יש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?
-
@EBA כתב ביש מאכערים שנכנסים לדיר קדיס גם היום?:
@סים-שלום אין לי כח לקרוא את כל הפרשנויות והוויכוחים האינסופיים האם מותר, מסוכן, ראוי, או מוסרי להיכנס לשם או לא. שבעתי בזה כבר בלי סוף בקבוצה של דיר קדיס.
אני אענה לך רק את העובדות ששאלת: כן, נכנסים לשם, גם היום, ולא רק מאכערים. ואני מכיר אישית. אני עצמי ב"ה אין לי כרגע שום תקלה ברכב, אבל אם תהיה אני בהחלט אשקול להיכנס.רק משהו אחד יש לי לומר - עם ההתנהגות המגעילה של המוסכניקים שאני מכיר באזור [בלי להכליל, אבל מי שגר בק"ס יודע למי אני מתכוון] אני אתקן אצל הערבים גם אם יהיה לי יותר יקר, איך אני בשבילכם?
מה אין עוד מוסכים בערים אחרות מסביב
עד כדי כך לשלם יותר לבן דוד.. -
@דניאל לדעתי אל תפרוש, תרים את הכפפה ותן לעם ישראל אלטרנטיבה לבחירה בין האפשרויות הגרועות לפרנס ערבים או להיעשק ע"י יהודים.
לדעתי, גם אם לא להקים מאפס מוסך פחחות, אתה יכול למצוא פחח זול ואמין, ולהגיע איתו להסדר שלמי שמגיע דרך הפורום תהיהה עוד הנחה, וזה כנראה לא יהיה רחוק מערבים.
אני למשל, הייתי צריך לתקן מכה קטנה בטמבון, הלכתי לפחח פה בבני ברק, ואמר לי 600 ש"ח. איימן בדיר קדיס רצה 500 ש"ח. (הבדל מזערי)
מה שאומר שאם נמצא פחח כזה ונגיע איתו להסדר של הוזלה נוספת אז נצא ממש במחירי דיר קדיס. -
פוסט זה נמחק!
-
@דוד-המומחה
כרגע אני נספח תפנו אליי אם יש התקדמות כאחד מהקבוצה ועוד חבר שבעיניין כרגע אני משאר אנחנו 3, 4 אנשים כפול 1700 או אפילו 1800 זה כבר סכום יפה כפול 4 זה אמור להרעיד לו הידיים לבעל הידיים טובות שכרגע לא קיים עדיין או שהוא רדום !!
טיפ אנחנו מאזור בש או ביתר שהתארגנות תהיה בטווח הזה או בגילו גם אפשרי. -
פתחתי אשכול לגבי התארגנות תכלסית המעוניין שירשם שם,
נ.ב גם דרוש אדם עם ראש גדול עיינו שם
ששם "התארגנות לצביעה רכב במחיר זול, מאוד ועוד..."
https://rechavimzelaze.ovh/topic/546/התארגנות-לצביעה-רכב-במחיר-זול-מאוד-ועוד/1