכול לנסות להגיש תלונה במוקד העירוני.
מישהו שם מעניין / יעניין אותו בכלל?
שאלה טובה, שאין לי עליה תשובה.
-
@גיל די לחכימה ברמיזא.
בכל אופן הסביר את השאלה שלי פה.אולי אפשר לצלם את השומרי חוק האלו שמאיימים יומם ולילה על האזרחים הקטנים עם הגדולים. ולסדר להם דו"ח לבית.
שקצת ירגישו על בשרם את מה שהם מפרגנים לאחרים?
-
@מיישה כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
אתה יורד ל3 דקות וכבר דבוק לך דו"ח.
ולכן צילמתי את החברה שם שירדו להרבה יותר מ-3 דקות לקנות לעצמם משהו מפנק לדרך…
ועל זה הצעקה השקטה שמסתתרת בשאלה התמימה שלי.
-
@מיישה כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
אתה יורד ל3 דקות וכבר דבוק לך דו"ח.
ולכן צילמתי את החברה שם שירדו להרבה יותר מ-3 דקות לקנות לעצמם משהו מפנק לדרך…
ועל זה הצעקה השקטה שמסתתרת בשאלה התמימה שלי.
@תודה-לבורא-עולם-0 הבעיה ב"מערכות" האלה, שאם הם רקובות, אין הרבה מה לעשות. אם אין מישהו ששם פס על כולם וידפוק דו"חות גם לחברים המושחתים שלו - אין מה לעשות (מבחינת פקח עירוני).
מה שכן, אתה יכול להתקשר 100, לשוטר רגיל אין שום בעיה אישית לתת דו"ח לפקח או שיטור עירוני, יהיה אשר יהיה.חלק מהעניין שאני מודע לחוקים הנ"ל, הוא לא מאהבת מרדכי…
-
@גיל אפשר לצלם ולהעביר לשומרי חוק אחרים ?
אתה יכול לנסות להגיש תלונה במוקד העירוני.@גיל כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
מה שכן, אתה יכול להתקשר 100, לשוטר רגיל אין שום בעיה אישית לתת דו"ח לפקח או שיטור עירוני, יהיה אשר יהיה.
אבא של חמי היה שוטר [ז"ל]
ויום אחד הוא קיבל דו"ח חניה וכל הבקשות לערעור נדחו
מאותו יום כל הרכבים של העירייה קיבלו דוחות משטרה על כל עבירה קטנה שבוצעה
האחראי בעירייה לא הבין ושלח שאלה ובתור מענה הוא קיבל את הדו"ח חניה
הערעור התקבל והדו"ח בוטל והשקט חזר לשרור במסדרונות העירייה -
@גיל כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
מה שכן, אתה יכול להתקשר 100, לשוטר רגיל אין שום בעיה אישית לתת דו"ח לפקח או שיטור עירוני, יהיה אשר יהיה.
הערעור התקבל והדו"ח בוטל והשקט חזר לשרור במסדרונות העירייה -
@גיל כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
הערעור התקבל והדו"ח בוטל והשקט חזר לשרור במסדרונות העירייה@פתוח-לשמוע כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
הערעור התקבל והדו"ח בוטל והשקט חזר לשרור במסדרונות העירייההוא אשר אמרתי -
הבעיה ב"מערכות" האלה
הם רקובות
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
י יעקב מ. פינס העביר נושא זה מ-משפטי, ביטוח ותאונה
-
נו, גם אם תצליח לגרום לעירייה לתת דוח לרכב הזה, מי בעל הרכב שיקבל את הדו"ח? הרי הוא לא רשום על שמו הפרטי של השוטר, אלא על שם משטרת ישראל, הם אלה שיקבלו את הדוח, הם אלה שישלמו אותו מכספי המיסים שלך [כך שהרווחת העברה של 250 ש"ח מתקציב המשרד לביטחון לאומי לתקציב עיריית ירושלים, רווח נקי לך כתושב העיר].
אבל השוטר ההוא ימשיך לעשות את זה כמימים ימימה. -
נו, גם אם תצליח לגרום לעירייה לתת דוח לרכב הזה, מי בעל הרכב שיקבל את הדו"ח? הרי הוא לא רשום על שמו הפרטי של השוטר, אלא על שם משטרת ישראל, הם אלה שיקבלו את הדוח, הם אלה שישלמו אותו מכספי המיסים שלך [כך שהרווחת העברה של 250 ש"ח מתקציב המשרד לביטחון לאומי לתקציב עיריית ירושלים, רווח נקי לך כתושב העיר].
אבל השוטר ההוא ימשיך לעשות את זה כמימים ימימה.@סמטוחה-בפלאגים מדובר ברכב פיקוח והציעו להזמין משטרה שתיתן לו דו"ח [בהפוכה]
-
@סמטוחה-בפלאגים מדובר ברכב פיקוח והציעו להזמין משטרה שתיתן לו דו"ח [בהפוכה]
@דוד-שמש כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
@סמטוחה-בפלאגים מדובר ברכב פיקוח והציעו להזמין משטרה שתיתן לו דו"ח [בהפוכה]
בדיוק, זה לא רכב משטרתי.
-
זה הרבה יותר גרוע מאדום לבן רגיל, הוא פשוט ‘מכריח’ אנשים לעבור על קו הפרדה רצוף.
-
וזו הייתה הפעם היחידה של- @גיל לא היה מענה…
-
וזו הייתה הפעם היחידה של- @גיל לא היה מענה…
@נייטרון-חפשי
לדעתי הוא תמיד יוכל לטעון שעצר שם לצורך “מבצעי”
ומי יוכל לדעת אם כן ואם לא??!! -
@נייטרון-חפשי
ומי יוכל לדעת אם כן ואם לא??!!@איש-משפחתי התיוג שלי היה מיותר, ניתן להגיב ללא תיוג בלחיצה על המלבן הכחול בראש העמוד משמאל.
@איש-משפחתי כתב בהאם לרכב מהסוג הזה מותר לחנות באדום לבן - או מי אתה שתגיד לי מה לעשות?:
ומי יוכל לדעת אם כן ואם לא??!!ומה עוד, שהשוטר ע"פ ‘שיקול דעתו’ (!???) מחליט מה הוא ‘צורך מבצעי’ (כרגע פיצה וגלידה ככוננות פעולה).