שלט נהג חדש - כל מה שצריך לדעת
-
פוסט זה נמחק!
-
שלום וברכה הדבר הכי חשוב שנראה לי נשמט מהמדריך לא נוגע בכלל מה צריך לעשות לפי החוק אלא כלפי הביטוח מה קורה שנהג חדש נוהג בלי שלט מאחורה וחס ושלום עושה תאונה האם הביטוח מכסה? וזה סכנה גדולה וד"ל
למיטב ידיעתי הביטוח מתנה בנהג חדש בתנאי ששם שלט אומנם שמעתי כמה מקרים שנהגים חדשים עשו תאונה והביטוח לא שאלו בכלל האם היה שלט (ולא היה)אז מי שיודע ויכול להוסיף לציבור נשמח מאוד מקוה שעזרתי -
שלום וברכה הדבר הכי חשוב שנראה לי נשמט מהמדריך לא נוגע בכלל מה צריך לעשות לפי החוק אלא כלפי הביטוח מה קורה שנהג חדש נוהג בלי שלט מאחורה וחס ושלום עושה תאונה האם הביטוח מכסה? וזה סכנה גדולה וד"ל
למיטב ידיעתי הביטוח מתנה בנהג חדש בתנאי ששם שלט אומנם שמעתי כמה מקרים שנהגים חדשים עשו תאונה והביטוח לא שאלו בכלל האם היה שלט (ולא היה)אז מי שיודע ויכול להוסיף לציבור נשמח מאוד מקוה שעזרתי@ארי123 כתב בשלט נהג חדש - כל מה שצריך לדעת:
למיטב ידיעתי הביטוח מתנה בנהג חדש בתנאי ששם שלט אומנם שמעתי כמה מקרים שנהגים חדשים עשו תאונה והביטוח לא שאלו בכלל האם היה שלט (ולא היה)אז מי שיודע ויכול להוסיף לציבור נשמח מאוד מקוה שעזרתיראשית, הואיל וזה הפוסט הראשון שלך בפורום - ברוך הבא לפורום!
בגדול יצא לי לבדוק את הנושא, ומה שיצא לי הוא שאין קשר מבחינת הביטוח לשלט של נהג חדש. הפוליסה צריכה להתאים לנהג חדש (וצעיר, אם צריך) ואולי יש איזה “תצהיר” (שעוד לא נתקלתי בו) לגבי שלט, אבל לומר ש"אין ביטוח ללא שלט"? למה בדיוק?
זה כמו לומר שאין ביטוח במקרה שדיברת בטלפון בזמן נהיגה, כי עברת על החוק…