תקלת חשמל בפריוס וצג מרכזי
-
שלום לכולם
יש לי תקלה בפריוס 2008 והיא שהצג נכבה ונדלק לסרוגין יום פועל יום לא
והמופלא שכשהצג לא עובד זה משבית את כל החשמל של הרכב קרי את הצג המרכזי של המהירות וכו את הפתיחת תא מטען שנפתח רק כשמכבים את הרכב את החישני רוורס ואת המצלמת רוורס ולפעמים יש בעיה גם בפנסים מקדימה ומאחורה.
מה נראה לכם הבעיה ? יש למישהו מושג אם זה בעיה רק בצג מה שדובר כאן בפורום, או בכלל בעיית קצר חשמלי אחרת.
ואם כך איפה יודעים באיזה אזור הבעיית חשמל או הקצר ? משהו שמע או התנסה אשמח לעזרתכם תודה רבה לכולם. -
שלום לכולם
והמופלא שכשהצג לא עובד זה משבית את כל החשמל של הרכב קרי את הצג המרכזי של המהירות וכו את הפתיחת תא מטען שנפתח רק כשמכבים את הרכב את החישני רוורס ואת המצלמת רוורס ולפעמים יש בעיה גם בפנסים מקדימה ומאחורה.
מה נראה לכם הבעיה ? יש למישהו מושג אם זה בעיה רק בצג מה שדובר כאן בפורום, או בכלל בעיית קצר חשמלי אחרת.
ואם כך איפה יודעים באיזה אזור הבעיית חשמל או הקצר ? משהו שמע או התנסה אשמח לעזרתכם תודה רבה לכולם. -
@הלומד-מכל-אדם זה משהו ברכיבים מאחורה שצריך להלחים, דובר על זה רבות בפורום לפני כשנה. @אליהו עושה את זה, בנתיבות.
מה הכוונה מאחורה יש לך מושג איפה ? זה לא קשור לצג הראשי?
-
מה הכוונה מאחורה יש לך מושג איפה ? זה לא קשור לצג הראשי?
-
שלום לכולם
ואם כך איפה יודעים באיזה אזור הבעיית חשמל או הקצר ? משהו שמע או התנסה אשמח לעזרתכם תודה רבה לכולם.@הלומד-מכל-אדם זה התקלה הידועה בפריוס דור 2 כמו שאמר @EBA וזה בדיוק התסמינים צריך לפרק את כל הדשבורד ולהלחים את העסק שם [לא אני לא יודע יותר מזה…] @אליהו מנתיבות עושה את זה ואני בעצמי שהיה לי פריוס גם זה קרה לי ונסעתי אליו הוא לוקח הכי זול בארץ בהתחייבות בזמנו הוא לקח 450 ש"ח תסע אליו שווה כל שקל וגם הדלק לא יעלה לך הרבה אז תהיה רגוע אחרי הכל זה לא יגיע לך למחיר שתשלם במקום אחר!
-
שלום לכולם
שלום לכולם
ואם כך איפה יודעים באיזה אזור הבעיית חשמל או הקצר ? משהו שמע או התנסה אשמח לעזרתכם תודה רבה לכולם.@EBA כתב בתקלת חשמל בפריוס וצג מרכזי:
זה משהו ברכיבים מאחורה שצריך להלחים, דובר על זה רבות בפורום לפני כשנה. @אליהו עושה את זה, בנתיבות.
חיפוש בפורום, וכן, זה עלול לגרום גם לתופעות חשמל נוספות אם כי את התיאור שלך במדוייק עוד לא פגשתי.
מאיפה בארץ? -
@EBA כתב בתקלת חשמל בפריוס וצג מרכזי:
זה משהו ברכיבים מאחורה שצריך להלחים, דובר על זה רבות בפורום לפני כשנה. @אליהו עושה את זה, בנתיבות.
חיפוש בפורום, וכן, זה עלול לגרום גם לתופעות חשמל נוספות אם כי את התיאור שלך במדוייק עוד לא פגשתי.
מאיפה בארץ?@נייטרון-חפשי
מג’רוזלם -
@נייטרון-חפשי
מג’רוזלם -
@הלומד-מכל-אדם
אם תפרק ותצטרך עזרה בהלחמה תוכל לבוא אצלי.@מיוחד ואוו תודה רבה לך ולכולם בכלל
האם כדאי להתחיל להתעסק בזה, זה מורכב? עדין?
עדיף לתת למישהו שמבין להתעסק עם זה? -
@מיוחד ואוו תודה רבה לך ולכולם בכלל
עדיף לתת למישהו שמבין להתעסק עם זה?modules:composer.user-said-in, @הלומד-מכל-אדם, תקלת חשמל בפריוס וצג מרכזי
עדיף לתת למישהו שמבין להתעסק עם זה?חשבון שלך, עלות כנגד מאמץ.
-
עדיף לתת למישהו שמבין להתעסק עם זה?@הלומד-מכל-אדם אני שילמתי 900 על כזה דבר
תעשה חשבון האם זה שווה לך לנסוע לנתיבות בשביל לחסוך סכום משמעותי -
@הלומד-מכל-אדם אני שילמתי 900 על כזה דבר
תעשה חשבון האם זה שווה לך לנסוע לנתיבות בשביל לחסוך סכום משמעותי@אליחי כתב בתקלת חשמל בפריוס וצג מרכזי:
תעשה חשבון האם זה שווה לך לנסוע לנתיבות בשביל לחסוך סכום משמעותי
נתיבות זה לא כזה רחוק…
חוץ מזה אליהו לפעמים גם יוצא מנתיבות לירושלים
כמו פה שקיבלתי על הראש -
עדיף לתת למישהו שמבין להתעסק עם זה?@הלומד-מכל-אדם בשבועות אהיה בעז"ה במרכז, אתה יכול ליצור איתי קשר במייל.