חוו"ד על הצעת ביטוח
-
אשמח לשמוע האם המחיר הזה הוא זול/סביר/יקר
יש כאן בעצם 2 הצעות עם הגדרות שונות:
אופציה שניה:
פרטי הביטוח:
תודה רבה
-
@aiib אם אני מבין נכון זה דרך ליברה אז למה שלא תנסה דרך רחל כמוזכר ב טקסט קישור
-
@aiib למה להעביד אותנו קשה? סתם חבל…
תרים טלפון לחברות ביטוח ותבדוק
אני בזמנו בדקתי ב-15 חברות
יכול אחד להגיד לך שזה יקר הוא עלה לו יותר זול ואז אתה מגלה שינויים רבים ביניכם (יש הרבה הבדלים שיכולים להיות) -
זה חלק ממטרות הפורום…
להרים טלפון ל15 חברות ואז לקבל מהם הטרדה במשך כמה שנים ובסוף התברר שההצעה הקיימת היא הזולה ביותר זה מעצבן…
הבעיה שלי שמצד אחד אני צריך ביטוח לנהג צעיר (עם וותק של שנתיים) ומצד שני לנהג חדש (ולא צעיר) אבל א"א לקחת 2 סוגים של ביטוח (אא"כ נצמדים לכמה נהגים ספציפיים, לא רלוונטי אצלי) מה שגורם שלוקחים הכל לחומרא- גם נהג צעיר וגם נהג חדש מה שמאד מייקר את הביטוח.
יש פתרון לזה? אולי חברה שניתן לרשום נהגים ספציפיים בנוסף לכל נהג?
-
זה חלק ממטרות הפורום…
להרים טלפון ל15 חברות ואז לקבל מהם הטרדה במשך כמה שנים ובסוף התברר שההצעה הקיימת היא הזולה ביותר זה מעצבן…
@aiib כתב בחוו"ד על הצעת ביטוח:
זה חלק ממטרות הפורום…
אכן.
אבל נלענ’‘ד שבמקרה שלנו @יוני צודק.
ברך כלל גם החברות ה’‘זולות’’ מנסות את מזלם. אם לא תייצר תחרות לא בטוח תקבל מחיר זול.
לי זה קרה באותה חברה כל שנה מחדש, נראה מי יתייאש ראשון… -
זה חלק ממטרות הפורום…
אכן.
ברך כלל גם החברות ה’‘זולות’’ מנסות את מזלם. אם לא תייצר תחרות לא בטוח תקבל מחיר זול.
לי זה קרה באותה חברה כל שנה מחדש, נראה מי יתייאש ראשון…@Klonimoos כתב בחוו"ד על הצעת ביטוח:
זה חלק ממטרות הפורום…
אכן.
לי זה קרה באותה חברה כל שנה מחדש, נראה מי יתייאש ראשון…תחרות צריך להתחיל מהנקודה הנמוכה ביותר ולא מהגבוהה ביותר שזה בדרך כלל ההצעה הראשונה שתקבל…
בכל מקרה כרגע לצערי לא הצלחתי ליצור תחרות מעבר להצעה שיש לי. כל ההצעות גבוהות משמעותית. -
@Klonimoos כתב בחוו"ד על הצעת ביטוח:
זה חלק ממטרות הפורום…
אכן.
לי זה קרה באותה חברה כל שנה מחדש, נראה מי יתייאש ראשון…תחרות צריך להתחיל מהנקודה הנמוכה ביותר ולא מהגבוהה ביותר שזה בדרך כלל ההצעה הראשונה שתקבל…
בכל מקרה כרגע לצערי לא הצלחתי ליצור תחרות מעבר להצעה שיש לי. כל ההצעות גבוהות משמעותית.@aiib כתב בחוו"ד על הצעת ביטוח:
תחרות צריך להתחיל מהנקודה הנמוכה ביותר ולא מהגבוהה ביותר שזה בדרך כלל ההצעה הראשונה שתקבל…
בכל מקרה כרגע לצערי לא הצלחתי ליצור תחרות מעבר להצעה שיש לי. כל ההצעות גבוהות משמעותית.אתה סותר את עצמך
ההצעה הראשונה נמוכה או גבוהה? -
הבעיה שלי שמצד אחד אני צריך ביטוח לנהג צעיר (עם וותק של שנתיים) ומצד שני לנהג חדש (ולא צעיר) אבל א"א לקחת 2 סוגים של ביטוח (אא"כ נצמדים לכמה נהגים ספציפיים, לא רלוונטי אצלי) מה שגורם שלוקחים הכל לחומרא- גם נהג צעיר וגם נהג חדש מה שמאד מייקר את הביטוח.
יש פתרון לזה? אולי חברה שניתן לרשום נהגים ספציפיים בנוסף לכל נהג?
-
תחרות צריך להתחיל מהנקודה הנמוכה ביותר ולא מהגבוהה ביותר שזה בדרך כלל ההצעה הראשונה שתקבל…
בכל מקרה כרגע לצערי לא הצלחתי ליצור תחרות מעבר להצעה שיש לי. כל ההצעות גבוהות משמעותית.אתה סותר את עצמך
ההצעה הראשונה נמוכה או גבוהה?