שרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש
-
עכשיו בחזור מהים צד את עיני לא פחות ולא יותר הראנג’ רובר הצורה החדשה 2026 רכב שעלה לכביש לפני 3 ימים… רכב שעולה 1,270,000 ש"ח!!! מנוע 3,000! 300 כ"ס! רכב פסיכי ביותר! והחידוש הטוב שהוא פלאג-אין! הרמת גימור: PHEV HSE 460 (זה לא הרמת גימור הכי טובה…) מי שיעיין טוב בלוחית רישוי יראה מתחת כתוב משפט מעניין “אין פסגה גבוהה מדי”…
מצרף תמונות שימו לב לשינוי הדרסטי בפנסים, תראו את הצמיגים הרחבים, ולסיום את 2 הסנפירים המטורפים בגג…

ולאח"מ הוא נעמד ברמזור ליד הסוזוקי ג’ימיני ואז הבנתי את הממדים שלו…

@אריאל-קמחי כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
הראנג’ רובר הצורה החדשה 2026
בעיצוב האחורי קצת הולך בעקבות לנדקרוזר
-
הראנג’ רובר הצורה החדשה
בנתיבות זה רכב די נפוץ…
@מאיר כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
בנתיבות זה רכב די נפוץ…
הבנתי שזה רכב שרק בחודש האחרון הופץ.
בנתיבות מתעדכנים מהר… -
נראה לי סבבה לילמוד על זה?

@על-הטוב-שלך כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
נראה לי סבבה לילמוד על זה?

מגניב כי הוא בדיוק בדרישה של משרד התחבורה לאורך של רכב להוראת נהיגה

-
נצפה באשדוד: רכב נדיר’ ויותר מגניב שזה שתיים כאלה אחד ליד השני… (אהבתי מאוד את הבליטות של הגלגלים… מקווה שגם אתם…)
נ.ב. אין לי מושג איזה חברה הם, נסיתי לבדוק לפי המספר אבל שניהם לא מופיעים במאגר… אבל נראלי שהם או GMS או דוג’ או אולי ראם או שברולט, נשמח לשמוע ממי שיודע…

-
@טוסון כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
הבני ברקים כאן מן הסתם יזהו את המקום
ביהכנ’‘ס בית השם?
וגם בירידה ליד ישיבת ר’ חיים עוזר מאחורה יש עוד אחד לדעתי -
ולקינוח גם נצפה באשדוד: הטסלה האגדית “הסייברטראק” (אני יודע שכבר האלו כזאת בשרשור הזה, אבל זה משהו יוצא דופן, בצבע שחור עם שיפורים…)
יש רק 5 כאלה בארץ!!!

פה אפשר לראות איך הוא גזר את המספר כדי שלא ‘ישבור’ את השחור (אפי’ את הדגל שיש על הלוחית הוא הוריד…) רכב מטורף!

-
נצפה באשדוד: רכב נדיר’ ויותר מגניב שזה שתיים כאלה אחד ליד השני… (אהבתי מאוד את הבליטות של הגלגלים… מקווה שגם אתם…)
נ.ב. אין לי מושג איזה חברה הם, נסיתי לבדוק לפי המספר אבל שניהם לא מופיעים במאגר… אבל נראלי שהם או GMS או דוג’ או אולי ראם או שברולט, נשמח לשמוע ממי שיודע…

@אריאל-קמחי מה שאני זוכר זה GMC שזה מסתמא גם שווק תחת מותג שברולט (כמו הסוואנות של פעם שהרבה הגיעו תחת מותג GMC לא יודע למה היום לא)
הניפוחים בגלגלים האחוריים זה ככה במקורי
-
@מאיר
מי שעיצב את הרכב הזה לא התקבל לעבודה בסאנגיאנג@מאיר כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:

פיאט מולטיפלה 4x4 דיזל ידנית 6 מושבים
@יצחק-רשטונ כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@מאיר
מי שעיצב את הרכב הזה לא התקבל לעבודה בסאנגיאנגלפחות הוא התקבל לעבודה אצל יונדאי והכין להם את הסטאריה

-
-
@מאיר כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:

פיאט מולטיפלה 4x4 דיזל ידנית 6 מושבים
@יצחק-רשטונ כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@מאיר
מי שעיצב את הרכב הזה לא התקבל לעבודה בסאנגיאנגלפחות הוא התקבל לעבודה אצל יונדאי והכין להם את הסטאריה

-
@מאיר-ג זה קשור רק להנעה הכפולה לא רק לשטח יש גם סובארו B4 עם הנעה כפולה משמש ליציבות ותחושת ביטחון ואחיזה ולצריכת דלק גבוהה…
@צילפינגים כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
משמש ליציבות
ברכב עם מרכב כזה גבוה והכי לא אוירודונומי זה באמת חובה
-
ולקינוח גם נצפה באשדוד: הטסלה האגדית “הסייברטראק” (אני יודע שכבר האלו כזאת בשרשור הזה, אבל זה משהו יוצא דופן, בצבע שחור עם שיפורים…)
יש רק 5 כאלה בארץ!!!

פה אפשר לראות איך הוא גזר את המספר כדי שלא ‘ישבור’ את השחור (אפי’ את הדגל שיש על הלוחית הוא הוריד…) רכב מטורף!

(אפי’ את הדגל שיש על הלוחית הוא הוריד…)
כנראה הוא לא ציוני

-
@תלת-גוונא כתב בשרשור המשך: רכבים מענייינים שראיתם בכביש:
@מאיר למי שזוכר את העיצוב פנים שלו-
ספויילרלקחו מעצב מנאס’'א
זה מזכיר לי את שכתבתי בעבר
https://rechavimzelaze.ovh/post/34906ואפי’ שאתגרתי את מיישה למצא לי מולטימדיה
https://rechavimzelaze.ovh/post/34964